Gal Gadot is a Huawei márkanagykövete lett

forrás: Prím Online, 2018. március 30. 11:15

Újabb világsztár csatlakozott a Huawei márkanagyköveteihez Gal Gadot személyében. A vállalat Párizsban egy exkluzív sajtóeseményen jelentette be az együttműködést a világhírű szuperhőst alakító izraeli színésznővel, aki idén márciustól a P20 széria hivatalos arca lett. A Huawei új zászlóshajó termékeiben együtt van jelen a kifinomult design és a legjobb technológia, ami a mindennapi életben is hatékony társsá teszi a készülékeket.

A Huawei legújabb zászlóshajó termékei, a P20 és P20 Pro nemcsak a legjobb technológiát nyújtják a felhasználóknak, hanem ötvözik a szépséget és a teljesítményt. Ezekre a tulajdonságokra építve a Huawei tudatosan választ olyan hősöket kampányai élére, mint a magyar Iron Lady, Hosszú Katinka, vagy a képregény univerzum fáradhatatlan amazonja, Gal Gadot. A modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyermekes édesanya, azaz igazi „csodanő”, aki kiáll az elvei mellett és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást.

 

 

Gal Gadot büszke erejére és intelligenciájára, ami nők millióinak példaképévé tette az elmúlt években. A színésznő és a Huawei hisznek a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben és mindenek előtt hisznek a saját álmaikban, amik eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap. Igazi „Csodanő”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szőnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl. „Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusom és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektől függetlenül bárhol bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendőimet.” – hangsúlyozta a színésznő.

 

Gal Gadot alkotószellemű nőként folyton inspirációk után kutat mindenhol, ahol csak lehetséges: „Nap, mint nap képek ezreit készítem a telefonommal, hogy tápláljam a bennem élő művészt, de első alkalommal nem vettem észre, milyen könnyen az életem részévé vált a mesterséges intelligencia. A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelő beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra.” Az új P20 széria számtalan lehetőséget rejt a mesterséges intelligenciának köszönhetően, ami a mindennapi életben is nélkülözhetetlen társsá teszi a készüléket. 

 

A Huawei legújabb készülékei a mindennapi emberek, profi fotóművészek és nagy követő táborral rendelkező influencerek számára is sokoldalú segítséget jelentenek. A P20 Pro tripla Leica kameráinak és a beépített mesterséges intelligenciának köszönhetően bárki képes lélegzetelállító fényképeket készíteni, akár stúdióminőségben is. A P20 és P20 Pro négy divatos színben, március végén kerülnek az európai boltok polcaira.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.

2024. március 27. 19:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05