Egyedi stílusú Nokia bemutató Berlinben

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 11. 11:39

Első IFA szereplését stílusosan ünnepelte a HMD Global, a Nokia 8 londoni bemutatóját követően Németországban is kezükbe foghatták a kilátogatók a Nokia okostelefonok eddigi legjobbját. 

Augusztus 31. és szeptember 2. között a sajtó képviselői és az érdeklődők egyaránt testközelből ismerkedhettek a Nokia 8 okostelefonnal a Nokia Házban.  A valódi Nokia élményért többek között a Zeiss optika, a 13 megapixeles Dual Sight kamera, illetve a 360°-os Nokia OZO audio rendszer felelt.

 

A HMD Global első IFA megjelenésével kapcsolatban Jon French, a HMD nyugat-európai alelnöke azt nyilatkozta: „A Nokia 8 készülékek lélegzetelállító londoni bemutatóját követően mindannyian örültünk annak, hogy idén Berlinben is megismertethetjük a látogatókkal a Nokia telefonok otthonát, méghozzá egyedi stílusban. Az eseménynek köszönhetően szélesebb körben oszthattuk meg a készülékekkel kapcsolatos legfontosabb információkat és a Nokia telefonos tapasztalatokat.  Úgy gondolom, azok a pozitív visszajelzések, melyeket a vendégektől kaptunk az elmúlt három nap alatt, valóban magukért beszélnek.”

 

 

A Nokia Ház bemutatótermében a látogatók először a „Live Stream Lounge” terembe lépve ismerhették meg a Nokia és a Zeiss együttműködése révén létrehozott kamerákat és a Dual-Sight technológiát, mely a Nokia okostelefonok legjelentősebb újításai közé sorolható. Azért, hogy a jelenlévők minél izgalmasabb és inspirálóbb környezetben próbálhassák ki a Nokia 8-ban rejlő lehetőségeket, három különböző mikrokörnyezet állt a rendelkezésre. A Live Stream Lounge után a dzsungelben találták magukat a vendégek: trópusi növények közé rejtett neoncsöveket fotózhattak, miközben a Bothie funkcióval egy-egy képpel a történet mindkét oldalát elmesélhették. Az bemutató lezárásaként a résztvevők egy szinte teljesen sötét helyiségben, az „OZO szobában” tapasztalhatták meg azt a páratlan hangzásélményt, amit a 360°-os Nokia OZO audio rendszer varázsolt köréjük.

 

A HMD Global utóbbi 9 hónapjának eredményeire visszatekintve Jon French elképesztőnek nevezte azt a rengeteg pozitív visszajelzést, amit a HMD Global kapott 2016 óta. „A legendás Nokia 3310, melyet hatalmas érdeklődés övezett és a Nokia Pure Android okostelefonok első sorozatának bemutatásával úgy gondolom, az elmúlt időszakban valóban csodálatos utat tettünk meg a telefonok világában” – nyilatkozta a HMD alelnöke. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com