A Xerox bemutatta az ipari kereslet igényeit kielégítő, legújabb nyomdai innovációs csomagját

forrás: Prím Online, 2020. november 22. 17:31

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

A globális partnerek és ügyfelek körében tartott virtuális eseményen a Xerox a következő újításokat mutatta be:

 • Color Accelerator modul a Baltoro számára, a tintasugaras alkalmazások kibővítéséhez és a tintatakarékos automatizáláshoz
 • A fluoreszkáló rózsaszín hozzáadása az Iridesse nagyteljesítményű színes digitális nyomdagéphez, bővítve annak fémes, fehér és átlátszó színpalettáját
 • Három új nyomtató, amelyek nagyobb mennyiségre, több médiumra és kiterjesztett színválasztékra képesek a VersaLink és a Versant családban
 • Két nyomtatási sebesség frissítés a Xerox Nuvera sorozathoz a piacvezető teljesítmény érdekében 
 • AI-képes médiakezelő szoftver, amely kiváló képminőséget tesz lehetővé minimális beállítási és használati idő mellett
 • Automatizált munkafolyamat-frissítések a díszítések zökkenőmentes nyomtatásához a FreeFlow Core 6.0 segítségével

 

A színes nyomdatechnológiai piac vezetőjeként a Xerox elkötelezett amellett, hogy segítse az ügyfeleket üzleti tevékenységük bővítésében, termelékenységüket új technológiák bevezetésével javítsa és támogassa őket meglévő befektetéseik értékállóságának új eszközökkel és funkciókkal történő megőrzésében.

 

A digitális nyomtatási funkciók és kapacitások bővítése növeli a jövedelmezőséget, magasabb árrést tesz lehetővé, és könnyebbé teszi a nyomdai szolgáltató szektorban működő ügyfelek számára, hogy új területekre terjeszkedjenek. 

 

A Keypoint Intelligence szerint a digitális nyomtatás bővítése várhatóan évi 25 milliárd dollárt hoz, és 50-400 százalékkal növelheti a nyomtatási szolgáltatók üzleti hasznát. Azáltal, hogy könnyebbé, testreszabhatóbbá és gyorsabbá teszi az egyes oldalak előállítását, a Xerox technológiája számos belépési lehetőséget kínál az ügyfelek számára üzleti tevékenységük bővítése és profitjuk növelése érdekében.

 

„A nyomtatási funkciók kiterjesztése a leggyorsabban növekvő szegmens a nyomdaiparban, a Xerox pedig a megoldások legszélesebb palettáját kínálja az ügyfelek üzleti növekedéséhez” – mondta Tracey Koziol, a Xerox globális ajánlatokért felelős alelnöke. „Az általunk bemutatott új technológiák és alkalmazások kibővítik a meglévő eszközök képességeit és profitpotenciálját, miközben az új nyomtatók megfelelnek a nagyobb mennyiség és a kiterjesztett média- és színpaletták iránti igénynek. Ennek köszönhető, hogy a Xerox továbbra is vezető az ipari nyomtatás területén.”

 

Xerox Color Accelerator a Baltoro számára

A Xerox Baltoro High Fusion Inkjet nyomdagép a B3 vágottív tintasugaras piac első számú szereplője, most helyben frissíthető modult kapott, amely kibővíti eddigi lehetőségeit. A Xerox Baltoro HF Inkjet nyomdagép Xerox Color Accelerator csomagja megnövelt nyomtatási minőséget, kibővített médialehetőségeket és automatizálást tesz lehetővé, hogy a tintasugaras nyomtatás versenyképessé váljon olyan jövedelmező alkalmazási területeken, mint a reklámlevelek, képeslapok és katalógusok nyomtatása. Az intelligens automatizálás révén a Baltoro 50%-kal kevesebb tintát használ a tintasugaras nyomtatófejek tisztításához, mint a versenytársak, növelve az üzemidőt és a termelékenységet, miközben állandó, megbízható minőséget nyújt.

 

A tavaly bevezetett Baltoro újradefiniálja a tintasugaras nyomdai piacot. A versenytársak gépei méretének, súlyának és energiafogyasztásának töredékéért a Baltoro alacsonyabb teljes életút költséget (total cost of ownership – TCO) kínál, miközben az egyetlen méretezhető, testreszabható platform kategóriájában.

 

Fluoreszkáló rózsaszín az Iridesse színpalettáján

A Xerox rendelkezik a legszélesebb színkínálattal és CMYK-színtéren túli lehetőségekkel – bármely portfolióval versenyre kelve. Senki nem kínálja a színek, a fémes hatások és a díszítések a Xeroxhoz hasonlóan széles választékát, a kibővített színskála- és médiaopciókat, illetve a digitális bővítési lehetőségeket.

 

 

A Xerox Iridesse nagyteljesítményű színes digitális nyomdagép fluoreszkáló rózsaszínű speciális száraz festék opcióval egészíti ki meglévő CMYK-színtéren túli arany, ezüst, fehér és átlátszó palettáját. Ezek a díszítések lehetővé teszik a nyomtatószolgáltatók számára, hogy ügyfeleik számára megkülönböztető színvonalon kínáljanak figyelemfelkeltő designt és továbbfejlesztési lehetőségeket.

 

Új VersaLink grafikai nyomtató

VersaLink családunk legújabb tagja a Xerox VersaLink C8000W, amely a legkedvezőbb belépési pontot kínálja a díszítések piacán. A fehér tonert sötét és színes állományok alapjaként használva, a ciánkék, a bíborvörös és a sárga tonerek teszik élénkebbé a menük, borítékok, ablakragasztások, matricák és címkék képeit. Kis méretű készülékként a C8000W tisztaságot és minőséget kínál, amely kiemelkedik a négyszínnyomás-technológia tipikus mezőnyéből. 

 

 

Két új Versant

A Xerox két új géppel bővíti Versant nyomdagép-családját, amelyek szélesebb lehetőségeket nyújtanak a nyomathordozók terén, és olyan automatizálási funkciókkal jelennek meg, amelyek csökkentik a személyzeti igényeket és a beállítási időt. 

 

A Xerox Versant 280 nyomdagép közepes méretű nyomdai eszköz, amely elsősorban a vastagabb papíropciók miatt (400 GSM) jelent hozzáadott értéket például olyan területeken, mint a névjegykártya-nyomtatás. Az All Stocks on Rated Speed (ASRS) opcióval a Versant 280 gyorsabb, mint bármelyik versenytárs a nehéz nyomdai anyagok nyomtatásában. Az ügyfelek milliónyi speciális színt nyomtathatnak az Adaptive CMYK+ készlet használatával, amely a fehér, arany, ezüst, átlátszó és fluoreszkáló színek hozzáadásával teszi egyedülállóvá a Xerox ajánlatát ebben a termékosztályban.

 

 

A Xerox Versant 4100 nyomdagép nagyobb mennyiségeket és nagyobb termelési terheléseket képes kezelni, mint a Versant 280, így a telepítési idő csökkentése és a több lehetséges hordozótípusra történő nyomtatás több munkát tesz házon belül is lehetővé, mint bármely versenytárs nyomdagép esetében. A 4100 vastagabb papírkészleteket is kezel, akár 400 GSM-ig. Az automatizált készletkezelés időt takarít meg és csökkenti az emberi hibák lehetőségét.

 

Gyorsabb Xerox Nuvera-k

A Xerox Nuvera család nagyteljesítményű munkakörnyezetek számára készült, ügyfeleink tavaly több mint 35 milliárd nyomatot készítettek. A Xerox Nuvera 157 MX Production System és a Xerox Nuvera MX Perfecting Production System monokróm nyomdagépek a mágneses tinta karakterfelismerés (MICR) nyomtatási sebességét korszerűsítették a versenyelőny megőrzése érdekében. A MICR – az a számsor, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos számítógépek olvassák és tárolják az egyedi információkat – kulcsfontosságú a banki, bérszámfejtési és kormányzati számlák feldolgozása során, amelyben a Xerox Nuvera tesztelt és biztonságos partner.

 

 

Technológia által vezérelt hatékonyság

AI-képes médiakezelő szoftverként a PredictPrint Media Manager az új Versant 4100 alapfelszereltségének része, illetve hozzáadható az Iridesse-hez is. A mesterséges intelligencia használatával a szoftver automatikusan azonosítja a használt hordozót, és megadja a helyes nyomdai beállításokat. A felhasználók egyszerűen beolvasnak egy vonalkódot, beteszik a papírt egy tálcába, és a beállító varázsló segítségével végigvezetik a rendszert az adott alkalmazáshoz.

 

A FreeFlow Core 6.0 automatizálja a fájlok nyomtatási előkészítésének folyamatát, és most magában foglalja a CMYK-színtéren túli kiterjesztéseket is. A FreeFlow Core előre programozott munkafolyamatok segítségével zökkenőmentesen alkalmazza az olyan díszítéseket, mint az arany, ezüst, fehér, átlátszó és fluoreszkáló – a forrásfájl megváltoztatása nélkül.

 

„Ezek az új termékek és funkciók jelentik jelenleg azt a technológiailag optimális pontot, ahol a végpontok közötti megoldások támogatják ügyfeleinket abban, hogy megkülönböztessék és bővítsék üzleti tevékenységüket bármilyen gazdasági környezetben” – mondta Marybeth Gilbert, a Xerox termelési üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ügyfeleink tudják, hogy üzleti igényeikhez igazítva számíthatnak a Xerox innovációjára.”

 

Elérhetőség:

 • Xerox Color Accelerator a Xerox Baltoro HF tintasugaras nyomdagéphez – A jelenlegi Baltoro ügyfelek 2021-től megrendelhetik a Color Accelerator-t. Az új Baltoro ügyfelek december 15-től adhatnak le megrendeléseket, várhatóan 2021 első negyedévében történő installálással.
 • A VersaLink C800W azonnal elérhető világszerte.
 • A Xerox Nuvera 157 MX Production System és a Xerox Nuvera 314 MX Perfecting Production System – rendelésfelvétel és rendelkezésre állás 2020. december 1-jétől.
 • A Xerox Versant 280 már elérhető az értékesítési csatorna és a földrajzi elhelyezkedés függvényében.
 • A Xerox Versant 4100 a PredictPrint Media Manager szoftverrel már elérhető az értékesítési csatorna és a földrajzi elhelyezkedés függvényében.
 • Az Iridesse rózsaszín speciális száraz tinta opció és a PredictPrint Media Manager szoftver opció rendelhető 2020. december 1-jétől és elérhető 2021. március 1-től.
 • Az Iridesse számára elérhető XLS Automatic Feeding Kit opció világszerte elérhető.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5 tipp a tökéletes online benyomásért

Idén tavasszal kénytelenek voltunk a nappaliba költöztetni munkaállomásainkat, az elmúlt időszakban azonban úgy tűnik, egy kicsit hosszabb távra kell berendezkednünk, mint azt gondoltuk. Az ősz és a tél ráadásul tipikusan a rendezvények, konferenciák időszaka, amiket most online események, webkonferenciák és videobeszélgetések váltanak majd fel. Érdemes ezért egy kicsit újragondolnunk az otthoni irodánkat, mégpedig a vizualitás szempontjából. Az LG szakértői most összegyűjtötték, hogyan tehetjük élő közvetítésekre és videokonferenciákra is alkalmassá magunkat és a házi irodánkat.

2020. november 29. 12:03

Újabb gaming monitorok az AOC-tól

Az AOC bemutatja díjnyertes G2 terméksorozatának két új, 31,5 hüvelykes (80 cm) gaming képernyőjét: a CQ32G2SE modellt (QHD – 1440p felbontással) és a C32G2AE modellt (FHD – 1080p felbontással). Mindkét képernyő 1500R görbületű VA panellel, villámgyors 165 Hz képfrissítési sebességgel és 1 ms reakcióidővel (MPRT) rendelkezik. A szakadozás nélküli selymesen lágy játékélmény érdekében a nagy formátumú képernyők támogatják az AMD FreeSync Premium funkciót és alacsony input-laggel rendelkeznek.

2020. november 28. 15:53

Home office kérdés: lapostévé vagy projektor?

A háztartások egyre jobban felfedezik, a vállalkozások viszont kevéssé élvezik a projektorok nyújtotta vizuális élményeket. Ennek megfelelően a home office terjedése felemásan hatott a gyártók bevételeire. Pedig a projektor egy bizonyos képméret felett üzleti felhasználás esetében is ár-érték arányt nézve egyértelműen olcsóbb megoldás a modern televízió készülékeknél.

2020. november 26. 12:21

A Xerox bemutatta az ipari kereslet igényeit kielégítő, legújabb nyomdai innovációs csomagját

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

2020. november 22. 17:31

Sokoldalú kijelzőt mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja az új, sokoldalúan használható kijelzőkből álló Smart Monitor termékcsaládját. Az elérhető árú eszközök egyedi funkcióiknak köszönhetően egyaránt alkalmasak munkára, tanulásra vagy akár szórakozásra is.

2020. november 21. 17:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás