A MyBudapest Photo Project alkotói leadták a fényképezőgépeket

forrás: Prím Online, 2017. június 16. 11:59

Június elején 100 eldobható fényképezőgépet osztottak szét hajléktalan embereknek a MyBudapest Photo Project keretein belül.  A kezdeményezés célja, hogy bemutassa az otthon nélküliek mindennapi életét és felhívja az emberek figyelmét a hajléktalanságra mint társadalmi problémára. A projekt első szakasza lezárult, a tekercsek megteltek és összesen 90 eldobható fényképezőgépet adtak le a programban résztvevők.

Lezárult a MyBudapest Photo Project első szakasza. Az érdeklődés nagyobb volt, mint a tavalyi évben: a kiosztott fényképezőgépeknek a 90%-át hozták vissza a programban résztvevők, így a szakmai zsűri közel 2000 fényképből válogathatja ki a szeptember 4-én nyíló kiállítás anyagát. 

 

Amíg a képek előhívásra és zsűrizésre várnak, még folyik az adjukossze.hu honlapon a MyBudapest Photo Project adománygyűjtő kampánya, ami a kezdeményezés sikeres megvalósításához szükséges.

 

„Sok ismerős arcot köszönthettünk a pályázók között, akik izgatottan várták az idei megmérettetést, de nagyon örömmel tapasztaltuk, hogy új érdeklődőket is csatlakoztak a programhoz. Tavaly több mint 1.000.000 forintot osztottunk ki a MyBudapest Photo Project résztvevői között, ami a támogatóink segítségével jöhetett csak létre. Reméljük, hogy idén hasonlóan pozitív lesz a kezdeményezés fogadtatása, és még többet tudunk majd a résztvevőknek kiosztani” – nyilatkozta Fekete Bernadett, a MyBudapest Photo Project projektfelelőse. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50