Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

forrás: Prím Online, 2023. november 21. 14:25

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

A magával ragadó 27 hüvelykes Fast VA panellel büszkélkedő Q27G3XMN/BK QHD (2560x1440) felbontást kínál és olyan MiniLED háttérvilágítással rendelkezik, amely 336 fényerő-szabályozási (dimming) zónát támogat. Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a monitor a nagyra becsült VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, amely a HDR egyik legmagasabb szintje, és lehetővé teszi a mély feketék és a legfényesebb reflektornyalábok egyazon képkockán történő megjelenítését. A 10 bites színmélység (8 bit + FRC) alkalmazásával a monitor 1,07 milliárd színt és magas színskála-lefedettséget (+95% DCI-P3) kínál. A mai gaming monitor-technológia élvonalába pozícionált monitor 27 hüvelykes mérete és QHD felbontása magas pixelsűrűséget eredményez, éles szöveget és képeket jelenít meg, 180 Hz képfrissítési rátájával és figyelemre méltó, akár 1 ms GtG válaszidejével biztosítja, hogy a játékosok a versenyjátékok világában is az élen maradjanak.

 

AOC GAMING Q27G3XMN/BK: A játék forradalma

 

MiniLED háttérvilágítás és eddig nem látott értékek

 

A Q27G3XMN/BK vonzerejének középpontjában egy kiemelkedő tulajdonsága áll: a forradalmi MiniLED háttérvilágítás, amely lenyűgöző 336 egyedi fényerő-szabályozási zónát nyújt. Ez a csúcstechnológia páratlan fényerő és kontraszt biztosításával DisplayHDR 1000 tanúsítási szintre emeli a monitort. A Fast VA panel már eleve lenyűgöző natív kontrasztaránnyal rendelkezik, és a MiniLED háttérvilágítással párosítva egyszerűen lélegzetelállítóan adja vissza a nagy dinamikatartományú tartalmakat. A full array local dimming (FALD) háttérvilágítási megoldás jelentősen javítja a HDR-élményt, mivel lehetővé teszi, hogy a képernyő egyes részei teljesen feketék legyenek, míg mások nagyon magas fényerőt jelenítsenek meg. Ezáltal telített feketékkel és fényes kiemelésekkel elevenednek meg a leghangulatosabb, történetközpontú játékok jelenetei.

A Q27G3XMN/BK a MiniLED és a DisplayHDR 1000 alkalmazásával ragyog

 

Pontosság és tempó: QHD, 180 Hz, 1 ms GtG

 

Az optimumot igénylő játékosok számára a Q27G3XMN/BK telitalálat. QHD (2560x1440) felbontása minden részletet megragad, míg a 180 Hz képfrissítési sebesség ultra-zökkenőmentes játékélményt garantál. Az akár 1 ms GtG reakcióidejével és a legmagasabb pixel túlvezérlési beállítások használatával, minimális szellemkép mellett a legjobb választás a gyors tempójú játékokhoz. A Fast VA panel gondoskodik arról, hogy az átmenetek még a legintenzívebb FPS-ek és gyors játékszekvenciák esetében is élesek maradjanak, és a narratív jellegű, lassabb tempójú műfajok esetében is lenyűgöző, érzéki élményt nyújtsanak. A Q27G3XMN/BK tökéletes harmóniában biztosítja a pontosságot és a tempót, új szabványt állítva fel a kiemelkedő játékminőségben.

 

Egyensúlyozás

 

A játék nem csak a nyers teljesítményről szól, hanem a magával ragadó és kényelmes élmény megteremtéséről is.

Ergonómiai tökéletesség: A Q27G3XMN/BK olyan ergonomikus lábazattal van ellátva, amely nagyarányú magasság-, döntési-, billentési- és forgatási-beállításokat kínál, így a maximális kényelem érdekében minden játékos finomhangolhatja a beállításait.

Első a jólét: Az olyan funkciók, mint a Flicker-Free technológia és a Low Blue üzemmód a versenyek és a maratoni játékmenetek során a felhasználó jólétét helyezik előtérbe.

Gaming előny: A Shadow Control hozzáadott árnyalata előnyhöz juttatja a játékosokat, lehetővé téve számukra, hogy a tökéletes játékbeli látvány érdekében beállítsák az árnyék- és kiemelési szinteket, ezáltal például könnyebben vehetik észre a sötét sarkokban megbújó ellenségeket. Az Adaptive-Sync technológia támogatásával a monitor képes változó képfrissítési frekvencia alkalmazására, ezáltal kiküszöböli a képkocka eltérések miatti szakadást vagy akadozást.

Precíziós célzás: Olyan FPS-játékokban, ahol hiányzik a célkereszt, a képernyőre helyezett célkereszt (Dial Point) lehetővé teszi a játékosok számára a pontos célzást.

Átfogó vezérlés: A monitor OSD funkciói az AOC G-Menu szoftver segítségével vagy egyszerűen a monitoron található OSD gombokkal is beállíthatók.

A lenyűgöző funkciókészletével az elvárásokat újradefiniáló AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell 2023 november közepétől elérhető, 399 € ajánlott fogyasztói áron. Ez a monitor elhozza a megfizethető, kiváló minőségű játékok új korszakát.

 

_______________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Kulcsszavak: monitor AGON by AOC AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

2023. november 21. 14:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27