A videokonferencia piac új szereplője

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 7. 16:09

Az Assono Magyarország hivatalos disztribútora a világ legnépszerűbb SIP telefon gyártójának, a Yealinknek. A vállalat egyre nagyobb sikereket ér el nemzetközi téren is. A Yealink arra összpontosít, hogy magas műszaki tartalommal, innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel és jó ár-érték arány mellett kínálja telefonjait, és legújabb generációs videokonferencia portfólióját.

A Yealink új, rendszerfüggetlen videokonferencia megoldásainak legfőbb előnye, hogy versenyképes áron garantálja a legújabb videokonferencia-technológiai megoldásokat és a kiváló, nagyvállalati szintű minőséget, így a videokonferencia már azok számára is elérhetővé válik, akik eddig tartózkodtak a drága beruházásoktól.

 

A portfólióban telepített rendszer és felhőalapú szolgáltatás egyaránt elérhető. Bármelyikhez többféle eszköz áll rendelkezésre a különböző tárgyalók és előadótermek adottságaihoz tervezve, továbbá a személyes videokommunikációt megvalósító videotelefonok és PC/mobil kliensek is választhatók.

 

 

A VC800 és VC880 központi egységek - melyek alkalmasak lehetnek akár 24 résztvevős video konferencia létrehozására is - a nagyobb tárgyalótermeket, vagy akár több kamerát igénylő előadótermeket látják el, míg a VC500 kis és közepes méretű tárgyalókba ideális videokonferencia végpont. A Yealink Cloud Management Service egy felhőalapú alkalmazás, ami egyszerűvé teszi a telepített videokonferencia rendszerek menedzselését.  

 

A kicsi, úgynevezett "huddle" szobákba vagy néhány fős tárgyalókba a VC200 a legmegfelelőbb választás. Vezetőknek, személyes használatra a SIP VP-T49G videotelefont ajánljuk, továbbá asztali PC és mobiltelefon/tablet applikációk támogatják a videokonferenciához való csatlakozást HD minőségben.

 

Ha felhő alapú megoldást választ a telepített központi egység helyett, a Yealink Meeting Servert választhatja.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újgenerációs nagyfeszültségű járműtöltő berendezéseivel az ABB az e-mobilitás mezőnyének élén

Az ABB az e-mobilitás piacvezető megoldásainak portfóliójára támaszkodva a müncheni eMove360° szakkiállításon bemutatta legújabb fejlesztéseit, a Terra 54 és a Terra 54HV egyenáramú gyorstöltőt.

2018. november 21. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Windows 10 Professional olcsón és ingyenes kézbesítéssel

2018. november 8. 16:27

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18
cloudappsportal.com