A tiszta hangminőség és a kényelem találkozása

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 4. 11:12

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

A fogyasztói igények kielégítésére történő folyamatos összpontosítás és a széleskörű műszaki szakértelem együttesen vezetett a Philips Gaming portfólió első gaming headset sorozatának bevezetéséhez. A két különböző modellnél a kis súlyú, fület lefedő kialakítás, az állítható fejpánt és a puha párnák optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosítanak: Philips TAGH301BL és Philips TAGH401BL.

 

„Örömmel jelentjük be első gaming perifériáinkat” - nyilatkozta César Reyes Acosta, az MMD EU régióért felelős termékmenedzsere. „Őszintén hiszünk abban, hogy a legtöbbünkben megbújik egy játékos, és szeretnénk minden vásárlónknak olyan headsetet biztosítani, amely minden játékot fel tud dobni, ahogyan a minőség és a kényelem tekintetében monitoraink is teszik.”

 

Philips TAGH301BL: izgalmas hangzás és kényelem egy pehelykönnyű csomagban

A Philips TAGH301BL egy személyre szabott és kényelmes illeszkedést biztosító egyedi fejpánt konstrukcióval rendelkező, alapvetően vezetékes fejhallgató. A fejpánt beállítása mellett a puha belső párnáknak és a hűvös tapintású PU fülrésznek köszönhetően hosszabb viselési kényelmet biztosít. És csupán 211 gramm súlyával elbűvölően könnyű!

Az egyszerű és kényelmes használat érdekében a headset 1,8 m hosszú, univerzális 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető, többfunkciós távirányító (némító kapcsolóval) és a tiszta hangzású mikrofon pedig egyaránt megfelel a játékosok és a profik igényeinek. 

 

A mindkét fülrészben található 40 mm-es neodímium hangszóró torzításmentes és ezzel egyidőben tiszta hangzást valamint gazdag, erőteljes basszust biztosít. A részletek élvezetéhez a zárt hátlap-kialakítás nagyszerű hangszigetelést biztosít; a hangszigetelés elengedhetetlen, ha zajos környezetben játszik, így a zavaró tényezők ellenére teljes mértékben a tevékenységére koncentrálhat.

 

Philips TAGH401BL: az immerzív 3D hangzás találkozása a kényelemmel és a funkcionalitással

A Philips TAGH401BL headset egy lépés felfelé a gémerek számára. A természetes és átlátható hangélmény érdekében a pontos térbeli pozicionálással rendelkező professzionális és elismert Dirac HD/3D hangtechnológia drámai hangminőség-javulást biztosít. Ez a funkció a Windows PC felhasználók számára érhető el, akik a telepítés után közvetlenül a távirányítóval vezérelhetik a 3D és HD technológiát. Ezek a precízen kiegyensúlyozott hangszórók több játékban is segíthetnek, így soha nem fogja meglepetés érni az ellenfél részéről.

 

„A Dirac megoldások új életet és részletgazdagságot visznek a játékélménybe; a korábban elveszett hangok most hallhatóvá válnak és pontosan elhelyezve a játékos körül valósághű élményt biztosítanak” - mondta Lars Isaksson, a Dirac Headphone & Streaming Audio alelnöke. „A Philips gaming headsetek fejlesztésében történő együttműködéssel olyan realizmust és immerziót biztosítunk vevőinknek, amellyel nyilvánvalóvá válik a különbség a hétköznapi és a rendkívüli játékélmény között. A gaming hangzás határainak feszegetése érdekében már alig várjuk, hogy folytathassuk együttműködésünket az MMD-vel.”

 

A mindössze 250 gramm súlyú headset állítható fejpánttal rendelkezik, amely a fejpánt beállításának, a puha párnáknak és a hűsítő érzésű PU memóriahab fülrészeknek köszönhetően optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosít. A dizájn része a lélegző fehér fény mindkét oldalon és a kialakítás lehetővé teszi a többirányú kompakt összecsukást is.

 

A 2,5 méteres kábel USB 2.0 csatlakozóval végződik az intuitív csatlakoztatás és a nagy sebességű adatátvitel érdekében, továbbá beépített távvezérlővel rendelkezik a hangszóró hangerejének és mikrofon némítása céljából. A vezetéken található vezérlésen keresztül a térhatású hangzást is könnyen átkapcsolhatja sztereó, 3D és HD között. Nincsenek többé hirtelen hangos átváltások, mivel a beépített vezérléssel a hangerő azonnal beállítható.

 

A Philips TAGH301BL és a Philips TAGH401BL 2021 augusztusától lesz megvásárolható 37,90 € és 59,90 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: fejhallgató Philips MMD

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosszemüveget mutatott be a Xiaomi

A világ vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi ma bejelentette, hogy elkészült a Xiaomi Okosszemüveg – egy vadonatúj hordozható intelligens eszköz. A Xiaomi Okosszemüvegben egy képalkotó rendszer és szenzorok találhatók, amelyeket egy kényelmesen viselhető, mindennapos megjelenésű szemüvegbe építettek bele a tervezők MicroLED optikai hullámvezető képalkotó technológia alkalmazásával. Az eszköz mindössze 51 gramm és képes megjeleníteni üzeneteket és értesítéseket, hívásokat fogadni, navigálni, fotózni és szövegeket lefordítani – mindezeket, szó szerint, a szemünk láttára.

2021. szeptember 16. 11:19

Kutatás: Nem csak fizikai, de mentális egészségünk is romlott a karantén alatt

A magyarok több mint fele úgy érzi, mindenképpen változtatna a pandémia és a korlátozások mentális és fizikai állapotukra gyakorolt negatív hatásain – derült ki derült ki a Huawei Technologies és az IPSOS által végzett online felmérésből. 

2021. szeptember 10. 17:36

Kingston XS2000: villámgyors, zsebméretű SSD

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy megkezdi a zsebméretű XS2000 SSD szállítását. Az új hordozható, kompakt külső meghajtó USB 3.2 Gen 2x2 sebességet és legújabb generációs teljesítményt nyújt.

2021. szeptember 10. 11:19

Új magyar találmány segít megelőzni a vadbaleseteket

Haszontalan az autóra felszerelhető vadsípok többsége – állítják az évek alatt készült kutatások. Kiderült ugyanis, hogy sok esetben az állatok elriasztására szolgáló ultrahangokat egyáltalán nem adják ki, ezért döntött úgy Koltai Viktor feltaláló, hogy a balesetek elkerülése érdekében elkészíti a leghatásosabb vadriasztó rendszert.

2021. szeptember 8. 11:13

Hogyan alakította át a magyarok digitális eszközparkját a járványhelyzet?

Az elmúlt időszakban az otthon töltött idő és a hétköznapok meghatározó részét jelentette az otthoni munkavégzés. A munkaállomások megjelenésével a rugalmas irodai jelenlét is világszerte előtérbe került, ez pedig hatással volt az okoseszközök iránti érdeklődésre is. Gyakran felmerül, hogy a járványhelyzet okozta digitalizációs hullám számos új készüléket hozott a háztartásokba, de mit jelent ez hazánkra nézve? A magyarok többsége számítógépet, tévét vagy okostelefont vett, a Samsung legújabb felméréséből pedig az is kiderül, mennyire használták ki az új eszközöket.

2021. szeptember 6. 17:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58