A videózás szabadságát hozzák el a Vodafone új Red tarifacsomagjai

forrás: Prím Online, 2019. május 15. 17:19

Májustól ismét szintet lépnek a Vodafone Red díjcsomagjai a korlátlanságban, és a mobilinternetezés újabb dimenzióját nyitják meg az előfizetők előtt. A Red tarifák eddig is élen jártak az újításokkal és az előfizetői szabadság kiterjesztésével, most pedig elhozzák a videózás szabadságának élményét, mely az új Red Live tarifával már havi 9 990 forinttól elérhető.

Magyarországon a Vodafone vezette be elsőként a korlátlan hívást és korlátlan SMS-küldést lehetővé tevő lakossági csomagokat, majd szintén elsőként tett hatalmas lépéseket az EU-s roaming korlátok lebontásával. 2018 áprilisában pedig az új Red díjcsomagokkal a hazai piacon egyedülálló módon a Vodafone kínált először korlátlan nemzetközi hívást belföldről EU-s számokra. 

 

Májustól az új Red tarifák a gondtalan videózás élményét hozzák el az előfizetőknek. Ez azt jelenti, hogy a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmai mellett mostantól a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids applikációk belföldön és az EU-ban történő használata sem fogyasztja az ügyfél adatkeretét. Ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetően egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőnek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret a rendelkezésére áll.

 

Az új tarifák bevezetését támasztja alá a Vodafone megbízásából készített felmérés* is, amely szerint a 16-37 éves hazai internetezők 52%-a hetente néz online videós tartalmakat. A kutatásból kiderül az is, hogy korlátlan adatmennyiség esetén 46%-uk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sőt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerűbb tevékenység a videónézés.

 

„Ügyfeleink átlagosan 20 percet videóznak naponta. Ennek jelentősebb részét Wi-Fi-n teszik most, hiszen tudják, hogy a videó az egyik legnagyobb adatfogyasztó. Az, hogy a videós tartalmak népszerűsége exponenciálisan nő, még tovább növeli a mobiladatéhséget, és hozzájárul a felhasználói szokások változásához is – mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese. – A Vodafone lépést tart ezzel a tendenciával és ennek jegyében alakítottuk ki az új Vodafone Red Live és Live+ díjcsomagokat, amelyekkel az előfizetők megtapasztalhatják, milyen igazán szabadon, Wi-Fi kapcsolat nélkül, útközben, mégis aggodalommentesen online videókat nézni.”

 

Az új tarifák közül a Red Live és a Red Live+ tarifák előfizetői egyaránt élvezhetik majd a mobil videózás szabadságát. A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.  

 

A Vodafone új tarifa portfóliójában ezentúl a három Red tarifa mellett négy Go díjcsomag érhető el. A Go Talk tarifa 7 990 forintos havidíjért korlátlan hívást, SMS-t és MMS-t biztosít belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra, 1GB felhasználható mobiladattal, valamint Social és Connect Pass szolgáltatással. A Go Net díjcsomag pedig 15GB-nyi adatkeretet kínál Social Pass szolgáltatással, valamint belföldön és az EU-ból magyar és EU-s normál díjas számokra 100 perccel vagy SMS -sel, szintén 7 990 Ft-os havidíj mellett. 

 

Az említett havidíjak készülékvásárlás nélkül e-Pack-kel 1 évre, készülékvásárlással pedig e-Pack-kel 2 évre érvényesek. A további Go díjcsomagokról és az új Red tarifákról az alábbi oldalakon található bővebb információ:

https://www.vodafone.hu/mobiltarifak/red

https://www.vodafone.hu/mobiltarifak/go

 

__________

* Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatása: Digitális identitás vs. valóság (2017. szeptember)

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05