Akár 100 ezer forint készülék-kedvezményt ad karácsonyra a Vodafone

forrás: Prím Online, 2020. december 1. 17:55

A digitális eszközök minden karácsonyi szezonban a legkelendőbb ajándékok közé tartoznak, azonban a jelenlegi helyzetben még tovább nőtt népszerűségük. Idén még fontosabb, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami segítséget nyújt a hétköznapokban – legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról vagy a családdal és barátokkal való kapcsolattartásról. A Vodafone éppen ezért összesen akár 100 000 forint kedvezményt ad okostelefon, TV, laptop vagy tablet vásárlásakor december 1-jétől. A promócióban résztvevő mobil és vezetékes tarifacsomagokról és az elérhető készülékekről a Vodafone weboldalán minden információ megtalálható.

A Vodafone idén 25 000 forint kedvezményt ad készülékenként az újonnan kötött vagy 2 évre meghosszabbított Red Free, Red Infinity World, Red Max* Go Net+ és Go Talk+ csomagokhoz, illetve az új és meglévő vezetékes internet vagy TV előfizetés mellé. Az engedményeket ügyfelenként legfeljebb 4 db készülékre – bármilyen okostelefonra, TV-re, laptopra, illetve tabletre – lehet igénybe venni, és a kedvezmény a készülék előfizetéses alapárából vonódik le. A szolgáltató a kedvezményes ajánlatok kialakításakor egyaránt gondolt mobil és vezetékes ügyfeleire is.

 

„Egy új, korszerű okoseszközzel nemcsak a digitális oktatásban és az otthoni munkavégzésben lehetünk hatékonyabbak, hanem a hobbinkban, szórakozás közben és általában a mindennapi kapcsolattartásban is sokkal több lehetőség tárul elénk.” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Üzletágért Felelős Vezérigazgató-helyettese. „A Vodafone számára kiemelten fontos, hogy bármit hozzon is a jövő, segítsünk kapcsolatban maradni. Folyamatosan fejlődő mobil és vezetékes Gigabit Net hálózatunk is arról gondoskodik, hogy se útközben, se otthon ne maradjunk le a legfontosabb pillanatokról, és mindig elérhetők legyünk egy beszélgetésre.”

 

A szolgáltató említett karácsonyi ajánlata december 1-jétől visszavonásig érhető el, a csomagokkal és készülékekkel kapcsolatos további részletek pedig a Vodafone weboldalán olvashatók. A készülékkínálatban többek közt a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, a Samsung Galaxy S20 FE és az LG Velvet okostelefonok, a Lenovo Idepad 5 laptop, illetve a Samsung UE65TU8002 és LG 55UN74003 TV-k érhetők el.

 

* A Red Max előfizetések esetén csak a hosszabbítás esetén érhetők el a készülék-kedvezmények.

Kulcsszavak: Vodafone okoseszköz

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Genesis Selen 400 vezeték nélküli fejhallgató

A Selen 400 a Genesis legújabb vezeték nélküli Gamer fejhallgatója, ami prémium szintű hanggal és anyagminőséggel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel biztosít zavartalan játékélményt felhasználóinak.

2021. január 20. 19:41

A járvány alatt is nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet

A koronavírus járvány minden korábbinál nagyobb kihívás elé állította a vendéglátóipari vállalkozásokat. Az éttermek számára a házhozszállítás, illetve az elviteles értékesítés jelentette és jelenti még ma is a működés lehetséges módját, ezért a készételek csomagolására alkalmas dobozok iránti igény jelentősen nőtt. Az Indepack Kft. 2020-as évi eladási adatai szerint stabil növekedést mutatott a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet is, vagyis a környezettudatos szemléletű éttermek továbbra is kitartottak a zöld termékek mellett.

2021. január 20. 18:25

Szerelkezzünk fel a járvány utáni visszatéréshez!

A szolgáltatás frontvonalában dolgozóknak nagyvállalati szintű eszközökre és megoldásokra lesz szüksége ahhoz, hogy a COVID-19 járvány utáni talpraállás sikeres legyen.

2021. január 20. 16:57

Biztató jelek: 2020 negyedik negyedévére stabilizálódott a hazai álláspiac

A koronavírus második hulláma már egyáltalán nem érte a márciusihoz hasonló sokként a hazai munkaerőpiacot. 2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, az új álláshirdetések száma csupán egy százalékkal maradt 2019 azonos időszakának szintjétől – derül ki a Profession.hu negyedik negyedéves jelentésének adataiból.

2021. január 20. 15:33

A Team Razer és az LEC-n versenyző MAD Lions hosszú távú partnerségbe kezd

A Razer bejelentette új partnerségi megállapodását a MAD Lions-szal, a dinamikusan fejlődő, madridi központú, az OverActive Media (OverActive) által birtokolt esportszervezettel. A partnerség már az LEC első hetében szembetűnő lesz, amikor is a Team Razer logó feltűnik a MAD Lions mezein, játékosaik pedig a Razer esport minőségű perifériáit használják majd.

2021. január 20. 13:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás