Az AOC és az AGON by AOC izgalmas Black Friday monitor ajánlatai

forrás: Prím Online, 2023. november 19. 13:49

Az idei Black Friday alkalmával az AOC és neves gamer almárkája, az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – nagy örömmel jelent be egy sor kivételes ajánlatot a nagy teljesítményű és kiváló ár-érték arányú gamer és irodai/otthoni irodai monitorokra vonatkozóan. A különböző háttérrel rendelkező felhasználók, gamerek és a technológia szerelmesei a nagy teljesítményű modellek széles választékát élvezhetik, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy élvonalbeli funkciókkal és kivételes minőséggel emeljék a mindennapi élményt.

 

 

Az AGON by AOC gaming portfóliója modellek széles választékát kínálja, amelyek a gamer közösség minden tagját célozzák, az alkalmi játékosoktól kezdve egészen a versenyeken induló esportolókig. Az AGON by AOC portfólióján belül az AOC GAMING kategória nagyszerű értéket kínál a belépőszintű és a mainstream játékosok számára, és biztosítja azokat az alapvető specifikációkat, amelyeket minden játékos keres. Az AGON kategória a középszintű, versenyszintű játékosok és a rajongók számára jelent magasabb szintű ajánlatot, köszönhetően a kiválasztott monitorok továbbfejlesztett funkcióinak, mint például az USB-C csatlakoztathatóság vagy a KVM-kapcsoló. Az AGON PRO kategória pedig az esport játékosok, profi rajongók és tartalomkészítők számára kínál csúcsminőségű specifikációkat, a monitorok némelyike olyan tulajdonságokkal bír, mint az OLED panel vagy a MiniLED háttérvilágítás, díjnyertes dizájn, ultragyors, akár 360 Hz-es frissítési ráta, hasznos extrák, mint az NVIDIA Reflex Latency Analyzer vagy a Screen Shield, amely javítja a láthatóságot és a kontrasztot erős környezeti fények mellett.

 

 

Ezeket az AGON by AOC monitorokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a modern játékosok igényeinek, a magas frissítési frekvenciák, a lenyűgöző felbontások és a funkcionális kialakítások kombinálásával páratlan játékélményt biztosítanak.

 

Az AOC monitor portfóliójában nem csak a játékosok számára találhatók termékek. Az AOC felfrissített B2B és B2C termékcsaládja széles választékot kínál, egyes monitorok 5 MP-es webkamerát és zajszűrő mikrofont is tartalmaznak a tökéletes otthoni irodai élmény érdekében. A megfizethető, általános használatra szánt alapkijelzőktől az USB-C dokkolóval ellátott, teljes értékű ultraszéles monitorokig a felhasználók teljes spektrumát lefedi az AOC portfóliója.

 

___________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az AOC és a Philips Monitors rangos EPEAT Climate+ bajnokok lettek

Az elektronikai iparban a környezeti felelősségvállalás és az innováció felé tett jelentős lépésként az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licencpartnere, valamint az AOC, egyike a vezető kijelzőgyártóknak büszkén jelenti be, hogy a közelmúltban elnyerték az EPEAT Climate+ tanúsítványt. Logójuk mostantól jól láthatóan szerepel az EPEAT weboldalán, jelezve fontos szerepüket és elismerésüket a környezettudatos technológia területén. Ez a minősítés aláhúzza a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű termékek kifejlesztése iránti elkötelezettségüket.

2023. november 28. 12:58

A Philips Monitors új szintre emeli a videojátékot

Az ünnepek közeledtével eljött a gamerek ideje. Bemutatkozik az Evnia gaming monitorok termékcsaládjának új tagja, a Philips Monitors termékportfóliójának legújabb terméke: a Philips Evnia 32M2C5500W. A játékosok számára sebességet, lenyűgöző élményt és kényelmet biztosító monitor végtelen szórakozást és kiváló értéket nyújt, mindezt stílusos kialakítással.

2023. november 23. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27