A Honor 9 Lite arcfelismerő funkciója szoftverfrissítéssel már elérhető

forrás: Prím Online, 2018. május 4. 15:26

Arcfelismerő funkciót kapott a Honor 9 Lite az új szoftverfrissítéssel. Az élvonalbeli, mesterséges intelligencia algoritmusokon alapuló funkciót rendkívül egyszerű használni: a felhasználó csupán az arca elé helyezi a készüléket, és már fel is oldható a képernyőzár.

Honor Arcfelismerő 

Az új funkcióval a Honor okostelefon bárhol és bármikor feloldható, nem kellenek hozzá tökéletesen tiszta vagy száraz ujjak. Az egyetlen feltétel, hogy a felhasználó szemeinek nyitva kell lenniük (erre a visszaélések elkerülése érdekében van szükség, nehogy valaki egy fényképet használjon a telefon feloldására, vagy az alvó tulajdonos arcát próbálja erre használni). Mostantól a felhasználó elrejtheti az értesítéseket, amíg a telefon képernyője zárolva van, hogy csak akkor jelenjenek meg, amikor az arcfelismerés megtörtént. A Honor Arcfelismerő több mint 1000 adatpontot regisztrál a felhasználó arcán, így nyújt védelmet a csalók ellen. 

 

“Eddig az arcfelismerő funkció a drága okostelefonok kiváltsága volt. Mostantól a Honor kamerás arcfelismerője mindenki számára elérhető. A Honor márkát azért hoztuk létre, hogy a fiatal generáció igényeit kielégítsük. Egyik legfőbb célunk, hogy elérhető áron prémium élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, és ennek érdekében folyamatosan további fejlesztéseken is dolgozunk.” – mondta Kim Jin, a Honor CEE&Nordic régióért felelős vezetője.

 

Kulcsszavak: Honor 9 Lite okostelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38