A húsvéti locsolkodás a virtuális térbe lép a Viber különleges ünnepi lencséjével

forrás: Prím Online, 2022. április 16. 14:13

A vezető üzenetküldő platform számára a technológiai innovációk és a hagyományok pont ugyanolyan fontosak  így a Viber egy különleges megoldással ünnepli az egyik legnépszerűbb húsvéti szokásainkat: hamarosan elérhetővé válik többek között egy új lencse, mely digitális formában is lehetővé teszi a locsolkodást. A Viber új kommentelési rendszerének alkalmazásával a hivatalos magyarországi csatornáján mérte fel a felhasználók kedvenc húsvéti hagyományát: a több, mint 700 válaszadó legnépszerűbb hagyománya a locsolkodás, amit a tojásfejtés és a húsvéti sonka fogyasztása követett.

A lencsék mellett a Viberen már a különleges locsolóverseket tartalmazó népmesekártyák is elérhetőek, amikből a fiúk tudnak ihletet meríteni. A verseket elküldhetjük azoknak, akiket szeretnénk megöntözni, ezzel még meghittebbé varázsolva a pillanatot. Ha ez nem lenne elég, a lencsék és a népi kártyák mellett a Viber egy speciális húsvéti témájú matricacsomagot is kínál, ami szintén tökéletes módja annak, hogy magunkat és szeretteinket is a megfelelő ünnepi hangulatba hozzuk.

 

 

Idén húsvét hétfő április 18-ra esik, ezen a napon kerül sor a híres, már a 17. században is megjelenő húsvéti hagyományunkra, a locsolkodásra is. Eszerint verseléssel és dézsából öntött hideg kútvízzel lepik meg a fiúk a számukra kedves lányokat, de mára a szerencsésebbek illatos kölnivel is megúszhatják. A locsolóversért és a locsolásért cserébe a lányok nem hervadnak el, a fiúk markát pedig az eredetileg pirosra festett, termékenységet szimbolizáló hímestojás üti. 

 

A Viber felhasználói most először próbálhatják ki ezeket a különleges hagyományokat a platformon. Az üzenetküldő alkalmazás célja, hogy ápolja a magyar hagyományokat, ezért személyre szabott tartalmakat kínál a magyar közönségének. Minden családnak megvannak a maga hagyományai, ezért ne feledkezzünk el megtartásukról sem, legyen szó tojáskeresésről, húsvéti reggeliről, barka csokor feldíszítéséről, vagy a locsolkodásról. Teszteld te is a Viber legfrissebb innovációit és kívánj boldog ünnepeket közeli hozzátartozóidnak gyorsan és egyszerűen a mobilodról! Küldj egy romantikus kártyát, egy kedves matricát, vagy használd az új lencsét, hogy idén minden hölgy virágozzon!

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39