Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

forrás: Prím Online, 2020. május 20. 15:01

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

A kompakt, modern kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a klasszikus kamerarendszer nem használható. Könnyen érzékelheti a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor. A felvételek SD kártyára menthetők, ha a kamera mozgást észlel, vagy egy beállított intervallum szerint. 

 

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízálló és gyorsan beállítható menüvel látták el. Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők és hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, amely EVOLVEO StrongVision SP1 napelemes panellel is táplálható. A kamerák akár 20mpix felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszakai is. Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. A kamerák 2,4" színes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható. 

 

Time-lapse üzemmód is elérhető, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit elment a kártyára. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely az emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

 

A három modell közül a StrongVision A rendelkezik minden alap funkcióval. A StrongVision 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében. A legfejlettebb, a StrongVision 4GA modell az alap funkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik, aminek köszönhetően a kamerát bármikor és bárhol leszerelés nélkül be lehet állítani. Az alkalmazás segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is. 

 

 

 

Mindhárom kamerához választhatók kiegészítők is. A StrongVision MB1 egy zárható fémdoboz, amely védi a fotócsapdát a lopástól és a sérülésektől. A StrongVision SP1 egy napelem panel a kamerák tápellátására. Ezen kívül a gyártó kínál egy 5000 mAh kapacitással rendelkező tartalék akkumulátort is a 4GA modellhez, StrongVision BAT1 néven. 

 

Az EVOLVEO StrongVision termékcsaládjáról további információ a következő oldalon található: https://www.evolveo.com/hu/fotocsapda

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő újrahasznosított szíjjal

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Band 5 Sport okoskarkötő már Magyarországon is elérhető. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. 

2020. május 22. 15:54

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

2020. május 20. 15:01

A HONOR számos új termékkel és termékkategóriával bővíti okoseszköz-portfólióját

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép. 

2020. május 20. 13:35

Vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra a Niceboy

Bemutatta HIVE-fülhallgatócsaládját a Niceboy. A cseh gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) lép a magyar piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energiaellátást tesznek lehetővé, melyeknek köszönhetően akár egy teljes napon keresztül képesek biztosítani a zenei élményt.

2020. május 19. 15:41

A Sony tovább bővíti soundbar kínálatát

A Sony bemutatta két új soundbarját, a HT-G700-at és a HT-S20R-t. Az új modellek erőteljes és magával ragadó hangzást biztosítanak filmek és sorozatok megtekintéséhez az otthon kényelmében.

2020. május 12. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás