A világ legmagasabb épületén vetítették az Arcane animációs sorozat trailerét

forrás: Prím Online, 2021. november 4. 16:40

Dubaj jellegzetessége új köntösbe öltözött, a Riot Games különleges, a való világot is átívelő eseményt jelentett be a hamarosan megjelenő animációs sorozata, az Arcane kapcsán.

Magyar idő szerint november 7-én, 03:00-kor megjelenik a Riot Games animációs sorozata, az Arcane, mely a League of Legends világának, Runeterranak egy szegletét dolgozza fel. Ezen alkalomból a Riot Games RiotX Arcane néven az összes játékán átívelő eseményt jelentett be, a játékosok rengeteg ingyenes jutalomra, valamint prémium Arcane tematikus tartalomra tehetnek szert. Az ünneplés pedig nem csak a digitális térben, hanem a világ több nagyvárosában is zajlik majd.

 

Arcane a világ legmagasabb épületén

A maga 828 méteres magasságával a Burj Khalifa napjaink legmagasabb épülete, a Riot Games pedig ezt az elképesztő szerkezetet is Arcane köntösbe öltöztette. Egy speciális, kifejezetten erre az épületre készített 3 perces trailert vetítettek le, mely elképesztő látványt nyújtott.

 

 

Különleges expo 6 nagyvárosban

A varázslat átjárja a League of Legends világát, az Arcane egyik helyszínéül szolgáló Piltover tudósai pedig rájöttek arra, hogy hogyan ötvözhetik a technológiát a mágiával. Megalkották a Hextech technológiát, a Riot Games pedig találó módon Hextech Expo néven szervez november első felében 6 nagyvárosban egy eseményt, ahol a látogatók a cég legnagyobb újdonságait tekinthetik meg. Ezek a városok a következők:

●  Párizs

●  London

●  Madrid

●  Isztambul

●  Szingapúr

●  Los Angeles

 

Az Arcane megjelenését a 2021-es League of Legends világbajnokság döntője előzi meg, mely november 6-án 14:00-kor veszi kezdetét, a Riot Games pedig erre is Arcane tematikus megnyitóval készül.

 

A League of Legends világát felölelő játékok együttesen (League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics) 180 milliónál is több aktív havi játékost jegyeztek októberben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a jövő gamer mikrofonjait

A SteelSeries, a gaming- és esport perifériák világelső gyártója ma bemutatta legújabb termékcsaládját és az első olyan mikrofonmegoldását, amely kifejezetten gamereknek készült. A több mint 20 éves tervezési és mérnöki szakértelemmel rendelkező, a gamerek problémáinak megoldására és minden játékmenet dicsőségessé tételére szakosodott első számú prémium gaming audio márka bemutatja az Alias mikrofonokat a Sonar for Streamers erejével. Most „végre a gamereknek is van hangjuk”.

2023. október 4. 18:50

Planet Budapest: a Széchenyi István Egyetem bemutatta a fenntarthatóságért végzett tevékenységét

A fenntarthatóság támogatását stratégiai célként meghatározó győri Széchenyi István Egyetem saját standdal és előadásokkal mutatta be a témában végzett oktatási, kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét a Planet Budapesten, Közép-Európa egyedülálló fenntarthatósági rendezvényén. Az intézmény több, nemzetközi szinten is jelentős projektje szolgálja az élhető jövőt.

2023. október 4. 17:15

Érkeznek a Samsung legújabb hordozható SSD-i

Érkeznek a T9 Hordozható SSD-k, a Samsung T-sorozatának legújabb modelljei. Az egyedi stílusú és hordozható kialakítású T9 meghajtót a modern memóriatechnológia egyik élvonalbeli vállalataként arra tervezték, hogy a felhasználók akár útközben is olyan gyors átviteli sebességű és nagy tárhelyű eszközön tudhassák biztonságban adataikat, amely a kényelmüket szolgálja. 

2023. október 4. 15:48

Munka és család mellett is van lehetőség diplomaszerzésre

Szeptemberben ünnepélyes keretek között megtartották Pozsonyban a Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem Pozsonyi Kihelyezett Tagozatának első diplomaosztó ünnepségét, amely során a magyar nyelvű Menedzsment alap- és mesterképzésben végzett hallgatók vehették át a diplomájukat. Ők a bizonyíték arra, hogy igenis munka és család mellett is van lehetőség a diplomaszerzésre, akár 100%-ban online!

2023. október 4. 14:19

Az MMSZ csatlakozott a nemzeti marketingszövetségek hálózatához

A European Marketing Confederation (EMC) örömmel jelentette be, hogy a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) 11. tagként csatlakozott a nemzeti marketingszövetségek kohéziós európai hálózatához.

2023. október 4. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38