Együttműködik a BOOKR Kids és a Samsung

forrás: Prím Online, 2021. december 10. 15:24

A legújabb Galaxy készülékek*  idén karácsonykor a mesék birodalmába repítenek. A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egy éves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához**. A promócióban résztvevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot már igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be. Az éves előfizetéssel korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A Samsung a sikeres tavalyi együttműködés után újra összefog a szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, hogy többezer gyermek és szülő számára tegyék még kellemesebbé az ünnepi időszakot. A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztő játékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetár ismét díjmentesen elérhetővé válik a Galaxy felhasználók számára. 

 

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket. 

„Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek az ünnepi időszakban, az iskolai szünetben vagy a karácsonyfa alatt is olyan játékokkal játsszanak, és olyan tartalmakat fogyasszanak, amelyek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is és akár a szülőkkel közösen is kellemes időtöltést jelenthetnek. Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy felhasználók családjába idén mi hozhatjuk el azt a szolgáltatást, amely mindezt biztosítja. Bízunk benne, hogy az egy éves előfizetés alatt sokan megszeretik a Mesetárat, amely így minél több magyar gyermekhez eljuthat” – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

 

A Mesetár kínálatához idén karácsonykor a Galaxy felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak. A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető egészen 2022. február 28-ig. A kupont a BOOKR Kids oldalán válthatják be, itt regisztrálhatnak, vagy beléphetnek meglévő fiókjukba, majd az Aktiváló kód felhasználása mezőbe írhatják be az egyedi kódot. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókjukhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban

 

„A tavalyi együttműködésünk során rengetegen fedezték fel velünk a BOOKR Kids meséinek világát. Bízunk benne, hogy a technológia segítségével idén karácsonykor is összehozhatjuk a családokat és erre nagyszerű lehetőséget adnak a Mesetár interaktív történetei. – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók idén akár a karácsonyfa alatt nemcsak új készüléküknek, hanem egy ilyen nagyszerű szolgáltatásnak is örülhetnek.”

 

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ a https://bookrkids.com/bejelentkezes oldalon érhető el. 

 

___________________

*  Az ingyenes hozzáférés a következő, a promócióban résztvevő készülékekkel igényelhető: Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G, A72, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Galaxy Z Flip3 és Galaxy Z Fold3 okostelefonok, Galaxy Tab A7 és Tab A7 Lite, valamint Galaxy Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+ és Tab S7 FE tabletek. 

**  Az ingyenes hozzáférésre limitált számú igénylés adható le, a készlet erejéig.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még élvezetesebb hibrid munkamegbeszélések a Logitech Sight AI kamerájának használatával

Bemutatkozott a Logitech AI-alapú asztali kamerája, a Logitech Sight, amely a Rally Bar vagy Rally Bar Mini elülső kamerákkal együttműködve intelligens módon rögzíti a tárgyalóteremben mozgó résztvevők legjobb perspektíváját és követi a beszélgetéseket. A hibrid munkavégzés világában a távolról dolgozók 43%-a számol be arról, hogy nem tud igazán bevonódni egy-egy megbeszélésbe - ezen a helyzeten segít a Logitech Sight kamerája, csökkentve a hibrid csapatok közötti egyenlőtlenségeket a tárgyalóteremben. 

2022. december 7. 13:59

Így hat a hazai webáruházakra a háború és az infláció

A webáruházak közel fele számolt be forgalomcsökkenésről az idén jelentősen megugró infláció és az orosz-ukrán háború következményeképp. A szereplők már a kereslet visszaesését is érzékelik. A legtöbben a szállítási nehézségeket és az inflációt jelölték meg az idei év legnagyobb problémájának – derül ki a Shoprenter Kft. 15. Nagy Webáruház Felméréséből, amelyben 725 hazai webáruház tulajdonos vett részt.

2022. december 7. 12:41

A Palletways négy éve indította el magyarországi hálózatát

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

2022. december 7. 11:26

Az érzékenyítés magasiskolája: Üzleti Etikai Díjjal jutalmazták az Eatont

Rangos szakmai elismerést kapott az Eaton! Az intelligens energiagazdálkodásra specializálódott cég a Multinacionális vállalat kategóriában, közel 70 kandidáló közül érdemelte ki az Üzleti Etikai Díjat. Az Eaton – ahogy méltatásában a zsűri fogalmazott – kiemelt, szívet melengető vállalásain és eseményein keresztül mutatja be, hogyan válhat az etikus magatartás és a sokszínűség a mindennapok természetes részévé.

2022. december 7. 09:58

Egy klubban az Intel, a Samsung és a Schneider Electric

A Schneider Electric alapítótagja és vezetői szintű támogatója a SEMI által létrehozott új szervezetnek, a klímavédelem érdekében fellépő „Semiconductor Climate Consortium”-nak. A többek között az Intelt, a Samsungot és a TSMC-t is tagjai között tudó szervezet célja, hogy a félvezetőgyártás teljes értékláncában csökkentsék az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását. 

2022. december 6. 20:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55