Az LG New Yorkban és Szöulban mutatja be mesterséges intelligenciával felvértezett okostelefonját

forrás: Prím Online, 2018. április 17. 10:59

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy az LG G7ThinQ felsőkategóriás okostelefon hivatalos bemutatóját május 2-án a New York-i Metropolitan West rendezvényközpontban, Szöulban pedig május 3-án az I’PARK bevásárlóközpontban tartja meg. 

Az LG G7ThinQ az első olyan G-szériás okostelefon, amely a ThinQ márkanévvel debütál. Az LG ezzel a márkanévvel jelöli minden olyan háztartási eszközét, fogyasztói elektronikai termékét és szolgáltatását, amely mesterséges intelligenciát (Artificial Intelligence, AI) alkalmaz.

Az LG V30SThinQ koncepcióját továbbfejlesztve az LG G7ThinQ az első olyan LG okostelefon, amelyben a mesterséges intelligencia az alapfunkciók közé tartozik. A V30SThinQ AI-funkciói a leggyakrabban használt opciókat tették kényelmesebbé — ilyen például a hangfelismerés és a Vision AI kamerás képfelismerés. Az LG G7ThinQ már a további LG eszközökkel, például a háztartási berendezésekkel és a televíziókkal is könnyen összekapcsolható.

 

„Itt az idő, hogy a gyártók különös figyelmet fordítsanak vásárlóik valódi szükségleteire és felhasználói igényeire” — mondta Hwang Jeong-hwan, az LG mobilkommunikációs divíziójának elnöke. — „Az LG G7ThinQ telefonnal az LG továbbra is teljesíti ígéretét, amely szerint a vállalat alapvető technológiáit a valós vásárlói igények határozzák meg. Készülékeinkben ezért a mesterséges intelligencia nem csupán egyszerű funkció, hanem a felhasználói élmény fontos része.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05