AOC GAMING G3 sorozatú monitorok 165 Hz frissítéssel és 1000R görbülettel

forrás: Prím Online, 2021. július 29. 11:21

Az AOC az AGON by AOC ernyőmárkával újramárkázta teljes gaming szegmensét. Az AGON by AOC az AOC portfóliójának összes, játékkal kapcsolatos termékét magába foglalja, a gaming monitoroktól kezdve a gaming fejhallgatókon, mechanikus billentyűzeteken át a gaming egerekig és egéralátétekig - minden játékos számára, három különböző szinten.

A legelső modellek, amelyek az új név alatt kerülnek forgalomba a G3 sorozat tagjai és AOC GAMING kategória részét képezik. Az öt új G3 képernyő 27 hüvelykes (68,6 cm), 32 hüvelykes (80 cm) és 34 hüvelykes (86,4 cm) képátlóval rendelkező monitorból áll, mindegyik modell agresszív 1000R görbületű, és 165 Hz-es frissítési sebességgel, valamint elegáns, 3 oldalon keret nélküli kialakítással büszkélkedik. Az ívelt G3 sorozat kiegészíti és továbbfejleszti (magasabb képfrissítési sebességgel), de nem helyettesíti a díjnyertes G2 sorozatot. 

 

 

AOC GAMING G3 sorozat – újradefiniált immerzió: 1000R görbület, 165 Hz, 1 ms

 

„Az ’AGON by AOC’ márkanév-váltással egységesebbé és áramvonalasabbá tesszük átfogó játékportfóliónkat. Az alkalmi és core gamerektől kezdve a hardcore, versenyző és esport játékosokig egy epikus fantáziavilágot képzelünk el, ahol a játékosok találkoznak, és megmutatják képességeik legjavát, amelyet a hozzájuk legjobban illő termékek emelnek még magasabb szintre” - mondta Stefan Sommer, az AOC globális marketing vezetője.

 

Az új AGON by AOC liga megérkezett, és számuk folyamatosan növekszik. A csata előttünk áll, a harci kürtök szólnak, itt az ideje, hogy felfegyverkezzünk és az előttünk álló kalandokat keresve elhagyjuk a komfortzónánkat. A kalandorok készen állnak arra, hogy saját útjukat járják, letérjenek a kitaposott ösvényről, és kövessék a szívüket. Végül is, az ember nem tapasztalja meg a felfedezetlen világok csodáját és szépségét, ha nem merészkedik ki, nem igaz? - Hacsak... nem az otthona kényelméből teszi ezt meg a virtuális csataterekre nyíló ragyogó és magával ragadó ablakon át.

 

Merüljön el a kalandban, fedezze fel a sorsát!

A számítógépes játékok terén néhány rövid év alatt teljesen megváltozott a játéktér. A megnövelt teljesítményre és a kapcsolódásra törekedve a magas frissítési frekvenciájú játékok (144 Hz+) és az ívelt képernyők ma már meghatározzák a „PC játékélményt” és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elmerüljenek a játékban, és a versenyben a legjobbak legyenek.

 

Az AOC G3 sorozata tovább viszi a szeretett G2 sorozat fáklyáját, így a játékosoknak azt kínálja, amire szükségük van ahhoz, hogy előrébb lépjenek a játékban.

 

„A G2 sorozat nagyon gyorsan az egyik legnépszerűbb monitor sorozatunk lett, és nagyon hálásak vagyunk a vevőinknek a bizalmukért. Ezért indítjuk útjára büszkén és izgatottan a G3 sorozatot, és biztosak vagyunk benne, hogy méltó tagja lett az AOC GAMING termékcsaládnak. Ahhoz, hogy értékelni tudja a játékban való abszolút elmerülést, személyesen kell megtapasztalnia az 1000R görbületet” - mondja César Reyes Acosta, az AOC Europe gaming termékmenedzser / IT kiegészítők és érintőképernyők csoportvezetője.

 

Szemben az AOC G2 sorozatának finomabb, 1500R görbületével a G3 sorozat minden modellnél szorosabb, 1000R görbületet alkalmaz, amely oldalról veszi körül a felhasználót. Az első személyű perspektívából játszott játékok, például az egyjátékos akció/FPS játékok, szerepjátékok, verseny-, és szimulációs játékok esetében ez az agresszív görbület a monitort magasabb szintre emeli, mint egyszerű ablak a virtuális világokra. Az 1000R görbületű, a perifériás látást teljesen beborító képernyőkön történő játék hasonló a VR-élményhez az íróasztalnál, de a valós világtól való teljes "elszakadás" negatív aspektusai nélkül.

 

A G3 sorozat minden modellje 165 Hz képfrissítési sebességű VA panelekkel van ellátva, ami a gaming monitoroknál megszokott 144 Hz szabványhoz képest magasabb szintű. Ezenkívül a Motion Blur Reduction beállítás mindössze 1 ms-ra csökkenti a pixel válaszidejét (MPRT), így a játékosok gyors vizuális visszajelzést kapnak, zavaró művi hatások, például szellemképek nélkül. A monitorok Adaptive-Sync támogatással rendelkeznek, így a játékosoknak egyenletes és szakadozásoktól mentes képi megjelenítést biztosítanak. Ezenkívül minden modell nagyon alacsony bemeneti késleltetéssel rendelkezik, így a felhasználók műveletei szinte azonnal, észrevehető feldolgozási késés nélkül jelennek meg a képernyőn.

 

Az új G-Menu szoftver lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a monitor beállításait egyszerűen egérkattintással, a monitorok gombjainak megérintése nélkül állítsák be. A Low Blue Light mód és a FlickerFree technológia segít a játékosoknak a szemük egészségének megőrzésében.

 

Vizuálisan a VA panelek telített, élénk, kivételes kontrasztaránnyal és mély feketével rendelkező színeket nyújtanak, ami nagyszerű a filmnézéshez vagy a sötét jeleneteket tartalmazó játékokhoz, míg a 178°/178° széles betekintési szög révén a barátok és a család is csatlakozhatnak a szórakozáshoz.

 

AOC CU34G3S: 3440x1440 pixel 165 Hz képfrissítési sebesség mellett

 

Az AOC CU34G3S kifejezetten szimulációs és versenyjátékosok számára készült és 21:9 képarányú, 34 hüvelykes VA panelt alkalmaz. Az ultraszéles WQHD (3440x1440) felbontás élessége az 1000R görbülettel kombinálva kitölti a felhasználó perifériás látását, és körbeölelő, magával ragadó élményt nyújt. Az állítható magasságú, forgatható és dönthető lábazat ergonomikus használatot biztosít a hosszú játékmenetekhez, míg a gazdag hangzásról két 5 W-os hangszóró gondoskodik.

 

FPS, akció/RPG vagy más műfajok számára az AOC két 31,5 hüvelykes és két 27 hüvelykes G3 sorozatú monitort is kínál, mindkét méretet Full HD és QHD felbontású változatban.

 

Mind a 31,5 hüvelykes AOC CQ32G3SU mind a 27 hüvelykes CQ27G3SU QHD (2560 x 1440) felbontású panellel rendelkezik, amely a gyakoribb 16:9 képarány mellett nagyszerű tisztaságot és élességet kínál. A masszív és elegáns lábazat nem foglal sok helyet az asztalon és a rendezett összhatás érdekében kábelkezelő nyílással rendelkezik. Az ergonómiailag megfelelő és egészséges játékmenetekhez a magassága, dőlése és az elforgatása is állítható. A 31,5 hüvelykes modell két 5 W-os, míg a 27 hüvelykes változat két 3 W-os hangszóróval rendelkezik.

 

A G3 sorozat további monitorai a 31,5 hüvelykes C32G3AE és a 27 hüvelykes C27G3U, mindkettő Full HD (1920 x 1080) felbontást kínál. A játékoktól és a felhasználók felszerelésétől függően a Full HD felbontáson történő játék lehet az optimális választás. Ahhoz, hogy élvezhessük vagy versenyképesek legyünk, nem minden játéknál van szükség a lehető legnagyobb felbontásra. Egyes játékosok számára a sebesség sokkal fontosabb, és a magas képfrissítési sebességek elérése QHD felbontáson, vagy e felett az alacsony/közepes szintű PC-készülékek esetében ez amúgy is nehéz feladat. A 165 Hz képfrissítési sebességgel és 1 ms MPRT-vel büszkélkedő, az Adaptive-Sync technológiának köszönhetően szakadozásmentes játékot biztosító modellek a legolcsóbbak a csoportból, és tökéletesek azon pénztárcabarát játékosok számára, akik fejleszteni kívánnak a felszerelésükön. A nagyobb, 31,5 hüvelykes C32G3AE modellhez egy alap, dönthető lábazat és két 5 W-os hangszóró, míg a 27 hüvelykes C27G3U modellhez egy ergonomikus, állítható magasságú lábazat és két 3 W-os hangszóró tartozik.

 

A G3 sorozat első modelljei, az AOC CU34G3S, CQ32G3SU, C32G3AE már kaphatók 679 €, 449 € és 349 € ajánlott fogyasztói áron; míg a többi modell - CQ27G3SU, C27G3U - 2021 szeptemberétől lesz elérhető 399 € és 329 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: AOC AGON by AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Becsengettek: milyen laptop kell az iskolatáskába?

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

2021. szeptember 10. 19:01

Hordozható Dell monitorok érkeznek

A Dell Technologies bemutatta legújabb monitorait, a 14 colos hordozható változatot (C1422H-t), a legújabb videókonferenciára tervezett megoldásokat (a 24 colos S2422HZ-t és a 27 colos S2722DZ-t), illetve a két 27 colos USB-C-s verziót (az S2722Qc-t és az S2722DC-t).

2021. szeptember 4. 17:13

Bemutatta első, kifejezetten játékosoknak készült asztali monitorát a HUAWEI

Ívelt, ultravékony kialakítású, 34 hüvelykes kijelzővel, 165 Hz-es képfrissítéssel, 3440x1440 pixeles felbontással és 4000:1 kontrasztaránnyal mutatkozik be a HUAWEI Technologies új monitorcsaládjának első tagja. A kifejezetten játékosoknak és profi felhasználóknak szánt HUAWEI MateView GT kialakításának köszönhetően lenyűgöző audiovizuális szórakoztató élményt nyújt. 

2021. szeptember 1. 11:21

Az AGON by AOC bemutatja leggyorsabb gaming monitorát

A gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC egy teljesen új termékkategóriát vezet be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: ez az AGON PRO. Az AGON PRO kategória első modellje a legmodernebb technológiákat kínálja a legendás specifikációkat igénylő játékosoknak. A 24,5" (62,2 cm) AGON PRO AG254FG Full HD felbontású és 360 frissítési rátájú IPS panelt alkalmaz a verhetetlen játékteljesítmény érdekében, amelyhez a rendszer késleltetésének minimalizálása érdekében 1 ms GtG válaszidő és Nvidia G-Sync társul NVIDIA Reflex Latency Analyzer-rel.

2021. augusztus 1. 16:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46

Ma negyvenéves az IBM PC!

2021. augusztus 12. 09:58