Az új Internet Pro díjcsomagban a vezetékes internet mobilinternettel egészül ki

forrás: Prím Online, 2022. május 5. 12:43

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

A folyamatos internetelérés napjainkban sokak számára nélkülözhetetlen a munkához, kapcsolattartáshoz, az ügyintézéséhez, vagy akár a kikapcsolódáshoz. Azonban még a legmegbízhatóbb internetkapcsolatot is megzavarhatják olyan külső tényezők, mint egy építkezés, az utcában zajló csatornázás, a rossz időjárás vagy éppen egy áramszünet. Az ilyen helyzetekre vezeti be megoldásként a Vodafone az Internet Pro csomagot, amivel az internetelérés akkor is zavartalan marad, amikor az otthoni vezetékes internetszolgáltatás nem érhető el.

 

A vezetékes net sebessége és a mobil hálózat függetlensége egy csomagban

A korlátlan vezetékes internet mellett az Internet Pro csomagra előfizető ügyfelek a vezetékes és a mobil hálózat előnyeit élvezve havonta automatikusan megújuló 5GB belföldi adattal, illetve havonta egyszer aktiválható 72 órás korlátlan adathozzáféréssel tudják biztosítani a gondtalan internetezést előre nem látható okokból történő szolgáltatás kiesés esetén is.

 

 

Apróbb hálózati lassulások esetén a havonta elérhető és megújuló 5GB mobilinternet támogatja az internetfolytonosságot. Az ügyfelek a My Vodafone applikáción keresztül azonnal, egyetlen gombnyomással aktiválni tudják a „Wi-Fi pótló” mobilinternet opciót, ami 72 óráig korlátan adatforgalmat biztosít a havi 5GB adaton felül, így mindig zavartalan maradhat az internetelérés. Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy több alkalommal is szükséges lehet a vezetékes net kiváltására. A szolgáltató erre is kínál megoldást: ebben az esetben az ügyfélszolgálaton keresztül tudják újra aktiválni a 72 órás korlátlanság opciót, természetesen az újbóli aktiválás sem jár extra költséggel. 

 

Biztos internetelérés minden körülmények között

A 5080 forinttól elérhető Internet Pro csomagokban a vezetékes internet szupergyors netezést tesz lehetővé egyszerre akár több eszközön is. Ráadásul az új csomaggal még a vezetékes internet bekötésére sem kell várniuk az ügyfeleknek, hiszen a mobilinternetet biztosító SIM kártya már a szerződéskötéskor aktiválásra kerül, és adatkerete azonnal az ügyfelek rendelkezésére áll.

 

 A SIM kártya mellé az Internet Pro előfizetők számára opcionálisan akár egy összegben már 10 800 Forintért, vagy 12 havi kamatmentes részletre havi 900 Forintért megvásárolható Wi-Fi hotspot eszközzel pedig a mobiladat megoszthatóvá válik, ezzel elősegítve a stabil internetkapcsolatot a lakás minden pontján. 

 

A szolgáltatás a monori körzet ADSL hálózattal lefedett területein kívül új és meglévő Internet M/L/XL csomaggal rendelkező előfizető részére érhető el. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59