Bővítette memóriakínálatát a Kingston FURY

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 22. 11:15

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY a Kingston FURY Beast DDR4 RGB memória Special Edition változatával bővítette kínálatát. Az új modulokat a fehér hűtőborda és a feltűnő RGB-világítás emeli ki a Kingston FURY termékcsaládból.

A teljesítménynövelés mellett a Kingston FURY CTRL* szoftver újszerű külsőt is kölcsönöz a rendszernek az előre beállított RGB világítási minták és effektusok könyvtárával. A szoftverrel személyre szabott beállításokkal a felhasználó valóban egyedivé teheti rendszere megjelenését. A szabadalmaztatott Infrared Sync Technology fenntartja a személyre szabott RGB-effektusok összhangját.

 

Legyen szó játékról, videószerkesztésről, vagy bármi másról, a Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition segít a maximumot kihozni a rendszerből. Az Intel XMP tanúsítvánnyal rendelkező, fejlett előoptimalizált időzítéseket, illetve sebesség- és feszültségszinteket biztosító memória a beépített profilok valamelyikének kiválasztásával könnyen túlhúzható. Az AMD Ryzen támogatására felkészített Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition zökkenőmentesen integrálható, így gond nélkül frissíteni lehet vele bármilyen Intel vagy AMD-alapú rendszert. 

„A Kingston 35. évébe lépve örömmel ajánljuk a kedvelt Kingston FURY Beast modulok különleges kiadását azoknak, akik szeretnék növelni rendszerük teljesítményét és megújítani annak stílusát. A 3200 & 3600MT/s** sebességgel és az egyedi fehér hűtőbordát megvilágító, nagy fényerejű RGB-effektusokkal a Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition pontosan ezt biztosítja a felhasználók számára” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régióbeli DRAM üzletágának vezetője.

 

A Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition 8 GB és 16 GB kapacitású egymodulos kivitelben, valamint 16 GB és 32 GB kapacitású, kétdarabos készletben kapható. Minden modul a maximális sebességen végzett tesztelésen esik át. Kiváló jellemzőihez az élettartam egészére kiterjedő, korlátozott garancia és a Kingston legendás megbízhatósága társul.

 

 

A Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition jellemzői és specifikációja:

  •  Egyedülálló fehér hűtőborda, feltűnő RGB-világítással*: Egyedi fehér hűtőbordája és testre szabható RGB-világítása feltűnő megjelenést kölcsönöz a játékgépnek.
  •  Szabadalmaztatott Kingston FURY Infrared Sync Technology: A Kingston szabadalmaztatott infravörös szinkronizálási technológiája fenntartja a nagy fényerejű RGB-effektusok összhangját.
  •  Intel XMP-tanúsítás: Az előoptimalizált időzítéseket, illetve sebesség- és feszültségszinteket biztosító memória a beépített profilok valamelyikének kiválasztásával könnyen túlhúzható.
  •  Az AMD Ryzen támogatására felkészített: A Ryzen támogatására felkészített, megbízható, kompatibilis Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition zökkenőmentesen integrálható az AMD-alapú rendszerekkel a teljesítmény növeléséhez.
  •  Kapacitás:
           – Különálló modul – 8 GB, 16 GB
           – Kétdarabos készlet – 16 GB, 32 GB
  •  Sebesség**: 3200 MT/s, 3600 MT/s
  •  Késleltetés: CL16, CL17, CL18
  •  Feszültség: 1,35 V
  •  Üzemi hőmérséklet: 0°C-70°C
  •  Méret: 133,35 mm x 45,8 mm x 8,1 mm

______________

* A világítás testre szabható a Kingston FURY CTRL szoftverrel vagy az alaplapi RGB vezérlőszoftverrel. Más szállítók szoftverei eltérő mértékben támogathatják az RGB testre szabást.

** További információ a „megatransfer per second” (MT/s) sebességről. Az MT/s jelentése „millió transzfer másodpercenként”. Ez határozza meg a számítástechnikában a DDR (Double Data Rate) SDRAM memória tényleges adatátviteli sebességét. A DDR SDRAM memóriamodulok minden órajelciklus (1 Hz) növekedésének és csökkenésének ideje alatt továbbítják az adatokat.

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)

Órajelsebesség: 1600 MHz

Adatátviteli sebesség: 3200 MT/s

Sávszélesség: 25 600 MB/s (25,6 GB/s

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05