A HMD Global egy Nokia 3310 tortával ünnepli 5. születésnapját

forrás: Prím Online, 2021. december 1. 20:31

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

A finn HMD Global, a Nokia telefonok gyártója az elmúlt időszakban olyan közkedvelt ikonokat élesztett újra, mint a Nokia 3310, idén pedig bemutatta első strapabíró okostelefonját: a Nokia XR20-at, ami por-, víz- és ütésálló is egyben.

 

 

Az életnagyságú Nokia 3310 tortát a világhírű cukrászművész, Michelle Wibowo alkotta meg, elkészítése 40 órát vett igénybe. A torta belsejét csokis piskóta és vaníliás vajkrém alkotja, a legendásan strapabíró Nokia 3310 burkolat pedig cukormázból készült. Mindegyik gombot tökéletesre vágták és formázták, és külön-külön helyezték a tortára.

 

 

A HMD Global még 2017-ben dobta piacra a Nokia 3310 újragondolt, modernizált változatát a Nokia-rajongók nagy örömére szerte a világon. Az egyedi tervezésű felhasználói felület új megjelenést kölcsönöz a klasszikusnak, és természetesen mindent megtalálunk benne, ami egy Nokia telefontól elvárható, a hosszú élettartamú akkumulátortól a strapabíró dizájnon át a legendás játékig, a Snake-ig.

 

 

„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben. Köszönjük a Nokia telefonok rajongóinak, alkalmazottjainknak, ügyfeleinknek, partnereinknek és támogatóinknak, akik mindannyian fontos szerepet játszottak abban, hogy a HMD elérje ezt az ötéves mérföldkövet, és folytathassuk utunkat tovább.” – mondta Stephen Taylor, a HMD Global marketingvezetője.

 

 

„Megtiszteltetés volt torta formájában megalkotni egy ilyen ikonikus telefont. Rengeteg kísérletezés kellett ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.” – tette hozzá Michelle Wibowo.

Kulcsszavak: telefon Nokia HMD Global

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55