Három új technológiát mutatott be a HONOR

forrás: Prím Online, 2018. december 10. 13:57

A mai napon a vezető okostelefon e-brand, a Honor három úttörő világelső technológiát jelentett be a cég globális éves médiatalálkozóján, a H Queen's művészeti központban, Hong Kong-ban. A GPU Turbo sikere után a Honor nem csupán egy, hanem három világelső technológiával – a 48 megapixeles főkamerával, a Honor All-View kijelzővel és a Magic Turbo-val – lepte meg a telefonipart.

A Honor elsőként mutatott be 48MP-es hátlapi kamerát okostelefonon, ezzel forradalmasítva az okostelefonos fényképezést. Ez lenyűgöző képminőséget és részletességet jelent még akkor is, ha a felhasználó belenagyít a felvételekbe. A kamera Sony IMX586 szenzorral rendelkezik, a technológiát pedig mesterséges intelligencia is segíti, amelyet a Kirin 980-as chipset lát el megfelelő számítási teljesítménnyel. A felhasználók ennek eredményeképp páratlan fotóminőséget, illetve részletességet tapasztalnak majd meg, ami felveszi a versenyt az SLR kamerákkal.

 

A Honor nemcsak kamera technológiában, hanem kijelző kivitelben is nagyot újít a Honor All-View Display bemutatásával, a világ első kijelzőbe épített kameradizájnjával. A komplex, 18 rétegű kijelzőbe épített előlapi kamerával a kijelző kihasználtságának aránya közel 100 százalékra nőtt, így az innovatív Honor az All-View megoldással új fejezetet nyit a teljesképernyős megjelenítés evolúciójában. A Honor képernyő kihasználtság iránti elkötelezettsége egészen az első 18: 9-es keret nélküli képernyőtől, a második éra szenzorszigetes trendjén keresztül, az új, forradalmi harmadik korszakig vezet.

 

De ez még nem minden, hiszen a Honor a mai napon bejelentette a Magic Turbo-t is, ezzel új szintre emelve az okostelefon élményt főként a folyamatosan online felhasználóknak kedvezve. Az AI és a “big data” technológiákkal együttesen a Magic Turbo folyamatosan elemzi a felhasználó szokásait és a hálózati feltételeket annak érdekében, hogy mindig a legjobb internetezési élményben legyen része, ennek jegyében gördülékenyen vált Wi-Firől 4G-re vagy fordítva, gyors letöltési sebességet biztosít az egyes hálózatokra való átkapcsolódás közben is.

 

A három újdonság bejelentése példázza a Honor bátorságát és elkötelezettségét az újítások terén. „Technológiai iránymutatóként, a Honor továbbra is az innováció és a szaktudás korlátait igyekszik tágítani. Törekszünk arra, hogy folyamatosan biztosítsuk a technológia legfrissebb vívmányait a világ számára, és kivételes élményekkel örvendeztessük meg felhasználóinkat" - mondta George Zhao, a Honor elnöke.

 

A mai sajtókonferencián nyitotta meg kapuit a "Művészológia" ("Artology”) kiállítás is, ahol az egyik legkiemelkedőbb malajziai művész, Red Hong Yi installációi tekinthetők meg, melyekhez 2000 darab Honor okostelefonokból származó üveg hátlapot használt. A kiállítás a dizájn és a technológia egyedülálló fúzióját tárja az érdeklődők elé.

 

A Honor készülékek széles színválasztéka, gyönyörű formái minden más gyártótól megkülönböztetik, az egyes variációk pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább illeszkedő dizájnt. Különleges színekben érhető el például a Kínában már bejelentett Honor 10 Lite, melynek 8 csillogó rétege színátmenetes árnyalatokat kölcsönöz a készüléknek, vagy a mai napon bejelentett fantom kék színű Honor 8X.

 

A Honor folyamatos fejlesztésekkel és a legjobb felhasználói élményre való törekvésével az elmúlt évben gyorsan növekedett és erős globális pozíciót vívott ki magának. A mai eseményen a Honor bejelentette hivatalos belépését a hongkongi piacra, ahol a Honor 10 lesz az első értékesített modell. A Honor a 2019-es évre még izgalmasabb újításokat igyekszik szállítani mind a technológia, mind a dizájn területén a digitális világ szerelmeseinek szerte a világon. 

 

A fotókat Cheng Yanan készítette Hong Kong-ról, a világ első 48 megapixeles okostelefonos kamerájával a Honor legújabb csúcskészülékével, amelyet 2019. januárjában mutatnak be Párizsban.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SUSE OpenStack Cloud 9: Rocky a ringben

Már elérhető a SUSECON konferencián április elején bemutatott SUSE OpenStack Cloud 9, amely az OpenStack Rocky kiadására épül. A SUSE nagyvállalati felhasználásra szánt felhőplatformjának legfrissebb verziója egyesíti magában a HPE és a SUSE felhőtechnológiáinak előnyeit, valamint leegyszerűsíti a telepítés utáni felhőműveleteket és a bare metal szerverek konfigurálását az egyes szolgáltatásoknak vagy felhasználási területnek megfelelően.

2019. május 22. 18:05

Egyszerű és biztonságos fizetési mód a FlixBus magyar utasainak

A FlixBus folytatja innovatív útját: a nemzetközi távolsági buszszolgáltató elérhetővé tette felhasználóinak az Apple Pay fizetési lehetőséget. A jegyvásárlás gyorsabbá és kényelmesebbé válik az egyszerű, biztonságos és titkosított mobilfizetési móddal.

2019. május 22. 16:27

Digitalizál a Kométa

Informatikai fejlesztéssel modernizál a Kométa, hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója és húskészítmény gyártója. A digitalizációs projekt az évente több mint 50 000 tonna hús feldolgozásához kapcsolódó folyamatokat teszi hatékonyabbá. 

2019. május 22. 15:01

A vitorlások fele nem ért célba az év egyik legnehezebb Balatoni versenyén

A Balaton egyik leginkább embert próbáló versenye, a Kétszemélyes Balatonkerülő mára Magyarország legkiválóbb vitorlázóinak összecsapásává vált. A hétvégi futamot Varga Lajos és Lillik Ákos nyerte egy perc híján 21 órás összidővel.

2019. május 22. 09:59

A L’Oréal a Viva Tech-en mutatta be a jövő szépségét

A párizsi technológiai világkonferencián mutatta be a L’Oréal a „Határtalan szépség”-et, a Csoport legújabb hangvezérelt, mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseit, melyek a szépség és fogyasztói élmény jövőjét szemléltetik. 

2019. május 22. 08:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyarország első állandó, élő 5G bázisállomását indította el a Vodafone Zalaegerszegen

2019. május 20. 11:20

A Cellum által fejlesztett Erste MobilePay applikáció NFC funkcióval gazdagodik

2019. május 6. 15:02

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04
online sportfogadás