A HP lenyűgöző kijelzőkkel, PC megoldásokkal és biztonsági innovációkkal nyitotta a 2019-es CES-t

forrás: Prím Online, 2019. január 11. 08:47

A HP merész termékinnovációk sorozatát mutatja be a 2019-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES), amelyeket a megváltozó életmód igényeinek megfelelően terveztek.

A HP legújabb termékei, az olyan új Elite innovációk, mint a díjnyertes Sure View technológia új generációja, vagy a döbbenetes OMEN X Emperium 65 hangprojektorral, lehetőséget adnak arra, hogy a felhasználók kapcsolatot teremtsenek, alkossanak és akár versenyezzenek egymással.

 

“PC-s innováció izgalmas korát éljük, amely az élet minden területén nagyszerű élményekkel párosul. A HP a számítástechnikát vibráló részletességgel és kiemelkedő teljesítménnyel életre keltő kijelzőivel, rugalmassággal és biztonsággal vezeti a jövő felé az üzletágat, hozzásegíti az embereket, hogy bárhol, bármikor bizalommal lépjenek kapcsolatba egymással. – mondta Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletág EMEA régiójának vezetője. – Legyen szó akár a legújabb Elite innovációk piacvezető biztonsági funkcióiról, akár az OMEN ökoszisztéma új elemeiről, a HP 2019-es CES felhozatala új távlatokat nyit a felhasználók előtt.”   

 

A modern életstílust mozgató technológia

A HP bemutatja új Pavilion kijelzőit, amelyekkel a felhasználók teljes mértékben a megjelenő tartalomra koncentrálhatnak. A HP Pavilion 27 Quantum Dot a világ első Quantum Dot on Glass (QDoG) kijelzője, amely több mint egy milliárd látható színt jelenít meg. A HP Pavilion 27 FHD egyedi funkciók teljes sorát kínálja, köztük a beépített Bang & Olufsen hangtechnikával és a felugró HP Privacy Kamerával. A HP Pavilion 32 QHD egy magával ragadó QHD felbontást és szinte minden szögből lenyűgöző rálátást biztosító dinamikus kijelző.

 

Kijelző innovációi mellett a HP bemutatja legújabb kiegészítőit is. Az új, ultravékony HP ENVY USB-C Hub eszköz átmenő töltést tesz lehetővé notebookokon, két USB-A és egy HDMI 2.0 csatlakozóval is rendelkezik, valamint támogatja a 4K felbontást. A vállalat emelett bemutatja a HP 15.6 Odyssey Hátizsákot, amelyet a HP laptopok stílusos szállítására terveztek két egyedi, geometrikus dizájnnal. 

 

 

A jövő munkahelyének megalkotása

A munkavégzés hatalmas változáson megy keresztül, egyre inkább jellemző rá a nyílt környezet és az irodán kívüli munka, az adatbiztonság pedig minden korábbinál fontosabb tényezővé válik. A változó környezethez alkalmazkodva a HP a rendkívül népszerű HP Sure View beépített betekintésgátló képernyő harmadik generációján keresztül mutatja be vízióját a biztonságos munkahelyekről. Az új Elite termékek a HP Sure View harmadik generációjával a munkavégzés új formáit segítik, miközben megóvják az adataink biztonságát az úton, az íróasztalnál vagy bárhol az irodában. 

 

Az új termékek közé tartozik a HP EliteBook x360 830 G5, a világ legmagasabb fényerejű üzleti célú átalakítható eszköze, amely az x360 technológia sokoldalúságát a hétköznapok részévé teszi azok számára is, akik állandóan úton vannak. A HP EliteDisplay E243p Sure View Monitor a világ első kijelzője beépített betekintésgátló képernyővel, amely könnyedén teremt privát környezetet a nyitott irodákban is. A HP EliteOne 800 AiO G5 a világ első All-in-One eszköze beépített betekintésgátló képernyővel, amely egy asztali gép grafikai teljesítményét helytakarékos, letisztult formában hordozza magában.

 

 

Magával ragadó játékélmény 

Napjaink gamer versenyzői a legújabb innovációkat használják, a profik 97 százaléka olyan eszközöket választ, amelyeket később könnyen továbbfejleszthet, a laptopot használó gamerek 71 százaléka pedig nagyobb másodlagos kijelzőt is alkalmaz. Ezeket a kiemelt fogyasztói igényeket figyelembe véve alkotta meg a HP az OMEN-t. A  vakmerő és izgalmas újításokkal a vállalat új szintre emelei a gaming élményt.

 

Az OMEN X Emperium 65 Big Format Gaming Display NVIDIA G-SYNC HDR-rel a világ első nagyformátumú gaming monitora hangprojektorral, amelynek kimagasló, 144 Hz -es frissítési rátájával a gamerek otthona teljesen átalakul. A kijelző tartozékaként érkezik a CES Innovációs Díjas OMEN X Emperium Hangprojektor. Ez a 120 wattos technológiai csoda LOFAR (Low Frequency Array) technológiával, rázkódáscsökkentő technológiával (VRT Vibration Reduction Technology) és három részes sztereó crossover hangtechnikával érkezik, amelyek együttes használata esetén nincs szükség külön mélynyomóra.

 

 

A HP a elérhető legjobb technológiát felhasználva fejleszti tovább két legkeresettebb OMEN PC-jét is. A legújabb OMEN 15 Laptop most NVIDIA GeForce RTX 20 grafikai vezérlővel érkezik, amellyel az utazás közbeni játék teljesen új élményt jelent. A laptop teljesítménye a 802.11ax Wi-Fi lehetőségével sikeres 2019-es évet vetít előre. Az OMEN Obelisk Desktop legújabb verziója a legmagasabb gépigényű játékokat is könnyedén kezeli. Az akár 64 GB HyperX memóriának, az NVIDIA GeForce RTX2080Ti grafikus kártyának, a 9-edik generációs Intel Core i9-9900K CPU-nak, a Dual SSD RAID0-nak, és a  folyadékhűtésnek köszönhetően az OMEN Obelisk midnenre készen áll.    

 

A fent részletezett eszközök az év során folyamatosan érkeznek majd Magyarországra.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Piacképes szaktudás versenyképes fizetésért

A T-Systems Akadémia idén indítja el először az SAP Akadémia modulját, melynek keretében 10 junior SAP tanácsadó és 10 junior SAP fejlesztő képzése kezdődik meg szeptemberben. Olyan frissdiplomásokat és pályamódosítókat várnak, akik a nemzetközi munkaerőpiacon is keresett tudást kívánnak szerezni. A T-Systems Akadémia amellett, hogy egyedülálló képzést nyújt, versenyképes fizetést biztosít a hat hónapos oktatás idejére is. A jelentkezésre 2019. június 18. és július 2. között van lehetőség.

2019. június 19. 16:06

A MiR új szolgáltatása azonnali megtérüléssel jár!

Egy új lehetőség még tovább csökkenti az autonóm mobil robotokba (AMR-ek) való befektetés pénzügyi akadályait – azonnali megtérüléssel jár és a mobil robotok akár 3,58 eurós (kb. 1150 forint) óradíjjal is elérhetőek.

2019. június 19. 10:00

A Vodafone Csoport a Libra Association alapító tagjai között

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója bejelentette a Facebook kriptovalutáját, a Libra-t, amelynek célja, hogy könnyen elérhető pénzügyi szolgáltatásokhoz juttassa azt a több mint egymilliárd embert, akik nem férnek hozzá a hagyományos banki és pénzügyi szolgáltatásokhoz. A Libra-t a Libra Association elnevezésű nonprofit szervezet fogja kezelni, amely összesen 27 tagot számlál, köztük a Vodafone Csoportot. A Libra-hoz való csatlakozás összhangban van a Vodafone céljával, melynek lényege, hogy a jövő digitális társadalmában mindenki részesüljön annak előnyeiből. 

2019. június 19. 08:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20
online sportfogadás