Ha fontos, akkor fekete-fehér

forrás: Prím Online, 2020. március 1. 10:11

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Életünk legfontosabb dokumentumait, mint például a születési anyakönyvi kivonatokat, szerződéseket, orvosi leleteket, vizsgaeredményeket továbbra is túlnyomórészt fekete-fehérben nyomtatják. A gyakorlatban az összes nyomtatott anyag 63%-a még mindig fekete fehérben készül*. Ezért szükségesek olyan nyomtatási megoldások, amelyek időhatékonyak és alacsony költséggel kivitelezhetők. 

 

„Ügyfeleink jobb minőségű, gyorsabb, megnövelt adagolású és széles körű utómunkálati lehetőséget keresnek, amely minden nyomtatási környezetbe illeszkedik.” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solutions Offerings alelnöke és igazgatója. „Tekintettel a fekete-fehér nyomtatás iránti igényekre, nagy figyelmet szentelünk mind a hardverek fejlesztésére, mind a széles körű csatlakoztathatóságra és a munkafolyamatok javítására, amelyet ügyfeleink el is várnak, akár termelési, akár munkahelyi környezetben használják eszközeinket."

 

 

A megfelelő csatlakozás és a munkafolyamatok automatizálása kritikus fontosságú a munkavégzés folyamatának az átalakításához. A PrimeLink B sorozat növeli a termelékenységet a Xerox App Gallery hozzáféréssel, amely 80+ ConnectKey alkalmazást tárol. Ezek segítségével automatizálhatók a munkaerő-igényes folyamatok, integrálhatók a munkamenetek, a kulcsfontosságú üzleti rendszerek pedig könnyen csatlakoztathatók, akár oktatási, jogi, kormányzati, egészségügyi vagy más iparágakban.

 

A nyomdákban és a fénymásoló üzletekben gyakran kihívást jelent a nagy mennyiségű nyomtatás megoldása kis alapterületen. A rugalmas és méretezhető PrimeLink B sorozat beilleszthető egy kis franchise nyomdába, de a bővíthető kapacitású és széleskörű lapadagolásnak és a többféle utómunkálati lehetőségnek köszönhetően a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő területeken is megállja a helyét. Kategóriájában a legjobb képminőséget kínálja többféle médium használata esetén, ideértve a nehezebb papírkészletet és a hosszú lapkapacitást, amely új nyomtatási alkalmazásokat tesz lehetővé.

 

 

A PrimeLink B9100 rendelkezik a globális EPEAT regisztrációval és megfelel az Energy Star 3.0 előírásainak.  

 

A PrimeLink B9100 már megrendelhető a Xerox által kiszolgált országokban.

 

________________

* U.S. and Worldwide Production Monochrome Forecast, 2019–2023, IDC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is kapható a Huawei első asztali monitorja

A Huawei Technologies Magyarországra is elhozza nemrég bemutatott, első asztali monitorját. A Display 23,8” névre keresztelt megjelenítő FullView kijelzője keskeny, mindössze 5,72 mm-es kávát kapott, Full HD felbontású, valamint 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, és szemvédő funkcióval is ellátták. A monitor nem csak számítógépekkel, hanem mobiltelefonokkal is könnyedén összekapcsolható. A Display 23,8” április 23-tól elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 63.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

2021. április 23. 12:50

Az Alienware és a Dell ismét AMD-alapú laptoppal jelentkezik

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

2021. április 19. 19:49

A Samsung nagyfelbontású monitorokkal készül 2021-re

A Samsung bemutatja 2021-es monitorkínálatát. Az ergonomikus kialakítású, nagyfelbontású készülékek kényelmesen használhatók és élethű megjelenítésre képesek. A legújabb Samsung monitorok kiemelkedő teljesítményükkel ideálisak lehetnek munkahelyi vagy otthoni használatra is.

2021. március 30. 11:13

A Philips bejelenti két új érintőképernyős monitorsorozatát

Az otthonunktól kezdve az irodai környezeteken át a nyilvános terekig a képernyők körbevesznek minket és különböző alkalmazások futtatásával számos igényt elégítenek ki. Az érintőképernyők a speciális elvárások irányába haladnak. 

2021. március 17. 16:31

Kiváló vizuális élmény kívül-belül

A monitorok szakértőjeként ismert AOC bemutatja új monitorcsaládját, a V4 sorozatot, amely QHD és UHD felbontást kínál 23,8”/60,5 cm, 27”/68,6 cm és 31,5”/80 cm panelméretekben. Az egyszerű, de mégis vonzó, háromoldalon keret nélküli kialakításuknak köszönhetően ezek a modellek tökéletes választásnak bizonyulnak azon költségtudatos otthoni felhasználók számára, akiknek fontos a külalak is. 

2021. március 2. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05