A Kingston Technology DDR5 memóriáját validálták elsőként az Intel platformra

forrás: Prím Online, 2021. október 8. 17:02

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy bevezetés előtt álló DDR5 UDIMM-memóriáit validálták az Intel platformra. Ez az első és legfontosabb mérföldkő a Kingston DDR5 memóriamegoldásai és a DDR5-öt alkalmazó Intel platformok közötti kompatibilitás igazolásának folyamatában.

A Kingston DDR5 memóriáinak bevezető portfólióját jövőre a DDR5-alapú platformokat támogató nagy teljesítményű, többféle kapacitású és különböző formai kialakítású memóriák egész sorozata követi majd. A DDR memóriák következő generációjának kifejlesztése után a Kingston több mint 10 000 DDR5 UDIMM-mintadarabot ad át a vezető alaplapgyártóknak és a technológiai partnereknek a platform bevezetésének támogatására, amivel a sikeres termékbevezetést készíti elő. 

 

 

A Kingston már több mint három évtizede az ügyfélrendszerek preferált memóriamárkája. A hét elején a vállalat bejelentette, hogy a TrendForce elemzőcég árbevétel alapján felállított legfrissebb rangsora szerint a Kingston a világ legnagyobb külső DRAM-modul szállítója.  Ezzel immár 18. éve őrzi helyét, és tovább erősíti piacvezető pozícióját. Az új platformok bevezetésének közeledtével a Kingston is magasabb sebességre kapcsol, és a teljesítmény, az adatintegritás, a sűrűség és a skálázhatóság terén a következő évek igényeit kielégítő, új DDR5-memóriamodulokkal lép piacra.

 

„Jelentős összegeket fektettünk a közelgő termékbevezetés előkészítésébe, és már alig várjuk, hogy bemutathassuk legújabb DDR5-portfóliónkat. Mivel a globális hiányra reagálva időben beszereztük a komponenseket a gyártási infrastruktúra felkészítéséhez, ki fogjuk tudni elégíteni a nagy keresletet. A Kingston veled van (Kingston is with you) szlogen a partnerektől a végfelhasználókig, minden szinten érvényes. Cégünk készen áll arra, hogy vezető szerepet vállaljon a következő generációs memóriák szegmensében” – mondta Bernd Dombrowsky, a Kingston EMEA-régiójának értékesítési és marketing alelnöke.

 

A Kingston legendásan megbízható memóriáihoz teljes élettartamra kiterjedő, korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy sebességű, nagyfelbontású gaming az AGON by AOC új monitorával

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és IT-tartozékokat forgalmazó márkája, az AGON by AOC bemutatja a nagyszerű AOC GAMING Q27G2S/EU gaming monitort, amely tökéletes választást jelent a gaming színtér kalandorainak. A 68,6 cm (27 hüvelyk) átmérőjű Q27G2S/EU monitor 10 bites IPS-panellel rendelkezik a széles színskála biztosítása, QHD felbontással az éles részletek, valamint 165 Hz-es frissítési rátával a gyors és versenyképes játékélmény érdekében.

2021. november 26. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12