Exkluzív ajánlat és konstrukció a Telekomtól az igazi Apple rajongóknak

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 29. 14:22

A Magyar Telekom a mai naptól megkezdi az új generációs iPhone 8, iPhone 8 Plus és az elképesztő Apple Watch Series 3 egészség és fitnesz funkciókkal rendelkező okosóra értékesítését. 

Az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus készülékek szeptember 29. péntektől online megvásárolhatók a Telekom weboldalán, az Apple Watch Series 3 pedig megvásárolható a Telekom weboldalán és üzleteiben.

 

A Telekom az Apple-lel együttműködve Magyarországon egyedüli szolgáltatóként lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár évente könnyen és kényelmesen cserélhessék iPhone-jukat akár a legújabbra. A „Legyen évente új iPhone-od!” program az igazi iPhone rajongó ügyfelek visszajelzésein alapul, és számukra kíván igazán megnyugtató megoldást kínálni arra az igényükre, hogy mindig évente új iPhone-t tarthassanak a kezükben.

 

 

Szeptember 29-étől a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel vásárolt iPhone készülékkel nem csak a mobilozás és netezés szabadsága élvezhető, hanem a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva. A „Legyen évente új iPhone-od!”  program minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra igénybe vehető. Emellett minden új iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülék kártyafüggetlenül lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

 

Az ügyfelek az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírása esetén legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanak a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel, amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.  Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni. A program előnye, hogy a meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni. A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni.

 

A világszerte tapasztalható hatalmas érdeklődés és készlethiány miatt az iPhone 8, iPhone 8 Plus készülékek és az Apple Watch Series 3 okosóra a bevezetéskor korlátozott mennyiségben lesz elérhető. Az induláskor egyes készüléktípusok, memória- és színverziók még nem lesznek előrendelhetők. A Telekom mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse.

 

Az árakkal és adatcsomagokkal kapcsolatos további információk megtalálhatóak a www.telekom.hu weboldalon. A „Legyen évente új iPhone-od!” program részletei a telekom.hu/uj-iphone-evente oldalon találhatóak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05