Ha fontos, akkor fekete-fehér

forrás: Prím Online, 2020. március 1. 10:11

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Életünk legfontosabb dokumentumait, mint például a születési anyakönyvi kivonatokat, szerződéseket, orvosi leleteket, vizsgaeredményeket továbbra is túlnyomórészt fekete-fehérben nyomtatják. A gyakorlatban az összes nyomtatott anyag 63%-a még mindig fekete fehérben készül*. Ezért szükségesek olyan nyomtatási megoldások, amelyek időhatékonyak és alacsony költséggel kivitelezhetők. 

 

„Ügyfeleink jobb minőségű, gyorsabb, megnövelt adagolású és széles körű utómunkálati lehetőséget keresnek, amely minden nyomtatási környezetbe illeszkedik.” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solutions Offerings alelnöke és igazgatója. „Tekintettel a fekete-fehér nyomtatás iránti igényekre, nagy figyelmet szentelünk mind a hardverek fejlesztésére, mind a széles körű csatlakoztathatóságra és a munkafolyamatok javítására, amelyet ügyfeleink el is várnak, akár termelési, akár munkahelyi környezetben használják eszközeinket."

 

 

A megfelelő csatlakozás és a munkafolyamatok automatizálása kritikus fontosságú a munkavégzés folyamatának az átalakításához. A PrimeLink B sorozat növeli a termelékenységet a Xerox App Gallery hozzáféréssel, amely 80+ ConnectKey alkalmazást tárol. Ezek segítségével automatizálhatók a munkaerő-igényes folyamatok, integrálhatók a munkamenetek, a kulcsfontosságú üzleti rendszerek pedig könnyen csatlakoztathatók, akár oktatási, jogi, kormányzati, egészségügyi vagy más iparágakban.

 

A nyomdákban és a fénymásoló üzletekben gyakran kihívást jelent a nagy mennyiségű nyomtatás megoldása kis alapterületen. A rugalmas és méretezhető PrimeLink B sorozat beilleszthető egy kis franchise nyomdába, de a bővíthető kapacitású és széleskörű lapadagolásnak és a többféle utómunkálati lehetőségnek köszönhetően a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő területeken is megállja a helyét. Kategóriájában a legjobb képminőséget kínálja többféle médium használata esetén, ideértve a nehezebb papírkészletet és a hosszú lapkapacitást, amely új nyomtatási alkalmazásokat tesz lehetővé.

 

 

A PrimeLink B9100 rendelkezik a globális EPEAT regisztrációval és megfelel az Energy Star 3.0 előírásainak.  

 

A PrimeLink B9100 már megrendelhető a Xerox által kiszolgált országokban.

 

________________

* U.S. and Worldwide Production Monochrome Forecast, 2019–2023, IDC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xerox Versant nyomdagép Adaptive CMYK+ készlettel

A Xerox bejelentette az Adaptive CMYK+ készlet érkezését a Xerox Versant 180 nyomdagéphez. A nyomdaipar első adaptív technológiai csomagja hét különleges színt ad a tonerkészlethez: az arany, az ezüst, a fehér és az átlátszó mellett a fluoreszkáló sárga, magenta és cián segítségével egymillió színárnyalatra lesz képes a Xerox 11 színes, Beyond CMYK eszközzé bővített nyomdagépe.

2020. augusztus 4. 12:35

Sokkal kevesebbet nyomtatnak a magyarok

Milliós nagyságrendben csökkent a kinyomtatott lapok száma a magyar irodákban – tájékoztatott a nyomtatóbérlés piacán évtizedek óta jelenlévő soproni Master Partner Kft. A friss elszámolási adatok és az iparági tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az otthoni munkavégzés és az online kapcsolattartás miatt fellendült a digitális dokumentumkezelés, amelyre a vártnál sokkal gyorsabban álltak át a magyar kis- és középvállalkozások.

2020. augusztus 3. 10:56

Lenyűgözően nagy és erőteljes Philips képernyő

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide hajlított LCD képernyőt, egy 49 hüvelykes (48,8 hüvelyk/124 cm) monitort, amely a professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva került megtervezésre. Ez a díjnyertes monitor bővelkedik teljesítményfokozó funkciókban és luxuskivitelű 32:9 SuperWide 49 hüvelykes képernyőjével, valamint 5120 x 1440 pixeles felbontásával tökéletesen helyettesíthet két egymás mellé elhelyezett 27 hüvelykes 16:9 Quad HD képernyőt.

2020. július 28. 13:07

Új AltaLink digitális munkahelyi asszisztensek a Xeroxtól

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

2020. július 26. 10:37

A Red Dot Design Award 2019 győztese megérkezett az üzletekbe

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

2020. július 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás