Emeld magasabb szintre az edzésterved a HONOR Watch 4 segítségével

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 22. 19:33

A HONOR bejelentette a HONOR Watch 4-et, a viselhető HONOR készülékek legújabb tagját. Stílusos formatervezés, precíz funkciók, egy nagy, akár 60Hz-es képfrissítésre is képes, 1,75-os színes AMOLED kijelző jellemzik amellett, hogy Bluetooth hívásokra is alkalmas. Mindehhez egy akár 14 napot is bíró akkumulátor társul, amivel tökéletes társ a fittség nyomon követésére bárhol, bármikor.

 

Nagy és mindig bekapcsolt kijelző egy kecses vázon

 

A HONOR Watch 4 nagy, 1,75-os színes, mindig bekapcsolt AMOLED kijelzője 120Hz-es érintéses mintavételezési rátára képes, amivel kristálytisztán biztosít a felhasználóknak hozzáférést üzeneteikhez és értesítéseikhez, bárhol is legyenek. A 6-os szériás alumíniumötvözetből készített áramvonalas vázzal rendelkező okosóra minden sarka lekerekített, és személyre szabható a két pár kényelmes, szilikon gumi pántok egyikével, amelyek edzés után is szárazak maradnak. Már megjelenéskor 300 egyedi óralap  érhető el a készülékre, így a HONOR Watch 4 kiegészítőin keresztül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifejezzék egyéniségüket.

 

Maradj kapcsolatban a világgal a Bluetooth hívással és hosszú üzemidejű akkumulátorral 

 

A készülékben egy 451mAh-s akkumulátor van, ami akár 14 napos használati időt biztosít tipikus használat mellett. A HONOR Watch 4 egy teljes kommunikációs központtal is el van látva, ami támogatja a Bluetooth hívásokat. Az okostelefon és az okosóra párosítása után nem csak hívásokat lehet fogadni és elutasítani, hanem az üzenetek is könnyedén megválaszolhatóak.

Sokoldalú fitnesztárs

 

A HONOR Watch 4 olyan funkciókkal érkezik, amelyek hatékonyabbá teszik az edzéseket. Az okosórán vagy a HONOR Health appon keresztül megtekinthető az elégetett kalóriákat grammnyi zsírban megadva, így pontosabban értelmezhető a testmozgás hatása. A készülék a felhasználók fitneszkorát is meg tudja becsülni amellett, hogy szakzsargon nélkül összegzi a teljesítmény és egyéb tényezők alapján a fittséget. Az okosóra alatti optikai mikrolencsék MI algoritmusokkal együtt figyelik pontosan és folyamatosan a pulzust, hogy időben szóljon a rendszer, ha bármilyen zavart érzékel. A stressz, az oxigéntelítettség (SpO2), az alvásminőség és a menstruációs ciklusok mind nyomon követhetők és áttekinthetők a készülék, valamint a társalkalmazás segítségével.

 

Szín, árazás és elérhetőség

 

A HONOR Watch 4 arany és fekete színekben érhető el 58 790 Ft-ért az eMAG, 59 999 Ft-ért a MediaMarkt (arany, fekete), 56 041 Ft-ért a Yettel és 59 900 Ft-ért a Telekom kínálatából.

Kulcsszavak: okosóra HONOR

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kutatás: az európai válaszadók több mint fele nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatokra

Egy nyolc európai országban végzett felmérés* szerint a válaszadók 56 százaléka nem jár rendszeresen orvosi vizsgálatra, annak ellenére, hogy több mint 70 százalékuk küzd legalább egy egészségügyi tünettel. A Huawei és az Ipsos friss kutatása alapján a megkérdezettek többsége nincs tisztában a kulcsfontosságú egészségügyi mutatók – vérnyomás, pulzus vagy vércukorszint – ideális tartományával sem. A kutatás szerint az okosóra-használók pedig sokkal nagyobb valószínűséggel ismerik az alapvető egészségmutatók ideális értékét, és ezeket több mint kétszer annyiszor ellenőrzik, mint azok, akik nem rendelkeznek ilyen eszközzel.

2023. december 4. 18:58

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Rekordmennyiségű innovációs díjat nyert el az LG a közelgő 2024-es CES-en

Technológia és dizájnmegoldásaikért több mint 30 innovációs díjat érdemeltek ki az LG Electronics (LG) legújabb életmód-innovációi a 2024-es CES-en. A háztartási készülékek, a szórakoztatóelektronika és az üzleti megoldások kategóriákban kiosztott díjak között két Best of Innovation, azaz a kiállítás legjobb innovációinak járó díj is szerepel, amelyet az LG OLED televíziói kaptak meg.

2023. november 27. 15:58

Kopogtatnak a jövő okos háztartási gépei

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

2023. november 27. 14:26

Még masszívabb lett a Casio G-SHOCK legújabb outdoor karórája

A világ egyik legismertebb óramárkája, a Casio vadonatúj karórát dob piacra Magyarországon. Az újdonság a kimagasló ütés- és rázkódás állósággal rendelkező G-Shock márka tagja. „A Mudmaster igazi hívószó azok számára, akik a strapabíró, magas tudásszintet képviselő karórákat keresik természetjáráshoz, hegymászáshoz, vagy egyéb extrémsportokhoz” – emelte ki Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2023. november 25. 16:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27