EISA díjat kapott a Nokia 7 plus

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 16. 17:56

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy az EISA (Expert Imaging and Sound Association) a Nokia 7 plust választotta az év fogyasztói okostelefonjának (Consumer Smartphone of the Year). 

Az EISA díjakat a világ legnagyobb független panelje bírálja el, melynek tagjait az 53 legelismertebb szakfolyóirat adja. A döntőbírák a Nokia 7 plus dizájnját, erőteljes teljesítményét és az impresszív képalkotási képességét dicsérték, miután teszt alá vonták az egyik legkeresettebb okostelefon-kategória tagjait.

 

„A Nokia 7 plust úgy terveztük, hogy benne legyen mindaz, amit a vállalatunk képvisel, így különösen nagy öröm volt számunkra hallani az iparági szakértők véleményét. Arra törekszünk, hogy okostelefonjaink megkapják a stílusos dizájn mellett a legjobb képalkotási funkciókat minden ársávban. A Nokia 7 plus küldetésünk megtestesítője: bámulatos és erőteljes, rendkívül kedvező áron. Az EISA elismerésével a Nokia 7 plus bebizonyította, hogy lehetséges világszínvonalú megjelenést és kiváló anyaghasználatot egyesíteni egy erőteljes készülékben” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékekért felelős vezetője.

 

Nokia 7 plus: csúcskészülék mindenkinek

A kifejezetten alkotásra született telefonnal lenyűgöző tartalmak gyárthatók, a Nokia 7 plus egy igazi gyöngyszem a Nokia okostelefonos kínálatában. Az innovatív optikai megoldások és képalkotó algoritmusok kombinálásával a Nokia 7 plus minden egyes pillanatot úgy örökít meg, hogy az szinte életre kel. A hátlapi szenzorok ZEISS optikákkal felszerelve ultraérzékeny 12 MP-es, széles látószögű kamerát eredményeznek, ami még gyenge megvilágítású, vagy kifejezetten világos fényviszonyok között is lenyűgöző képek készítésére alkalmas. A másodlagos, 13 MP-es szenzor kétszeres optikai zoomot tesz lehetővé. A Nokia 7 plus Pro Camera módjával a beállítási lehetőségek könnyedén állíthatók manuálisan, így a fehéregyensúly, a fókusz, az ISO érték, a zársebesség és az expozíció egyaránt változtatható.

 

A 16 MP-es előlapi kamera, mely szintén ZEISS optikát kapott, a Nokia 7 plus képes alkalmazkodni a gyenge fényviszonyokhoz és növelni a fény érzékenységét, ezzel tökéletes szelfiket lehet készíteni. A továbbfejlesztett Dual-Sight móddal az elő- és a hátlapi kamera egyszerre rögzíti a legjobb #Bothie fotókat és videókat, melyeket biztonságba helyezhetünk az ingyenes és korlátlan Google Fotók tárhelyen. Három mikrofon rögzíti 360°-ban a hangokat, melyekkel a 4K videókat nagy képernyőn visszanézők az események középpontjában érezhetik magukat.

 

A maximális teljesítmény leadására optimalizált készülék lenyűgöző, két napos akkumulátor-üzemidőt biztosít. A finoman ívelt hátlap és a vékony élek révén a Nokia 7 plus úgy nyújt nagyképernyős élményt, hogy közben kényelmes fogása, stílusos megjelenése elkápráztat. Az élénk, 6 hüvelykes 18:9-es képarányú FullHD+ kijelzővel a Nokia 7 plus tökéletes társ böngészéshez, a közösségi média tartalmainak fogyasztásához, játékhoz és videónézéshez.

 

Dizájn, innováció és technológia

Az EISA díjakról a világ minden tájáról érkező szakemberek döntenek, különböző kategóriákban jutalmazva a legjobbakat, úgyis mint a fotózás, a Hi-Fi, házimozi, vagy a mobileszközök. Az összes termék, melyet EISA díjra jelölnek, átesik egy többlépéses elbíráláson, beleértve az intenzív és valós teszteket is. Ezek alapján értékelik az eszközöket technológiai, dizájn és innovációs szempontból egyaránt. A szigorú teszteken sikerrel teljesítő termékek egy végső listára kerülnek, ezek már bizonyítottan a világ élvonalába tartoznak. Ebből a sorból emelkedett ki a Nokia 7 plus, és választották meg mobileszközök kategóriában a vezető fogyasztói okostelefonnak, elnyerve a 2018-19-es EISA díjat. 

 

A díjnyertesek teljes listáját az EISA weboldalán lehet megtekinteni. A nyertes termékeket a világ legnagyobb fogyasztói elektronikus kiállításán, az IFA-n is megnézhetik a látogatók Berlinben augusztus 31-től szeptember 5-ig.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi mobilfotós kiállítás nyílt az Akvárium Klubban

Első alkalommal nyílt kizárólag mobiltelefonnal készült fotókat bemutató kiállítás Budapesten. A Huawei Mobilfotó Kiállításon a vállalat 20 európai országban megrendezett okostelefonos fotóversenye, a Next Image legjobb alkotásai mellett neves magyar fotográfusok munkáit is megtekinthetik az érdeklődők. Az amatőr és profi fotósok képeit egyaránt felvonultató kiállítás anyagában helyet kapott Pávó Réka „Art & Leukemia” című Grand Prix-díjas alkotása, valamint a verseny 6 kategóriájának díjnyertes fényképei is. A kiállítás 2018. szeptember 18. és október 1. között ingyenesen megtekinthető az Akvárium Klubban.

2018. szeptember 18. 14:52

A magyar szolgáltatóknál is rövidesen elérhetők az új iPhone-ok

A Magyar Telekom és a Telenor az Apple legújabb termékeinek - az iPhone Xs és az iPhone Xs Max, az eddigi legfejlettebb iPhone készülékek, valamint az Apple Watch Series 4 - értékesítését szeptember 28-án kezdi meg.

2018. szeptember 18. 11:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04

Nemzetközi online vásárlási trendek

2018. szeptember 12. 11:54

Hogyan védjük meg céges értékeinket a kiberbűnözőktől?

2018. szeptember 10. 14:57

Robotikával foglalkozik az újonnan megnyílt New York-i MI központ

2018. szeptember 10. 13:55
cloudappsportal.com