A Vodafone ONE-nal különleges kedvezmények és elsőbbségi kiszolgálás jár

forrás: Prím Online, 2022. december 9. 12:49

A Vodafone konvergens szolgáltatóként az elmúlt években folyamatosan azon dolgozott, hogy létrehozza azt az ajánlatot, amely egy csomagban képes azokat az ügyféligényeket kiszolgálni, amelyek igazán fontosak – mindezt különleges kedvezményekkel és egyéb előnyökkel. A szolgáltató ezen gondolatiság mentén vezette be a Vodafone ONE ajánlatát, melynek keretében azon ügyfelek, akiknek mobil- és vezetékes szolgáltatása is a Vodafone-nál van, számos kedvezményt és elsőbbségi ügyfélkiszolgálást vehetnek igénybe. A különleges ajánlatot bemutató kampányhoz kivételes meglepetéssel is készült: a Vodafone ONE kisfilmjében Révész Sándor újra elénekli a Piramis együttes klasszikusát.

A UPC felvásárlása lehetővé tette a Vodafone számára, hogy konvergens szolgáltatóvá váljon. Ahhoz, hogy az ebből származó előnyöket az ügyfelek maximálisan kiélvezhessék az elmúlt évek során a szolgáltató munkatársai kitartóan dolgoztak a háttérben, melynek eredménye többek között a Vodafone ONE is. Az ajánlat talán a Vodafone eddigi legnagyobb kedvezményeket kínáló szolgáltatása, amely már ennek a konvergens szolgáltatói létnek a lehetőségeit használja ki. 

 

A Vodafone ONE bevezetése fontos mérföldköve a Vodafone konvergens szolgáltatóvá válásának. A mobil- és vezetékes szolgáltatások összevonásával az ügyfelek akár 20 vagy 30 százalék havidíj-kedvezményben és egyedi készülékkedvezményekben részesülhetnek, elsőbbséget élvezhetnek az üzletekben történő kiszolgáláskor és a telefonos ügyfélszolgálaton, új szintre emelve ezzel az ügyfélélményt. A különleges kedvezmények közé tartozik az egy számla, a 3GB extra adat, a Vodafone ONE asszisztens, a wifipótló opciók, előfizetések közötti díjmentes hívás és az ügyintézést egyszerűsítő egy online fiók. Ráadásul most ünnepi készülékkedvezménnyel együtt akár 52 500 Ft kedvezmény érhető el minden okostelefonra, tabletre, TV-re, laptopra vagy játékkonzolra. A Vodafone ONE kedvezmények igénybevételéhez az ügyfeleknek legalább egy jogosult otthoni és egy jogosult mobil alapszolgáltatással kell rendelkezniük.

 

 

Különleges karácsonyi kampányfilm harangozza be a csomagot

 

A Vodafone ONE kapcsán készített karácsonyi kisfilmben a Piramis zenekar egykori frontembere, Révész Sándor énekli el az utóbbi évtizedek egyik legszebb magyar karácsonyi dalát, az Ajándék című slágert. 

 

„Idén a karácsonyi kampányunk fő üzenete, hogy a karácsonyi vásárlási lázban ne az ajándékok száma, értéke, azok halmozása vezessen minket, hiszen egy ajándék is elég, ha abban benne van minden törődésünk. Ilyen a legújabb csomagunk, a Vodafone ONE is, amelyen sokan, sokat dolgoztunk, ügyfeleink elégedettsége érdekében” – mondta a kampánnyal kapcsolatban Juhász Péter Tibor, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója.

 

A Vodafone ONE különleges törődéssel összeállított ajánlata és a megható karácsonyi kisfilm egyformán üzeni: egy ajándék is elég.

 

Kulcsszavak: Vodafone Vodafone ONE

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59