Év végéig a kisebb programcsomag árán nézhetők a Direct One nagyobb csomagjának csatornái

forrás: Prím Online, 2021. október 25. 13:46

A Direct One visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál az év vége közeledtével új előfizetőinek. Most éri meg igazán hozzájuk pártolni, hiszen az akció keretében az új ügyfelek két hónapon át, egészen év végéig a kisebbik csomag árán a nagyobbik csomag programkínálatát kapják, így a karácsonyi filmeket is alacsonyabb havidíj mellett élvezhetik majd. Az újdonságok azonban itt nem érnek véget, hiszen új nevet kapnak a Direct One tévészolgáltató csomagjai: a műholdas Medium HD TV csomag Smart néven, a szintén műholdas Plus HD TV csomag Plus néven, a digitális Medium Now TV csomag pedig Smart Now néven fut október 26-tól.  

A Direct One az év végi meghitt időszakhoz közeledve ismét meglepetésekkel kedveskedik a filmek, sorozatok, tévéműsorok rajongóinak. Jönnek az otthon töltött bekuckózós esték, az ünnepi készülődés – ehhez nyújt remek kikapcsolódást a szolgáltató. Érdemes áttekinteni az új ajánlatokat, hiszen október 26-tól újdonságok várják a most csatlakozó előfizetőket. Változik az elérhető programcsomagok elnevezése és a csomagban lévő csatornák száma is: a Medium HD TV csomag Smart néven akár 90, a Plus HD TV Plus néven pedig akár 119 csatorna elérését teszi lehetővé. 

 

A Direct One az előfizetői igényeket szem előtt tartva szolgáltatásait is folyamatosan fejleszti, miközben a széles csatornakínálat, a prémium mozicsatornák és az online TV szolgáltatás változatlanul elérhetőek maradnak. Utóbbival a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újra nézhetők és visszajátszhatók, a folyamatosan bővülő videótárban pedig egyre több extra videós tartalom kap helyet. 

 

 

Kisebb csomag árán nagyobb programkínálat

Lassan eljönnek a napok, amikor átfagyva érkezünk meg a jó meleg lakásba, és nincs más vágyunk, mint lehuppanni a kanapéra egy forró teával a kézben, igazi kikapcsolódást keresve kedvenc tévécsatornánkon. Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen a szolgáltató prémiumtartalomként a Smart csomagra előfizetők számára 1 hónapon át, míg a Plus csomag új előfizetői számára 2 hónapon át ingyen teszi elérhetővé az HBO Pack és a Filmbox Pack csatornáit - ez mintegy 10 mozicsatornát jelent, melyek egy része a Direct Now applikációban is visszanézhető. Sőt, az előfizetők az HBO Go és a FilmBox Live online tartalmaihoz is hozzáférést kapnak erre az időszakra. Ez az ajánlat egészen biztosan sokak tetszését elnyeri, hiszen a Direct One a közelmúltban végzett felmérése alapján a legtöbben filmeket és sorozatokat szeretnek nézni, ha tévénézésre kerül sor.

 

Az ajándék időszak letelte után a prémium mozicsatornákhoz való hozzáférés automatikusan megszűnik, lemondás nem szükséges, további kötelezettséggel nem jár. Akik szeretnék továbbra is élvezni az izgalmas filmkínálatot, előfizethetnek ezekre a csomagokra.

 

Az új ajánlatokat a legkedvezőbb módon ePackkel együtt lehet igénybe venni: a Plus ePack csomag ára két hónapon át mindössze havi 2990 forint, ezt követően pedig 3890 forintra emelkedik a havidíj. Az ePack a Direct One elektronikus és egyben környezetbarát számlacsomagja, amely megkönnyíti a számlák kezelését és befizetését. Az ePack keretében az előfizetők elektronikusan kapják számlájukat, melyet kényelmesen, biztonságosan és könnyedén, pár másodperc alatt fizethetnek be akár a szolgáltató ügyfélportálján keresztül – természetesen kedvezménnyel.

 

Az új előfizetőknek, éppen úgy, mint minden Direct One előfizető számára ingyenesen elérhető a Direct Now alkalmazás. Ezen keresztül már akár 92 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek. Így nem lesznek viták a családban, hogy ki mikor mit szeretne nézni - az applikáció segítségével senki sem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, hiszen számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05