Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 16. 15:47

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

 

 

Határok nélküli gaming az AOC GAMING 16G3 modellel: a teljesítmény és a hordozhatóság kombinációja

 

A nagy teljesítményű játék támogatása

 

Az AOC GAMING 16G3 egy magával ragadó, 15,6 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel büszkélkedő, lenyűgöző látványt nyújtó, hiteles gaming kijelző, amelyet olyan PC- és konzol-rajongók számára terveztek, akik helytől függetlenül szeretnék élvezni játékélményeiket. A 16G3 modell 144 Hz képfrissítési sebességet és 4 ms válaszidőt kínál (az overdrive opció engedélyezésével) – ezzel az AOC hordozható monitorcsaládjába is megérkezik a játékosok által megszokott gyors, magas képfrissítési sebességű élmény. A 250 cd/m² fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkező monitor biztosítja, hogy az erőteljes színek, a magával ragadó fénypontok és árnyékok mind beltéren, mind kültéren teljes pompájukban jelenjenek meg.

 

Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a szakadozást, míg az alacsony input lag tagadhatatlan versenyelőnyt biztosít olyan helyzetekben, ahol az ezredmásodpercek és a gyors reakciók jelentik a különbséget a győzelem vagy a vereség között.

 

 

A lenyűgözésért készült: a minimalista esztétika és a gaming teljesítmény találkozása

 

Karcsú dizájn, tökéletes hordozhatóság

 

A fekete és a piros hangsúlyokat zökkenőmentesen ötvöző 16G3 kifinomult és bátran merész stílust sugároz. Karcsú, 11,5 mm-es profilja és pehelykönnyű, kevesebb mint 1,1 kg súlya az esztétikum és a praktikum jegyében született. Mivel mérete megegyezik a 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkező laptopokéval, a monitor a legtöbb laptoptáskában elfér, és az extra biztonság érdekében egy párnázott hordtáska is mellékelve van hozzá. Minimalista kialakítását kiegészítve a 16G3 beépített intelligens állvánnyal is rendelkezik, amely többféle dőlésszöget biztosít, így bármilyen elképzelhető helyen a lehető legkényelmesebb megtekintési élményt biztosítja a hosszabb játékmenetek során. Az automatikus forgatás funkciónak köszönhetően, amely könnyen elérhető a készülék i-Menu szoftverében, a portré és a tájkép módok közötti váltás intuitív módon történik.

 

Problémamentes csatlakoztathatóság a zökkenőmentes játékélményért

 

A 16G3 a csatlakozási lehetőségek nagy választékát kínálja, amelyek a modern játék sokoldalúságát szolgálják. Míg a microHDMI bemenet a múlt és a jelenlegi generációs konzolokat (például PS4, PS5 vagy Xbox One, Xbox Series S vagy X) és a régebbi laptopokat fogadja, az egyik USB-C bemenet támogatja a DisplayPort Alt módot és a tápegységet, lehetővé téve a laptopokhoz és (bizonyos) okostelefonokhoz történő zökkenőmentes csatlakozást. A 16G3 második USB-C portja lehetővé teszi az egyenáramú tápellátás bemenetet, ésszerűsítve ezáltal a kábelkezelést. Ez az egyenáram az első USB-C porton keresztül továbbítható a csatlakoztatott okostelefonhoz vagy laptophoz, lehetővé téve annak töltését és a kijelző egyidejű megosztását.

 

Ráadásul ez a hordozható modell két 1 W-os hangszóróval rendelkezik, és a fejhallgatót használó játékosok számára fejhallgató-kimenettel is büszkélkedhet.

 

Az AOC GAMING 16G3 túllép a játék határain, és könnyedén alkalmazkodik a különböző forgatókönyvekhez. Amellett, hogy főleg gaming kijelzőként használják, az ambiciózus szakemberek laptopjukhoz csatlakoztatott másodlagos képernyőként is kihasználhatják hatásos prezentációk érdekében, vagy dinamikus második monitorként gyors és hatékony többmonitoros elrendezésekhez, növelve ezáltal a termelékenységüket útközben vagy akár az irodában. Az 50x50 mm VESA konzol lehetővé teszi a fix telepítést is. A játékosok a komfortzónájukon kívül is belevethetik magukat a fergeteges játékmenetekbe, biztosítva, hogy kedvenc játékaik izgalma bármilyen kalandra elkísérje őket.

 

Az AOC GAMING 16G3 modell 2023 szeptember közepétől lesz megvásárolható 309 € ajánlott fogyasztói áron.

 

________________________ 

*IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Itt a Samsung első Dual UHD felbontású gaming monitorja

A Samsung a vizuális kijelzők üzletágának élvonalbeli vállalataként mutatja be az Odyssey széria legújabb modelljeit, a gaming monitorok jövőjét meghatározó 57 colos Odyssey Neo G9 és az 55 colos Odyssey Ark készülékeket. Az új játékmonitorok először az egyik legnevesebb nemzetközi számítógépes- és videójáték rendezvényen, a kölni Gamescom 2023 kiállításon láthatóak augusztus 23. és 27. között. 

2023. augusztus 26. 16:51

Prémium kategóriás Evnia monitor

Megérkezett a magával ragadó és fényűző játékélmény csúcsjátékosa. Az Evnia, a Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort. A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, amely magával ragadó élményt és első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan funkciókkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő és az átfogó USB-C dokkolóállomás, amely támogatja a csatlakoztatott eszközök 90 W-os energiaellátását.

2023. augusztus 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59