Három új Oppo okostelefon mutatkozik be a magyar piacon

forrás: Prím Online, 2022. április 14. 16:50

Az Oppo vezető globális okoseszköz márka áprilistól három új okostelefonnal és egy vezeték nélküli fülhallgatóval bővíti kínálatát Magyarországon. Néhány nap eltéréssel kereskedelmi forgalomba kerül a márka februárban bemutatott felsőkategóriás csúcskészüléke, a Find X5 Pro, valamint a népszerű Reno széria két legújabb modellje, a Reno7 5G és a Reno7 Lite 5G.

Az Oppo okoseszköz márka Find X5 Pro, Reno7 5G és Reno7 Lite 5G okostelefonjai, valamint az Enco X2 vezeték nélküli fejhallgatója áprilistól Magyarországon is elérhetők a vezető szolgáltatók és kereskedelmi hálózatok kínálatában.  A Find X5 Pro és a Reno 7 széria hivatalos megjelenésével a márkának jelenleg 5 okostelefonja*, valamint négy vezeték nélküli fülhallgató modellje kapható a magyar piacon**.

 

 

A februárban bejelentett Find X5 Pro okostelefonban az Oppo több iparágvezető képalkotási, valamint energiagazdálkodási innovációja mutatkozott be. A készülék már tartalmazza a svéd Hasselblad kameratechnolgóiáját és az Oppo MariSilicon X neurális processzorát, amely először tesz lehetővé Android okostelefonon 4K Ultra Night Video rögzítést. A készülék támogatja a gyorstöltés új korszakát ígérő SUPERVOOC és Battery Health Engine technológiákat is, amelyek amellett, hogy telefon feltöltéséhez szükséges időt a töredékére csökkentik, az akkumulátor eredeti kapacitását is jelentősen képesek meghosszabbítani.

 

Az új Reno7 5G és Reno7 Lite 5G a márka fiataloknak szánt ultravékony 5G-s okostelefonjai karakteres dizájnnal, professzionális portréfotózási képességekkel, Netflix HD és Amazon Prime Video HD tanúsítvánnyal minősített kijelzővel rendelkeznek, valamint ugyancsak támogatják a SUPERVOOC gyorstöltési technológiát. A Reno7 5G éjfekete és hullámkék, a Reno7 Lite 5G pezsgő ezüst és kozmikus fekete változatban lesz elérhető Magyarországon.

 

 

Az Enco X2 az Oppo Bluetooth fülhallgató kínálatának csúcsmodellje. A hallójárati kialakítású eszközben a természetes és valósághű zenereprodukciót a dán Dynaudio hangszórógyártóval való együttműködésben fejlesztett SuperDBEE akusztikus rendszer, az audió tartalmak nagy felbontású streamelését lehetővé tévő LHDC 4.0 protokoll támogatás és az ultraszéles sávú zajszűrés biztosítja.

 

A Canalys piackutató adatai szerint 2021-ben 11%-os globális részesedésével az OPPO a negyedik legnagyobb okostelefon beszállító a világon***. Magyarországon az OPPO 3%-os piaci részesedéssel a 4. helyen áll a gyártók között****.  A vállalat felmérései szerint Közép- és Kelet-Európában a fogyasztók elsősorban a megbízhatóságot, az innovációt és az egyszerű használhatóságot középpontba helyező technológia terméket értékelik leginkább.

 

Az Oppo Prágában tartott nemzetközi sajtóeseményén az új eszközök regionális piaci bevezetése mellett üzleti tevékenységének kibővítését is bejelentette, miszerint a vállalat a közép- és kelet-európai régióban megkezdte működését Görögországban és Horvátországban is.

 

Ajánlott kiskereskedelmi árak:

  • Find X5 Pro: 479.990 HUF
  • Reno7 5G: 189.990 HUF
  • Reno7 Lite 5G: 149.990 HUF

 

___________________     

* Find X Pro, Reno5 5G,  Reno5 Z 5G, A16s, Reno 7 5G, Reno7 Lite 5G

** Enco Buds, Enco Air, Enco Free2 és a Reno7, Enco X2

*** A OnePlus szerepel az OPPO globális piaci részesedésében.

**** A 2021. harmadik negyedévi adatok alapján.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24