COMPUTEX d&i díjat nyert az AOC és a Studio F. A. Porsche együttműködésében tervezett monitor

forrás: Prím Online, 2017. június 9. 10:23

A kijelzőgyártásban vezető szerepet betöltő AOC bejelenti, hogy az AOC PDS271, az új PDS-monitorsorozat tagja, elnyerte a 2017-es COMPUTEX d&i díjat. A nemrégiben bemutatott 24 hüvelykes PDS241 és 27 hüvelykes PDS271 monitorok a Studio F. A. közreműködésével kerültek megtervezésre.

A PDS-sorozat monitorai lenyűgözően vonzó megjelenéssel rendelkeznek. A többi monitorhoz képest a 24 hüvelykes PDS241 és a 27 hüvelykes PDS271 monitorok hátoldalán nincs táp-, illetve monitorcsatlakozó. Ezáltal pedig extra vékonyak, mindössze 5,2 mm vastagságukkal tündökölnek minimalista pompájukban. A 3 oldalú, keret nélküli panel is hozzájárul a letisztult, minimalista megjelenéshez. A fém monitorállvány modern, aszimmetrikus tervezése nagyszerűen mutat, ezenkívül egyedülálló egykábeles megoldást kínál: a tápellátásért, valamint a monitor csatlakoztatásáért felelős kábelek futnak benne, amelyek egy külső moduláris dobozba kerülnek elvezetésre. Ennek köszönhetően semmilyen csatlakozó nincs a kijelző hátoldalán, ennek megfelelően pedig semmilyen kábel nem lóg ki belőle. A HDMI-bemenet (DisplayPort adapter támogatás), valamint a külső doboz tápellátásáért felelős csatlakozó biztosítja a monitor számára az összes szükséges áramellátást.

 

 

A PDS-sorozat monitorai az AOC legújabb AH-IPS-paneleivel vannak felszerelve, amelynek köszönhetően 1920x1080 képpontos felbontású, éles és részletes képekről gondoskodnak. Az AOC SuperColor WCG technológiája lehetővé teszi, hogy a monitorok lefedjék az sRGB-színtér 100%-át és az NTSC színtér 90%-át. A 178°-os széles látószögnek köszönhetően egyszerre több felhasználó is nézheti a monitort különböző szögből, miközben mindannyian élvezhetik az élénk színek nyújtotta élményt. A monitorok ezenkívül Flicker-Free-technológiával rendelkeznek, valamint Low Blue Light móddal is el vannak látva, amely csökkenti a szem kellemetlen érzését és fáradását folyamatos használat esetén.

 

 

Fennállásának 10. évfordulójához közeledve a COMPUTEX d&i díjátadót a Taiwan External Trade Development Council (TAITRA), valamint az iF DESIGN ASIA rendezte Tajvan fővárosában, Tajpejben. A nyerteseket április 6-án és 7-én választotta ki 6 nemzetközileg  elismert szakértő, akik 5 kritériumot vettek figyelembe: innováció és kidolgozottság, esztétika, felelősségteljesség és pozicionálás. A zsűri 8 országból 77 benevezett munkát választott ki a díjra.

 

 

A hivatalos díjátadó ceremóniára május 29-én és 30-án került sor, amely a COMPUTEX hivatalos weboldalán és az iF World Design Guide-ban is közzétételre került. A díjnyertes termékeket május 30. és június 3. között állították ki a COMPUTEX kereskedői bemutatón.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így fest a fogyasztók 5G-s kívánságlistája

Az Ericsson a mai napon kiadta az eddigi legrészletesebb 5G-vel kapcsolatos fogyasztói elvárásokról szóló tanulmányt, mely világszerte 800 millió okostelefon-felhasználó véleményét reprezentálja. Az 5G-alapú fogyasztói jövő felé (Towards a 5G consumer future) címmel megjelentetett iparági elemzés egy fogyasztói véleményekből levezetett, hat elemű feladatlistát mutat be, amelynek mentén az 5G technológia bevezetését a szolgáltatóknak biztosítaniuk kellene.

2018. január 17. 08:23

63 százalékkal több segéd- és betanított munkást kerestek a vállalatok az év utolsó negyedében

2017 utolsó hónapjaiban 17,4 százalékkal több új hirdetést adtak fel a cégek Magyarország vezető állásportálján, mint egy évvel ezelőtt ugyanebben az időszakban - derül ki a Profession.hu legfrissebb, Q4-es adatokat összefoglaló riportjából. Nem szűnik a szakmunkások és betanított munkások iránti igény, továbbra is ez a két kategória vezeti a hirdetői ranglistát.

2018. január 16. 17:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com