Digitális nomádok és tökéletes társaik

forrás: Prím Online, 2019. június 7. 15:03

Míg a ’90-es években általános volt, hogy a számítógépek helyhez kötöttek, napjainkban egyre inkább elképzelhetetlen, hogy ne vigyük bárhová magunkkal őket. Nemcsak személyes felhasználás céljából, de a freelancerek és digitális nomádok korában a munkánk miatt is kulcsfontosságú, hogy könnyen hordozható és kezelhető, de rendkívül okos masinákkal rendelkezzünk.

 

Maximális élmény – bárhol is jársz

Ha nyaralás, fesztivál vagy egy hosszúhétvége alatt sem akarsz lemaradni a kedvenc sorozataidról, és a barátaiddal is kényelmesen tartanád a kapcsolatot, válassz sokoldalú laptopot. A Dell Inspiron 13 7000 2-in-1 modell például egy rendkívül kompakt 13 colos gép, amelyet akár négyféle módban is használhatsz, tabletként, sátor vagy állvány módban és klasszikus laptopként. Ez a gép a Dell Cinema élményének köszönhetően tökéletes hangzást és képi világot biztosít filmekhez, sorozatokhoz vagy zenehallgatáshoz. Ha útközben támad egy jó ötleted, vagy inspiráló helyeken jársz ragadd meg a géphez tartozó tollat, vagy készíts felvételt a HD kamerával. Amellett, hogy kompakt, és szó szerint sokoldalú, ez a laptop teljesítményében is kiemelkedő, hiszen nagyteljesítményű 8. generációs, négymagos processzort kapott, és akár 16 GB memóriával biztosít gyorsabb működést.

 

Hatékony munkavégzés – fizikai tértől függetlenül

A digitalizáció korában a munkavégzés is átalakul, és egyre többen vannak, akik nem a hagyományos irodai környezetben, hanem otthonról, vagy épp mindig útközben dolgoznak. Ehhez kulcsfontosságú, hogy teljesítményében erős, de könnyen mozgatható gép legyen a társad. A 13 colos Dell Latitude 5300 kétfunkciós modell kifejezetten a mobil munkavégzési igényeknek megfelelően készült. Rendkívül hosszú, akár egész napos üzemideje és optimalizálható akkumulátorhasználata mellett extragyorsan fel is tölthető. Az internet pedig akár 450 Mbit/s sebességgel is hasíthat rajta, így pörgősen végezheted a munkád. A beépített ujjlenyomatolvasónak köszönhetően a hitelesítés gyors, és kiemelkedő védelmet biztosít az adataid számára. A gép rendkívül erős, 8. generációs négymagos processzorainak köszönhetően semmi sem szabhat gátat a hatékony munkavégzésnek. Sőt, ezt még inkább megkönnyíti az aktív toll, mellyel táblagép üzemmódban könnyedén kezelheted a gépet.

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48