A Romance TV novembertől elérhető lesz a UPC Direct és a Focus Sat kínálatában

forrás: Prím Online, 2017. október 20. 08:37

Köszönhetően annak, hogy Romance TV csatorna novembertől elérhető lesz a UPC Direct kábelszolgáltató Médium TV csomagjában, és a Focus Sat kábelszolgáltató alap, családi csomagjában, a csatorna a növekedést jelentett be magyarországi és romániai terjesztésében. A Simulcrypt lehetőségek és jel továbbvételi jogok minden érdeklődő platform számára elérhetők.

Szívmelegengető románcok, bájos családi és szerelmi történetek, szívszorító tragédiák - A Romance TV minden hangulathoz tökéletes kikapcsolódást nyújt, és nézőit a leglátványosabb, -festőibb helyekre kalauzolja - szerte a világon: Új-Zélandtól, Kanadáig és a Keleti partig, Németországon, Ausztrián, Olaszországon át Nagy-Britannia káprázatos óceánpartjáig, a szemet gyönyörködtető svéd legelőkig.

 

E növekedés stratégiai mérföldkő a kelet-európai piacok terjeszkedésében, A csatorna kitűnően teljesít Lengyelországban, ahol elérte a 'legnépszerűbb női csatorna' pozíciót A cél, hogy Magyarországon és Romániában hasonló sikereket könyveljen el.

 

Tim Werner, a Mainstream Media AG ügyvezető igazgatója és a Romance TV Magyar Betriebs GmbH valamint a Romance TV Románia Betriebs GmbH vezérigazgatója kijelentette: 'Nagy örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH-ben meghatározó terjesztő partnerre találtunk a kelet-európai országokban. Míg Romániában e lépés jelenlegi műholdas terjesztésben elért sikereink folytatása, Magyarországon e téren az első lépést tettük meg közösen. Meggyőződésünk, hogy ezzel a partnerséggel széleskörű ismertséghez juttatjuk a csatornát. Az együttműködés ugyanakkor fémjelzi tartalmaink népszerűségét is a helyi piacokon.'

 

A Romance TV több mint 1000 órányi, gondosan válogatott műsorkínálattal rendelkezik, mint például tévéfilmek, romantikus sorozatok és a telenovellák - mind olyan kiváló minőségű tartalom, amelyek Európa-szerte széles körű sikernek örvendnek. A csatornán többnyire pozitív végkicsengésű filmek, sorozatok láthatók, amelyek az egész család számára könnyed és pihentető szórakozást kínálnak.

 

„Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommal örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit." – mondta Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.

 

A Romance TV-n rendszeresen láthatók olyan elismert írók közkedvelt történetei, mint Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Emilie Richards, Katie Fforde vagy Utta Danella. Bár az ezekből készült filmfeldolgozások hangvételükben különböznek, egy dolog mégis közös bennük: témájukat, hangulatukat szorosan meghatározza a csodálatos táj, ahol  játszódnak.

 

Tengerparti romantika, egy kis vidéki idill, házadosni készülő ifjú párok, humoros párbeszédek és világhírű tévés produkciók egyaránt gazdagítják a Romance TV tematikáját. A csatornán bont vitorlát az Álomhajó című műsor  is, amely bejárja a világot.

 

Izgalmas cselekmények, kitörő érzelmek, komikus helyzetek és egy csipet dráma jellemzik a Romance TV sorozatait, telenovelláit és szappanoperáit, amelyek között megtalálható a Született férjek, az Érzelmek vihara, a Második esély és a Danni Lowinski.

 

Jeles napokon és ünnepek alkalmával a Romance TV különleges műsorfolyammal jelentkezik.

 

A csatorna marketing és terjesztési feladatait mindkét országban a Tematic Media Group látja el. A megállapodásnak köszönhetően a Romance TV még jelentősebb szerepet fog betölteni a televíziós hirdetési piacon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12
cloudappsportal.com