Az új LaserJet Sorozat a HP legkisebb üzleti nyomtatóit hozza el

forrás: Prím Online, 2020. október 9. 10:59

A HP bemutatta legújabb nyomtatási megoldásait és egyedi szolgáltatásait, amelyekkel a távoli munka és a kisebb rendelkezésre álló tér sem jelenthet akadályt a vállalkozások számára. A legújabb HP LaserJet Enterprise 400 nyomtatók remekül illeszkednek a megváltozott irodai környezetbe.

A vállalkozások a koronavírus járvány miatt kénytelenek voltak gyorsan alkalmazkodni a munkaerő megosztottságához és a központi irodákból több ezer otthoni munkahelyet kialakítani. Az új rendszerben az üzleti felhasználóknak gyors, intuitívan használható eszközökre van szükségük, amelyek hálózaton keresztül is elérhetők és biztonságosan működtethetők, így a távolról dolgozó munkatársakat is segíthetik.

 

„A járvány rövid idő alatt létrehozott egy hibrid munkavégzési formát, az irodai alkalmazottak 72 százaléka pedig a pandémia után is legalább heti két napot töltene az irodától távol – mondta el Xavier Garcia, a HP Nyomtató hardverekért felelős globális vezetője. – Úgy látjuk, hogy ez a kisméretű és sokoldalú nyomtató a legjobbkor érkezik. Az új LaserJet mindent tud, amit a felhasználók elvárnak egy ehhez hasonló üzleti nyomtatótól és remekül illeszkedik a munkavégzés új formáihoz, legyen szó akár az irodáról vagy a kollégák otthonáról.” 

 

Az IT szakemberek és a távolról dolgozó munkavállalók számára alapvető fontosságúvá vált az adatvédelem. A HP új Workforce Evolution tanulmánya szerint a biztonsági szoftverek első helyen szerepelnek az amerikai és európai munkavállalók listáján, ha az otthoni munkakörnyezet fejlesztéséről van szó. 

 

Az új LaserJet, a HP legkisebb, multifunkciós üzleti nyomtató sorozat tagjainak előnyei:

 • A vállalat legbiztonságosabb nyomtatói kis- közepes- és nagy vállalkozások számára is  
       – A HP a nyomtató tervezési és gyártási folyamatába az első lépéstől kezdve beépítette a biztonságot. 
            - A HP Sure Start automatikusan védi az eszközt a fenyegetésektől, érzékeli a támadásokat és helyreállítja az esetleges károkat.
            - A HP Trusted Platfrom Module (TPM) egyedi privát kulcsokkal teszi lehetővé a biztonságos azonosítást, így a titkosított adatokhoz csak az arra jogosultak férhetnek hozzá.
            - A biztonsági megoldások nem csak a hardverben, hanem az egész készülékben, így a tonerkazettákban is megtalálhatók. Ennek köszönhetően a teljes nyomtatási folyamat során védett marad a céges hálózat és az azon tárolt információk. 
 • Az egyszerű távoli kezelhetőség megkönnyíti az IT szakemberek munkáját 
       – A HP Web Jetadmin és a HP JetAdvantage Security Manager alkalmazásokon keresztül a készülékek és a beállítások könnyedén irányíthatók távolról.
 •      – A HP Open Extensibility Platformnak köszönhetően a HP-tól és harmadik féltől származó megoldások is könnyen integrálhatók a rendszerbe. A nyomtatók támogatják a kártyaolvasókat és lehetővé teszik a személyre szabott használatot, így a felhasználók saját nyomtatási sorrendet hozhatnak létre.

 

Az új készülékek mellett elérhető a HP a FutureSmart firmware legújabb verziója is, amely lehetővé teszi a vállalat nyomtatóinak biztonságos és megbízható működését. A LaserJet Enterprise 400 sorozattal együtt érkező FutureSmart 5 megvédi a felhasználók befektetését, több biztonsági funkciót tesz elérhetővé és készen áll a felhő alapú munkafolyamatok kezelésére.  

 

“A legtöbb, nyomtatókat érő támadás hatékony lehet a régebbi firmware-ekkel szemben és károsíthatja az eszközöket vagy leállíthatja a működésüket – mondta el Mark Vena, a Moor Insights & Strategy elemzője. – A HP nyomtatók biztonsági kockázatait egy többrétegű, széleskörű megoldással kezeli, amely az eszköz mellett a csatlakoztatott kiegészítőkre és kellékekre is kiterjed.”   

 

„A távoli és megosztott munkamenetekre való áttérés felgyorsította számos vállalkozás számára a munkafolyamatok digitalizálására és a felhőalapú munkára való átállást – mondta David Prezzano, a HP Nyomtatási szolgáltatásokért és megoldásokért felelős igazgatója. – Legújabb megoldásainkkal az automatizációra készítjük fel partnereinket, hogy a munkavégzés a jövőben is értékteremtő, hatékony folyamat maradhasson.”    

 

 

 

Az újtípusú munkavégzéshez egyszerűsített munkafolyamatokra és kisebb méretű eszközökre van szükség

A HP folyamatos fejlesztéseinek egyik célja, hogy egyszerűsítse az információáramlást a papír és a digitális formátum között. A vállalat bemutatta terveit az intelligens automatizálás bevezetéséről a HP Workpath alkalmazásokba. A HP az Upland Softwarerrel közösen az Upland Document Workflow Cloud Services szolgáltatásait is elérhetővé teszi a HP ügyfelei számára.

 

A legújabb szolgáltatás, amely várhatóan 2020 végéig lesz hozzáférhető, egy teljes körű folyamatkezelő felület, amely képes a dokumentumok rögzítésére, a képfeldolgozásra, valamint az adatok kinyerésére is. Az intelligens automatizálásnak köszönhetően a felhasználók által beolvasott dokumentum formátumát a nyomtató automatikusan felismeri és kiszűri a szükséges adatokat. A felhasználók digitálisan is rögzíthetik a fizikailag beérkezett faxokat és továbbíthatják azokat az üzleti platformon keresztül e-mailben vagy megosztott hálózati mappákban, mint a SharePoint, a Google Drive, vagy a OneDrive. 

 

A vállalkozások irányításához távoli flottakezelésre és testreszabott megoldásokra van szükség

A tradicionális nyomtatók jelentős mennyiségű munkát igényelnek, mivel a csatornapartnereknek vagy informatikai szakértőknek a helyszínen egyenként szükséges konfigurálniuk az egyes eszközöket. A HP új eszköze, a Fleet Onboarding Tool lehetővé teszi a partnerek és ügyfelek számára egyszerre nagyszámú eszköz beállítását a HP Command Center felületén. A HP tesztje során 250 eszköz felkészítéséhez a HP Workpath alkalmazásokra mindössze 7-8 percre volt szükség a HP Command Center használatával.

 

Az új beszerzési módszerek kezeléséhez egyszerűség és értékálló megoldások szükségesek

A vállalati beszerzések ma kiszámíthatóságra, egyszerűségre, és a megfelelő értékajánlatokra épülnek. A HP áttekintette terveit, hogy ezeknek az elvárásoknak eleget tegyen és az Instant Ink által elért közel 8 millió ügyfél sikereire építve kibővítette a tonerekre vonatkozó, előfizetésen alapuló megoldásait.

 

Elérhetőség

 • A HP LaserJet Enterprise 400 sorozat Magyarországon - MFP, fekete-fehér és színes, valamint a Managed Print Services flottáihoz igazodó verziókban - várhatóan decembertől lesz elérhető.
 • A HP FutureSmart 5 várhatóan decemberben lesz elérhető.

 

További információ a fenyegetettségről, a problémák mértékéről, illetve a HP lehetséges fenyegetések elhárítására vonatkozó stratégiájáról a  Az Ön nyomtatója a legújabb Trójai Faló? weboldalon érhető el. A HP LaserJet Enterprise 400 sorozat áraival és elérhetőségével kapcsolatban további információk a helyi értékesítési képviselőknél érhetők el. 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta az ipari kereslet igényeit kielégítő, legújabb nyomdai innovációs csomagját

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

2020. november 22. 17:31

Sokoldalú kijelzőt mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja az új, sokoldalúan használható kijelzőkből álló Smart Monitor termékcsaládját. Az elérhető árú eszközök egyedi funkcióiknak köszönhetően egyaránt alkalmasak munkára, tanulásra vagy akár szórakozásra is.

2020. november 21. 17:49

Szórakozás az íróasztalnál

Az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere bejelenti a Philips E Line PC gaming monitor család két új taggal való bővülését: érkeznek a Philips 242E1GAEZ (23,8"/60,5 cm) és a Philips 272E1GAEZ (27”/68,6 cm) modellek, az idén ősszel bejelentett két új képernyő, a Philips 242E1GAJ és a Philips 272E1GAJ után. A két új modell magasságban állítható állvánnyal rendelkezik a betekintési kényelem maximalizálása érdekében, így ötvözve a szórakozásközpontú és ergonómiai funkciókat az ideális nézési élmény biztosításához.

2020. november 20. 12:16

A Porsche Design és az AOC új gaming monitort mutatott be

A Porsche Design exkluzív életstílus márka és az AOC, a gaming monitor piac vezető szereplője összefogtak, hogy megalkossák az legelső Porsche Design AOC AGON gaming monitort. A 27 hüvelykes (68,58 cm) PD27 egy versenyautó vezetéséhez hasonló élményt kínál: magas oktánszámú specifikációk (27 hüvelykes QHD panel, 240 Hz frissítési ráta, 0,5 ms MPRT), modern, tekinteteket vonzó, autóversenyzés által inspirált dizájn és funkciók széles tárháza, amelyek hasznosak a mindennapi használat során és a hosszú játékok alatt egyaránt. Az új monitor lenyűgöző dizájnja már a hivatalos piacra dobás előtt elnyerte a Red Dot Award 2020 díjat.

2020. november 13. 15:21

Igény szerint alakítható, kényelmes munkaállomás

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

2020. október 19. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás