Hallgasd kedvenc dalaid a Sony új EXTRA BASS termékeivel

forrás: Prím Online, 2019. május 21. 16:02

A Sony bemutatta legújabb audio termékeit, amelyek ütős, mély basszusokkal szólaltatják meg a zenét. Az EXTRA BASS sorozat legújabb tagja a WH-XB900N vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató, amellyel erőteljes hangzással és könnyen kezelhető funkciókkal élvezheted kedvenc zeneszámaid, bárhol is legyél.

Érezd a basszust és zárd ki a külső zajokat

Az új WH-XB900N digitális zajszűrés technológiája segítségével csak te és a zene léteztek. A jobb oldali burkolat érintésével életbe lép a „Gyors fülelés” üzemmód, amelynek segítségével részt vehetsz a spontán kialakuló beszélgetésekben és hallhatod a hangosbemondóból érkező fontos információkat, anélkül, hogy le kelljen venned a fejhallgatót. Érintésvezérléssel a következő funkciók is könnyedén elérhetők: lejátszás, megállítás, visszaléptetés, és zeneszám kihagyása. Ezek segítségével a fejhallgató praktikus megoldást nyújt azoknak, akik sokat utaznak.

 

A WH-XB900N-nel akár 30 órán* át élvezheted kedvenc dalaidat. Ha ez nem lenne elég, ezen segít a gyorstöltés funkció, amellyel plusz egy órán keresztül hallgathatod audiotartalmaidat, csupán 10 percnyi töltéssel. 

 

A Google Asszisztens mellett a fejhallgató támogatja az Amazon Alexa-t és olyan további dedikált segédfunkciók segítik a kéz nélküli, hangvezérlés élményét** , mint a Siri. A hangvezérléses segédfunkciót csupán egy gombnyomással aktiválhatók.

Páratlan EXTRA BASS hangzás

A Sony EXTRA BASS termékeit úgy tervezték, hogy páratlanul erős, mély és ütős basszusokkal szólaltassa meg a legmenőbb zenéket. A kivételes Sony EXTRA BASS hangzást vezeték nélküli hangszóróhoz, egyéb fejhallgatóihoz és nagy teljesítményű audio rendszerekhez csatlakoztatva sem kell nélkülöznöd. 

 

A Sony többek között három új hordozható vezeték nélküli hangszórót, (XB32, XB22 és XB12) valamint az XB72 nagy teljesítményű audiorendszert is bejelentett az idei CES-en. Az áprilistól kapható fejhallgatók tisztább énekhangokat, hangvezérlő segédfunkciókat és vezeték nélküli szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, mindezt akár 30 órán keresztül.

 

 

Elérhetőség

A WH-XB900N kék és fekete színben érhető el 2019 júliusától.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás