A Honor 9 Lite arcfelismerő funkciója szoftverfrissítéssel már elérhető

forrás: Prím Online, 2018. május 4. 15:26

Arcfelismerő funkciót kapott a Honor 9 Lite az új szoftverfrissítéssel. Az élvonalbeli, mesterséges intelligencia algoritmusokon alapuló funkciót rendkívül egyszerű használni: a felhasználó csupán az arca elé helyezi a készüléket, és már fel is oldható a képernyőzár.

Honor Arcfelismerő 

Az új funkcióval a Honor okostelefon bárhol és bármikor feloldható, nem kellenek hozzá tökéletesen tiszta vagy száraz ujjak. Az egyetlen feltétel, hogy a felhasználó szemeinek nyitva kell lenniük (erre a visszaélések elkerülése érdekében van szükség, nehogy valaki egy fényképet használjon a telefon feloldására, vagy az alvó tulajdonos arcát próbálja erre használni). Mostantól a felhasználó elrejtheti az értesítéseket, amíg a telefon képernyője zárolva van, hogy csak akkor jelenjenek meg, amikor az arcfelismerés megtörtént. A Honor Arcfelismerő több mint 1000 adatpontot regisztrál a felhasználó arcán, így nyújt védelmet a csalók ellen. 

 

“Eddig az arcfelismerő funkció a drága okostelefonok kiváltsága volt. Mostantól a Honor kamerás arcfelismerője mindenki számára elérhető. A Honor márkát azért hoztuk létre, hogy a fiatal generáció igényeit kielégítsük. Egyik legfőbb célunk, hogy elérhető áron prémium élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, és ennek érdekében folyamatosan további fejlesztéseken is dolgozunk.” – mondta Kim Jin, a Honor CEE&Nordic régióért felelős vezetője.

 

Kulcsszavak: Honor 9 Lite okostelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39