Az Epson új fotónyomtatója számos méretformátummal képes dolgozni

forrás: Prím Online, 2019. június 3. 13:35

A SureLab SL-D800 kifejezetten fotóelőhívásra és nyomtatásra specializálódott vállalkozások, illetve professzionális fotósok igényeit kielégítő, üzleti lehetőségeik kibővítését célzó fotónyomtató, mely a korábbiaknál rugalmasabb, gyorsabb és jobb minőségű nyomtatást biztosít.

Az Epson bemutatta legújabb kereskedelmi célú fotónyomtatóját, a SureLab SL-D800-at. A fotónyomtatással és -előhívással foglalkozó szolgáltatók számára kifejlesztett nyomtató minimális környezetre gyakorolt hatás mellett gyorsan, rugalmasan és kiemelkedő minőségben nyomtat. Ideális még rendezvényfotósok, minilaborok és másolószalonok számára, illetve jól használható önkiszolgáló terminálokban is. A SureLab SL-D800 többféle nyomathordozót és formátumot támogat.

 

 

Az SL-D800 fotónyomtató támogatja a fényes, a selyemfényű és a papíralapú matt (89 mm és 210 mm közötti szélességű és 50 mm és 1000 mm közötti hosszúságú) tekercsek nyomtatását. Ezt egészíti ki a lenyűgöző, 360 (15 x 10 cm) fotó/óra (PPH) sebesség és a kiváló nyomtatási minőség, a széles színtér, a mély feketék és a kimagasló fényességi szintek. 

 

 

A SureLab D800 költséghatékonyságát a hosszú szervizintervallum és a minimális karbantartási igény biztosítja, amelyek növelik a termelékenységet és lehetővé teszik az önkiszolgáló terminálba történő integrálást, illetve, hogy az eszköz vásárlói egységesebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleiknek. A kifinomult fűtő- és ventilátorkezelésnek köszönhetően készenléti állapotban a fogyasztás és a zajszint is észrevehetően csökkent. Ez a jelentős költséghatékonyság-növekedés a már egyébként is megfizethető SL-D800 fotónyomtatót még vonzóbb kereskedelmi fotónyomtatási megoldássá teszi.

 

Krizer Zoltán, az Epson termékmenedzsere kiemelte: „A SureLab SL-D800 az elődje, a SL-D700 sikerére épül, és minden fejlesztésével az ügyfelek igényeire válaszol. Az SL-D800 modell kompakt kialakítása mellett (az SL-D700 fotónyomtatóval azonos méretű) tartós és gyors, rugalmas és kiváló minőségű kereskedelmi fotónyomtatásra lett kifejlesztve. A stabil és tartós nyomtatási papírtálca és a továbbfejlesztett tekercstartó kialakítás a készülék tartós működését célozza, és kiválóan beilleszthető a munkakörnyezetbe. Az állásidőt jelentősen csökkenti az intuitív, kétlépcsős tekercscsere. Nagy előnyünk, hogy felhasználóink számára teljes megoldást nyújtunk, hiszen Epson tintákat, papírt és szoftvertámogatást is biztosít – így időt is spórolunk azzal, hogy nem kell különböző beszállítókhoz fordulni. Ezzel a plusszal egészítjük ki a SureLab választékát.”

 

 

Akár önálló egységként, akár gyártási flotta részeként használja, ez a kereskedelmi fotónyomtató alacsony fenntartási költségek mellett biztosít minőségi nyomtatást.

 

A SureLab SL-D800 2019 júniusától érhető el.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gaming monitor a Samsungtól

A Samsung a 27 colos CRG5 (C27RG5) gaming monitorral bővíti ívelt monitor portfólióját. A széria legújabb tagja olyan innovatív gaming funkciókkal érkezik, mint a villámgyors, 240Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás, miközben páratlan képi világot és erős, gyors teljesítményt biztosít, akár nagy felbontású játékok esetén is.

2019. június 19. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20
online sportfogadás