Az AOC bemutatja a 240 Hz-es AGON G-SYNC monitort

forrás: Prím Online, 2017. május 24. 09:31

Az AOC bemutatja az eddigi leggyorsabb NVIDIA G-SYNC gaming monitorját. Az AOC AGON AG251FG monitora 240 Hz-es képfrissítési aránnyal, 1 ms-os válaszidővel és az elmosódást csökkentő NVIDIA ULMB technológiával büszkélkedhet. Az NVIDIA G-SYNC által lehetővé tett magas reakciókészségen kívül a monitor egyéb prémiumkategóriás funkciókkal is rendelkezik, többek között az AOC Shadow Control-al és az AOC Ergo Dial Base lábazattal.

  

Maximális zökkenőmentesség az NVIDIA-felhasználók számára

A 24,5 hüvelykes Full HD TN panellel (16:9 képarány, 1920 x 1080 képpont) rendelkező AOC AGON AG251FG valamivel nagyobb, mint az e-sportban használt 24 hüvelykes képernyők. A 240 Hz-es képfrissítés és a beépített NVIDIA G-SYNC modul tökéletes választássá teszik a monitort azon NVIDIA grafikus kártyát használó játékosok számára, akik a lehető leggördülékenyebb játékmódra vágynak. A G-SYNC technológia szinkronizálja a képernyő képfrissítési arányát grafikai processzor videokártyájával, kiküszöbölve ezáltal a szakadozást, valamint minimalizálva az akadozást és az input lag-et. A monitor 1 ms-os reakcióideje és az NVIDIA ULMB funkció minimálisra csökkentik az elmosódást és az ún. „ghosting" hatást, a játékosok így a leggyorsabb tempót diktáló helyzetekben is élvezhetik a borotvaéles grafikát. „Az AOC-nál tudjuk, hogy mennyire fontos az NVIDIA minden komoly játékosnak és játékrajongónak, ezért évről évre a legfejlettebb videokártya-technológiák segítségével javítjuk a számítógépes játékélményt. Erre alapozva most bevezetjük a díjnyertes 240 Hz-es monitorunk G-SYNC technológiával kompatibilis verzióját." – mondta Alfonso Clemente, az AOC termékmenedzsere.

 

 

Kényelem a professzionális játékosok számára

Az AGON-sorozat többi monitorjához hasonlóan az AG251FZ is számos olyan prémium funkcióval rendelkezik, amely növeli a professzionális játékosok kényelmét és teljesítményét. Ilyenek a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását lehetővé tevő AOC Ergo Dial Base lábazat (egyszerűen használható magasságskálával), a behúzható headset tartó, valamint a hordozófogantyú. Az AOC Flicker Free technológiája csökkenti a monitor villódzását, és a hosszú játékok során megakadályozza a szem elfáradását, az AOC Low Blue Light mód pedig csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fényt. A sötét játékkörnyezetekben extra előnyt biztosító AOC Shadow Control opció világosabbá teszi a kép túlságosan sötét területeit anélkül, hogy befolyásolná a képernyő többi részét.

Az AOC AGON AG251FG 2017. augusztusától lesz kapható. Ajánlott fogyasztói ára 599 euró.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

Vadonatúj LOQ gaming laptopokat és torony PC-ket mutatott be a Lenovo

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

2023. március 24. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48