Az LG néhány tippje megkönnyíti az ajándékbeszerzést

forrás: Prím Online, 2018. december 10. 15:21

A Karácsony közeledtével sokaknak okoz nehézséget a tökéletes ajándék megtalálása. Az utolsó pillanatra hagyott ajándékbeszerzés gondjait az LG most egy csapásra eloszlatja, hiszen a család minden tagjának ajánl egy olyan ajándékot a fa alá, amivel egészen biztosan nem fogunk mellé lőni.

Azoknak, akik komolyan veszik a játékot

Minden gamer tudja, hogy a számítógépen futtatott játékok akkor adják a legnagyobb élményt, ha széles képernyőn, szakadásmentesen élvezhetjük őket. Az LG GK monitorcsalád 32 hüvelykes tagja, a 32GK850G igazi vizuális élménnyé teszi a játékok világát. A monitor a karakterek mozgását teljesen elmosódásmentessé teszi, így egyetlen fontos pillanat sem kerülheti el a figyelmünket.

 

Zenefüggő családtagoknak

A kisméretű, hordozható hangfalak népszerűsége nem véletlenül növekszik folyamatosan: a kisebb házibulikon, baráti összejöveteleken vagy kirándulásokon mindig az a legnépszerűbb, aki a zenét hozza. Az LG új, vezeték nélküli intelligens hangszórója, az XBOOM Go PK3 a Meridian audiotechnológiájával felvértezve kristálytiszta magas és erőteljes mélyhangokat szólaltat meg, így kompakt mérete ellenére is képes megteremteni a megfelelő hangulatot.

Azoknak, akiknek két telefon sem lenne elég

Minőségi zenehallgatás, profi fotózás és végtelen multimédiás tartalom egyetlen eszközzel? Az LG legújabb G7 Fit okostelefonja egy zsebre rakható házban kínálja mindezt. A készülék a gyártó legfejlettebb audioszolgáltatásainak egyedi válogatását kínálja, a Super Bright LCD kijelző a legerősebb napfényben is láthatóan mutatja a tartalmakat, a mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmódok pedig valódi segítséget nyújtanak a tökéletes képek elkészítéséhez.

 

Instafüggőknek

Jól sikerült a közös szelfi, de a barátod még jobban nézne ki egy sörénnyel a feje körül? Extra illusztrációkkal turbóznád fel a képeket? Az LG Q Stylus okostelefonnal igazi művésszé válhatsz, hiszen a készülékből kicsúsztatható tollal bármit rajzolhatsz a képekre. A gyorsjegyzet funkcióval úgy jegyzetelhetsz a telefonon, akár egy füzetben, miközben persze a legfontosabb okostelefon-funkciókról sem kell lemondanod.

Filmmániásoknak

A technológia gyors fejlődésének köszönhetően ma már akár egy tenyérnyi méretű projektor is képes kiváló minőségű képet vetíteni a szobánk falára. Az LG CineBeam PH30JG vezeték nélküli HD projektor súlya mindössze 1 kg, beépített akkumulátora révén viszont akár 4 órán keresztül is használhatjuk tápkábel, vagy bármilyen vezeték nélkül. A könnyű hordozhatóság mellett a készülék talán legegyedülállóbb funkciója, hogy az alján található kihajtható lapát segítségével szinte bármilyen magasságba – akár a plafonra is – vetíthetünk, így akár az ágyból is nézhetjük kedvenc videós tartalmainkat. 

Menedzsereknek

Akár nyugodt irodai környezetben dolgozunk, akár állandó mozgásban vagyunk, nem árt, ha egy olyan eszköz van a kezünkben, ami elegáns, de akkor sem mond csődöt, ha egy sürgős hívást az utcán rohanva, szakadó esőben kell elintéznünk. Az LG G7 ThinQ okostelefon fémből és üvegből készült borítása védett a külső hatások ellen, mesterségesintelligencia-funkciói révén pedig rengeteg extra lehetőséget kínál többek közt a fotózás terén.

Házi dizájnereknek

Vannak, akik szerint a televízió ugyanúgy az enteriőr része, mint bármilyen bútor, ami a nappaliban kap helyet. Ezt szem előtt tartva alkották meg az LG mérnökei az E8 OLED tévét, amely légies kialakítása, kiváló képminősége és háromdimenziós, dinamikus hangzása nyomán méltán lett 2018 legjobb OLED tévéje az EISA bírái szerint. A tökéletes képminőséget megjelenítő készülék úgynevezett Picture-on-Glass kialakítású, ami azt jelenti, hogy a kijelzőt egyetlen, vékony üveglapra simították rá. Az E8 így igazi dizájnelemként funkcionál még a legmodernebb nappalikban is.

 

Időhiányban szenvedőknek

Az LG MH6565CPS típusú 25 literes, grillfunkcióval felvértezett mikrohullámú sütője hasznos társunk lehet ételeink elkészítésében, amikor a főzés nyűggé válik a hétköznapok során. Smart Inverter technológiája révén ebben a mikróban minden eddiginél gyorsabb az ételek felmelegítése és kiolvasztása, de akár joghurtot és grill ételeket is készíthetünk benne. A számtalan funkciót kínáló konyhai eszköz ráadásul nem foglal több helyet hagyományos társainál, antibakteriális bevonatának köszönhetően pedig néhány simítással egyszerűen tisztítható.

Viszlát, porszívózás!

Jó lenne, ha a családi vacsorát követő reggelre már az összes morzsa eltűnne a padlóról? Az LG akár Wi-Fin keresztül is irányítható VR9647PS robotporszívója távollétünkben végzi el a piszkos munkát, alacsony zajszintje miatt pedig az otthoni pihenésünk közepette sem zavar meg minket. A készülék ráadásul feltérképezi és megjegyzi a szobában található akadályokat, amelyeket a következő alkalommal egyből ki is kerül.

Azoknak, akik mindig kihagynak valamit a mosásból

Már az öblítésnél tart a program, amikor ráeszmélsz, hogy a gyerekek sportruháit is ki kellett volna mosnod a holnapi rangadóra? Egy LG TwinWash mosógéppel ez nem jelenthet gondot, hiszen két adag ruhát is moshatsz egyszerre, egyet a nagyobb kapacitású fő mosógépben, egyet pedig az alsó mosódobban. Az egyedi készülék nemcsak a dupla mosókapacitás miatt jó választás, hanem azért is, mert csak a magassága nagyobb a hagyományos készülékeknél, a szélessége nem.

Azoknak, akik állandóan nassolnának

Mivel a családban mindenki máskor éhezik meg, egy hétvégi napon szinte folyton nyitogatjuk a hűtő ajtaját. Az LG InstaView GSX961NSAZ hűtőszekrényre elég csak kétszer rákoppintanunk, hogy a készülék belseje láthatóvá váljon, így az ajtó kinyitása nélkül nézhetjük meg, miből is válogathatunk. Az új, továbbfejlesztett InstaView Door-in-Door megoldással kényelemesen, energiapazarlás nélkül férhetünk hozzá a hűtőben levő élelmiszerekhez. 

Házimozi-mániásoknak

Ha szívesebben élveznénk a mozik által kínált képi élményt a saját kanapénkról, válasszuk a közel négy méter átmérőjű, 4K minőségű képet vetítő LG HU80KSW CineBeam lézerprojektort. A kompakt, könnyen hordozható készülék lenyűgöző színekkel, intelligens kezelőfelülettel és 2500 lumenes fényerővel teszi különleges élménnyé a családi mozizást, egyedi kialakítása révén pedig a padlóra állítva, de a plafonra vagy a falra felszerelve is használható.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SUSE OpenStack Cloud 9: Rocky a ringben

Már elérhető a SUSECON konferencián április elején bemutatott SUSE OpenStack Cloud 9, amely az OpenStack Rocky kiadására épül. A SUSE nagyvállalati felhasználásra szánt felhőplatformjának legfrissebb verziója egyesíti magában a HPE és a SUSE felhőtechnológiáinak előnyeit, valamint leegyszerűsíti a telepítés utáni felhőműveleteket és a bare metal szerverek konfigurálását az egyes szolgáltatásoknak vagy felhasználási területnek megfelelően.

2019. május 22. 18:05

Egyszerű és biztonságos fizetési mód a FlixBus magyar utasainak

A FlixBus folytatja innovatív útját: a nemzetközi távolsági buszszolgáltató elérhetővé tette felhasználóinak az Apple Pay fizetési lehetőséget. A jegyvásárlás gyorsabbá és kényelmesebbé válik az egyszerű, biztonságos és titkosított mobilfizetési móddal.

2019. május 22. 16:27

Digitalizál a Kométa

Informatikai fejlesztéssel modernizál a Kométa, hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója és húskészítmény gyártója. A digitalizációs projekt az évente több mint 50 000 tonna hús feldolgozásához kapcsolódó folyamatokat teszi hatékonyabbá. 

2019. május 22. 15:01

A vitorlások fele nem ért célba az év egyik legnehezebb Balatoni versenyén

A Balaton egyik leginkább embert próbáló versenye, a Kétszemélyes Balatonkerülő mára Magyarország legkiválóbb vitorlázóinak összecsapásává vált. A hétvégi futamot Varga Lajos és Lillik Ákos nyerte egy perc híján 21 órás összidővel.

2019. május 22. 09:59

A L’Oréal a Viva Tech-en mutatta be a jövő szépségét

A párizsi technológiai világkonferencián mutatta be a L’Oréal a „Határtalan szépség”-et, a Csoport legújabb hangvezérelt, mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseit, melyek a szépség és fogyasztói élmény jövőjét szemléltetik. 

2019. május 22. 08:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás