A videokonferencia piac új szereplője

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 7. 16:09

Az Assono Magyarország hivatalos disztribútora a világ legnépszerűbb SIP telefon gyártójának, a Yealinknek. A vállalat egyre nagyobb sikereket ér el nemzetközi téren is. A Yealink arra összpontosít, hogy magas műszaki tartalommal, innovatív megoldásokkal, könnyű kezelhetőséggel és jó ár-érték arány mellett kínálja telefonjait, és legújabb generációs videokonferencia portfólióját.

A Yealink új, rendszerfüggetlen videokonferencia megoldásainak legfőbb előnye, hogy versenyképes áron garantálja a legújabb videokonferencia-technológiai megoldásokat és a kiváló, nagyvállalati szintű minőséget, így a videokonferencia már azok számára is elérhetővé válik, akik eddig tartózkodtak a drága beruházásoktól.

 

A portfólióban telepített rendszer és felhőalapú szolgáltatás egyaránt elérhető. Bármelyikhez többféle eszköz áll rendelkezésre a különböző tárgyalók és előadótermek adottságaihoz tervezve, továbbá a személyes videokommunikációt megvalósító videotelefonok és PC/mobil kliensek is választhatók.

 

 

A VC800 és VC880 központi egységek - melyek alkalmasak lehetnek akár 24 résztvevős video konferencia létrehozására is - a nagyobb tárgyalótermeket, vagy akár több kamerát igénylő előadótermeket látják el, míg a VC500 kis és közepes méretű tárgyalókba ideális videokonferencia végpont. A Yealink Cloud Management Service egy felhőalapú alkalmazás, ami egyszerűvé teszi a telepített videokonferencia rendszerek menedzselését.  

 

A kicsi, úgynevezett "huddle" szobákba vagy néhány fős tárgyalókba a VC200 a legmegfelelőbb választás. Vezetőknek, személyes használatra a SIP VP-T49G videotelefont ajánljuk, továbbá asztali PC és mobiltelefon/tablet applikációk támogatják a videokonferenciához való csatlakozást HD minőségben.

 

Ha felhő alapú megoldást választ a telepített központi egység helyett, a Yealink Meeting Servert választhatja.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Extrém körülményekre fejlesztett nagy felbontású dómkamerákat az Axis

Az Axis Communications két új, nagy felbontású, kültéri használatra szánt dómkamerával bővítette csúcsminőségű Q35-sorozatát. 

2018. augusztus 14. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2018. második negyedéves eredményei

2018. augusztus 9. 14:43

Területi értékesítési igazgatót igazolt a Kaspersky Lab

2018. július 25. 15:17

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17
cloudappsportal.com