A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

forrás: Prím Online, 2023. május 25. 11:21

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

 

A Genesis több kategóriában is első helyezést ért el, többek között:

1. Vezetékes egér kategória: Genesis Krypton 555

2. Gamer billentyűzet kategória: Genesis Thor 303 TKL

3. Gamer szék kategória: Genesis Astat 700

4. Lengyel gamermárka kategória: Genesis

 

Ezen győzelmek mellett a Genesis a versenyen további elismerést is szerzett, második helyezést érve el a gamerbillentyűzetek kategóriában a Genesis Thor 660-nal és a számítógép házak kategóriájában a Genesis Irid 505F modellel. Emellett a Genesis harmadik helyezést ért el headset kategóriában a Genesis Radon 800 modellel.

 

Gamerszék kategória győztese: Genesis Astat 700

 

A Genesis Astat 700, mint a gamer székek kategóriájának győztese, bebizonyította, hogy elengedhetetlen kiegészítője minden gamer setupnak. A Genesis Astat 700 kivételes minősége és innovatív tervezése minden versenytársát felülmúlta a szavazáson. A Genesis Astat 700 a Design and Recommendation díjat kapta lenyűgöző és különleges designja, lélegző hálós – a meleg időben is extra kényelmet biztosító – anyaga, ergonomikus kialakítása, állítható deréktámasza, testreszabható funkciói, kényelmes 3D karfái és merev alumínium alapja miatt.

 

Gamer billentyűzet kategória győztese: Genesis Thor 303 TKL (Fekete)

 

A mechanikus billentyűzetek egyre inkább elterjedtek a gamer iparágban, ezt mutatja az is, hogy a Genesis Thor 303 TKL (Fekete) modell lett a győztes gamer billentyűzet kategóriában. Figyelemre méltó, hogy a második helyet is egy másik Genesis modell szerezte meg, a Thor 660 Wireless, amely számos elismerést kapott a versenyen.

 

A Genesis Thor 303 TKL-t elegáns és átgondolt tervezése, masszív felépítése, minőségi anyaghasználata, hot swap funkcionalitása, vonzó RGB háttérvilágítása, fonott kábele, átfogó funkciói, megfizethető ára, minőségi stabilizátorai és porálló kapcsolói miatt emelték ki a szavazók. 

Vezetékes egerek kategória győztese: Genesis Krypton 555

 

A vezetékes egerek széles választékában a Genesis Krypton 555 modell győzedelmeskedett a szavazáson, felülmúlva számos versenytársát. Ez egy ultraolcsó ajánlat a szegmensben, és dicsérték erős felépítése, könnyű súlya, kivételes Kailh GM 4.0 kapcsolói, jól kalibrált PAW3333 optikai szenzora, vonzó designja, széles testreszabási lehetőségei és figyelemre méltó teljesítménye miatt. 

Lengyel gamermárka kategória győztese: Genesis

 

Végül, a lengyel gamermárkák rendkívül kompetitív kategóriájában a Genesis lett az egyértelmű győztes, túlszárnyalva más ismert és népszerű számítógépes eszköz- és periféria gyártókat, mint amilyen például a SilentiumPC/SPC Gear és a KRUX márkák, jelentős előnnyel.

 

A Genesis győzelme tanúbizonysága annak elkötelezettségnek, hogy magas színvonalú gamer perifériákat készítenek megfizethető áron. Ezt az elismerést tovább erősítik a márka győzelmei a szavazás többi kategóriájában, ahol az olvasók nem csak a márkát, hanem konkrét eszközöket is értékelték.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59