Az AGON by AOC a világ vezető gaming monitor márkájaként bebiztosította az 1. helyet

forrás: Prím Online, 2023. május 10. 15:50

Az AGON by AOC – vezető gaming monitor és IT-kiegészítő márka – büszkén jelenti be, hogy az IDC Quarterly Gaming Tracker jelentése szerint 2022. 4. negyedévre vonatkozóan a világ első számú gaming monitor-márka pozíciót tudhatja magának*. 

A kijelzőspecialista AOC gamingre fókuszáló almárkája, az AGON by AOC, a kínált csúcstechnológiáknak (mint a MiniLED és a DisplayHDR 1400), a kivételes teljesítménynek (akár 360 Hz frissítési ráta) és a tökéletes játékélmény nyújtása iránti töretlen elkötelezettségnek köszönhetően megelőzte versenytársait, és megszerezte a globális gaming monitor piac első helyét. Az elmúlt évben az AGON by AOC piacra dobta az AGON monitorok 5. generációját, amelyet frissített dizájnnal, valamint gyors, reszponzív panelekkel, és vadonatúj technológiákat vezetett be az AGON PRO termékcsaládban.

 

AGON by AOC: Tökéletes játékélmény felszabadítása világszerte

 

Anna Stefańczyk, az AOC globális marketingvezetője elmondta: „Nagyon örülünk, hogy mi lehetünk a világ első számú gaming monitor márkája. A gaming-szcéna és a vásárlók hihetetlen támogatása nélkül világszerte, akik hűségesen bíznak a szakértelmünkben, és abban hogy kivételes termékeket kínálunk nagyszerű értékkel, ez nem lenne lehetséges. Azzal, hogy tovább növekszünk, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív és korszerű termékeket viszünk a piacra, amelyek igazodnak a sokszínű játékosközösség preferenciáihoz.”

 

Az AGON by AOC olyan átfogó gaming monitor portfóliót kínál, amely három alkategóriájával a játékosok széles körét szólítja meg:

– AOC GAMING: Az alkalmi és alapszintű játékosok számára tervezett monitorok a tartalomkészítőktől és streamelőktől kezdve a felfedezés és a kalandok izgalmát élvező játékosokig minden tudásszintet kielégítenek. Az AOC GAMING termékcsalád magának a játékélménynek a fontosságát hangsúlyozza, és olyan változatos lehetőségeket kínál, amelyek megfelelnek a játékosok eltérő hangulatának és érdeklődésének. Az AOC GAMING kategória értékközpontú megközelítésével kiváló minőségű, nagy teljesítményű monitorokat kínál a belépőszintű és a középhaladó játékosok széles közönségének, olyan termékekkel, mint a híres 24G2SPU/BK, 25G3ZM/BK vagy az U28G2XU2/BK monitorok.

 

– AGON: A mainstream és hardcore gémereknek kialakított AGON termékcsalád a versenyjátékosokat szolgálja ki, akik csakúgy mint kedvenc streamerük vagy a legjobb esportolójuk, a gaming-szcéna hőseivé szeretnének válni. A prémium kategóriás kialakítással és hasznos extra funkciókkal az AGON monitorok kiválóan alkalmasak arra, hogy zökkenőmentes és magával ragadó játékélményt nyújtsanak a többjátékos esport műfajok, például a fegyveres és a MOBA játékok számára. Az AGON 5. generáció legújabb modellje, a 32 hüvelykes AG325QZN/EU 240 Hz képfrissítési frekvenciával és akár 1 ms GtG válaszidővel rendelkezik, lehetővé téve a kompetitív gémerek számára, hogy gyors reflexekkel és döntéshozatallal bontakoztassák ki valódi képességeiket.

 

– AGON PRO: A csúcskategóriás gémerek számára készült AGON PRO monitorok a magas szintű tartalomkészítők, influencerek és professzionális esportolók igényeit célozzák meg, például a neves G2 Esports, RNG és Furia Esports csapatok, amelyeket az AGON by AOC szponzorál, és amelyek a legjobb gaming-technológiát követelik meg. Ezeket a személyeket a verseny motiválja, személyes csúcsok elérésére törekszenek, és játékszenvedélyük megéléséhez kiváló tulajdonságokat, kivételes teljesítményt, valamint páratlan minőséget keresnek. Az AGON PRO monitorok páratlan élményt nyújtanak a népszerű esport, fegyveres, MOBA és hasonló műfajokhoz, továbbá olyan egyedi tervezésű monitorokat is kínálnak, mint a League of Legends márkájú AG275QXL modell. Az AGON PRO modellek olyan élvonalbeli technológiákkal rendelkeznek, mint a MiniLED háttérvilágítás az 1000 nites csúcsfényerő és a lokalizált dimmelési zónák eléréséhez (AG274QZM), vagy az akár 360 Hz képfrissítési frekvencia és az olyan profi eszközök, mint az NVIDIA Reflex Analyzer (AG254FG). Az olyan beépített funkcióknak köszönhetően, mint a KVM-kapcsoló és az USB-C csatlakoztathatóság (AG324UX), ezek a modellek javítják a tartalomkészítők és a szakemberek termelékenységét, míg a mellékelt kiegészítők, mint az árnyékolópajzs (a kiválasztott modellekben) vagy a QuickSwitch vezérlő akár az esport versenyek színpadán, akár a saját otthon kényelmében jelentősen javítják a játékélményt. Kövesse velünk az AGON PRO monitorok 6. generációját, amely a régóta várt technológiákat hozza el a játékosok számára világszerte.

 

Az AGON by AOC őszinte háláját fejezi ki a gaming közösségnek és a vásárlóknak a bizalomért és a folyamatos támogatásért. A márka ígéretet tesz arra, hogy továbbra is töretlenül folytatja az innovációt, biztosítva, hogy a játékosok a legjobb eszközökkel legyenek felszerelve kedvenc játékaik meghódításához.

 

_______________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2022 Q4

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04