A tökéletes sítúra kellékei: sál, sapka, síléc, laptop

forrás: Prím Online, 2020. január 30. 16:18

A tél közepén sokan indulnak hosszabb-rövidebb túrákra, hogy aktív kikapcsolódással ünnepeljék a hideg évszakot. Sí, snowboard, önfeledt szánkózás, kellemes esték a Hüttében, csodás téli tájak és őrületes trükkök a pályán – mind elengedhetetlen kellékei egy szuper sítúrának. Ugyanúgy, mint a Dell XPS 13 2 az 1-ben laptopja, mely minden izgalomban társunk lesz. Akár a csodás havas napfelkeltéről készült felvételeket néznénk vissza, akár filmmaratont tervezünk a végeláthatatlan buszútra, a kicsi, könnyű, mégis fáradhatatlan laptop tűzön-vízen át elkísér minket.

 

Kicsi, könnyű, praktikus

A Dell új XPS 13 kétfunkciós, prémiumkategóriás laptopja kicsi, elegáns, és akár egy kis utazótáska zsebébe is becsúsztatható, így könnyedén magaddal viheted a leghosszabb utazásokra is. Bármit tervezünk is, ez a kompakt laptop mindenre képes a 10. generációs Intel Core processzornak köszönhetően. Akár egy kocsi hátsó ülésén, akár egy buszon töltöd a havas paradicsom felé vezető utat, segít átvészelni az unalmas órákat, ha játszanál vagy filmet néznél. A kijelző pedig szemed megóvásában is segít a Dell Eyesafe technológiával, amely szelektíven csökkenti a káros kék fényt. A nagy teljesítményű, mégis vékony és kicsi laptop hihetetlen, akár közel 17 órás akkumulátor üzemi köszönhetően akkor is megbízhatóan kitart, ha filmmaratont tervezel az útra, vagy ha esténként órákig mesélnéd élményeidet videochaten. Szintén nem elhanyagolható, hogy elképesztően könnyű, mindössze 1,33 kilós súlya, érintőképernyője és 360 fokban átfordítható kialakítása garantálja a minden helyzetben kényelmesen használatot.

 

Hihetetlen színek

Újranéznéd a nap közben felvett sítrükköket, akcióviedókat vagy a havas tájban hajnalban rögzített ragyogó napfelkeltét? Semmi akadálya! Ez a kicsi, de erős gép csodás színeket jelenít meg, akár 4k Ultra HD+ felbontásban a szinte keret nélküli, tökröződésmentes InfinityEdge kijelzőn. Így újra a természetben érezheted magad és újraélheted a kalandokat az otthoni élménybeszámoló során. 

 

 

 

A Dell Mobile Connectnek köszönhetően az adatátvitellel sem kell sokat bajlódnunk, hiszen bonyolult felhőalapú tárhelyszolgáltatások és problémás kábelek helyett ezzel a megoldással gyorsan átmásolhatjuk a fényképeket, videókat vagy zeneszámokat számítógépről androidos telefonra, és fordítva.

Környezettudatos választás

Az XPS 13 nem csupán nagy teljesítménye, kis mérete vagy elegáns formavilága miatt a legjobb választás. A laptop rendkívül környezetbarát is, mivel annak 90 százaléka egyszerűen újrahasznosítható vagy újrafelhasználható, a csomagolásának pedig 25 százaléka az óceánok partvidékén begyűjtött műanyagokból, és a 75 százaléka egyéb újrahasznosított műanyagokból készül. Emellett mentes a kadmiumtól, az ólomtól, a higanytól és egyes ftalátoktól is, és még a fogyasztása is minősítetten energiatakarékos. 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Óriási készlethiány és áremelkedés várható az IT szegmensben

Tovább súlyosbodik a globális chiphiány, az autóipar mellett begyűrűzött a számítástechnikai eszközök piacára is, súlyosan érintve azt. A kialakult helyzetnek számos oka van, köztük a koronavírus-járvány, amelynek hatására drasztikusan megnőtt a kereslet az elektronikai eszközök és alkatrészek iránt. A Furbify-nak, a felújított laptopok szakértőjének tapasztalatai alapján a videokártyákat szinte lehetetlen beszerezni és ha mégis, az eredeti ár többszörösével kell számolnia a vevőknek. A jelenlegi tendenciák alapján készlethiány, káosz és áremelkedés várható idén karácsonykor.

2021. november 27. 10:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12