Ha fontos, akkor fekete-fehér

forrás: Prím Online, 2020. március 1. 10:11

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Életünk legfontosabb dokumentumait, mint például a születési anyakönyvi kivonatokat, szerződéseket, orvosi leleteket, vizsgaeredményeket továbbra is túlnyomórészt fekete-fehérben nyomtatják. A gyakorlatban az összes nyomtatott anyag 63%-a még mindig fekete fehérben készül*. Ezért szükségesek olyan nyomtatási megoldások, amelyek időhatékonyak és alacsony költséggel kivitelezhetők. 

 

„Ügyfeleink jobb minőségű, gyorsabb, megnövelt adagolású és széles körű utómunkálati lehetőséget keresnek, amely minden nyomtatási környezetbe illeszkedik.” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solutions Offerings alelnöke és igazgatója. „Tekintettel a fekete-fehér nyomtatás iránti igényekre, nagy figyelmet szentelünk mind a hardverek fejlesztésére, mind a széles körű csatlakoztathatóságra és a munkafolyamatok javítására, amelyet ügyfeleink el is várnak, akár termelési, akár munkahelyi környezetben használják eszközeinket."

 

 

A megfelelő csatlakozás és a munkafolyamatok automatizálása kritikus fontosságú a munkavégzés folyamatának az átalakításához. A PrimeLink B sorozat növeli a termelékenységet a Xerox App Gallery hozzáféréssel, amely 80+ ConnectKey alkalmazást tárol. Ezek segítségével automatizálhatók a munkaerő-igényes folyamatok, integrálhatók a munkamenetek, a kulcsfontosságú üzleti rendszerek pedig könnyen csatlakoztathatók, akár oktatási, jogi, kormányzati, egészségügyi vagy más iparágakban.

 

A nyomdákban és a fénymásoló üzletekben gyakran kihívást jelent a nagy mennyiségű nyomtatás megoldása kis alapterületen. A rugalmas és méretezhető PrimeLink B sorozat beilleszthető egy kis franchise nyomdába, de a bővíthető kapacitású és széleskörű lapadagolásnak és a többféle utómunkálati lehetőségnek köszönhetően a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő területeken is megállja a helyét. Kategóriájában a legjobb képminőséget kínálja többféle médium használata esetén, ideértve a nehezebb papírkészletet és a hosszú lapkapacitást, amely új nyomtatási alkalmazásokat tesz lehetővé.

 

 

A PrimeLink B9100 rendelkezik a globális EPEAT regisztrációval és megfelel az Energy Star 3.0 előírásainak.  

 

A PrimeLink B9100 már megrendelhető a Xerox által kiszolgált országokban.

 

________________

* U.S. and Worldwide Production Monochrome Forecast, 2019–2023, IDC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megnövelt termelékenység és adatvédelem az új Philips monitorral

Az MMD, vezető kijelző szakértő és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelenti az új, 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD képernyőt. A professzionális felhasználók termelékenyésének javítását, valamint a bizalmas adatok és tartalmak védelmét megcélzó új modell Full HD (1920 x 1080) felbontással és SmartImage technológiával rednelkezik a képek és videók lehető legélénkebb megjelenítése érdekében.

2020. június 2. 18:19

Az AOC tíz új P2 sorozatú monitorral bővíti ki üzleti monitorkínálatát

A nagyobb méretű, fejlett csatlakoztathatósággal és képminőséggel rendelkező monitorok iránti növekvő igények korában a kijelzőkre szakosodott AOC bejelenti a professzionális felhasználóknak szánt új, P2 sorozatú monitorait. A kijelzőméretek a 21,5 hüvelykes képátlótól a (54,7 cm), 23,8 (60,4 cm) és 27 hüvelykes kápátlón (68,6 cm) át az ultraszéles 34” (86 cm) képátlóig terjedő széles skála lefedésével az AOC elismeri a felhasználók igényei és egyéni beállításai eltérőek.

2020. május 28. 13:26

A T1 hivatalos kijelzőpartnere lett a Samsung

A Samsung, a gaming monitorok piacának egyik vezető szereplője* , bejelentette együttműködését a T1 Entertainment & Sports (T1) nemzetközi e-sport szervezettel. A megállapodás részeként a T1 szöuli edzőközpontjában minden csapat és játékos a Samsung legújabb ívelt gaming monitorait, az Odyssey G9 és G7 modelleket használja majd. Az Odyssey portfólió kiemelkedő termékekben egyesíti az 1000R-es ívelt kijelző, a QLED képminőség, az 1 ms válaszidő és a lenyűgöző 240 Hz-es frissítési ráta előnyeit az újgenerációs játékélményért.

2020. május 27. 19:47

Új üzleti számítógépeivel a Dell hatékonyabbá teszi a szakemberek munkáját

A Dell Technologies bemutatta a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb üzleti számítógépeit, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a munkát – a munkavégzés helyszínétől függetlenül. A díjnyertes Latitude, Precision és OptiPlex portfóliók új tagjaival a Dell ismét elkötelezi magát a fenntarthatóság mellett: az újrahasznosított anyagok, fenntartható csomagolás, energiahatékony kialakítás és EPEAT Gold minősítés jellemzi mindegyik terméket.

2020. május 25. 13:11

3D nyomtatás és 3D szkennelés témájú ingyenes webinárok

Ahogy egyre nagyobb sebességgel terjed a magyar iparban az additív gyártás, úgy nő a tudásszomj és az igény a 3D technológiákkal kapcsolatos, szakmai képzések felé. Ilyen tematikájú online képzéseket eddig jellemzően angol nyelven lehetett csak találni, azonban a 3D Akadémiát is üzemeltető FreeDee Printing Solutions nemrég magyar nyelvű webinár sorozatot indított főként az ipari felhasználókat érdeklő, a 3D nyomtatás és 3D szkennelés felhasználási területeit érintő témákban.

2020. május 11. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás