Háromféle Hiperline szolgáltatást kínál a Telenor

forrás: Prím Online, 2020. november 4. 12:23

A vezetéknélküli szolgáltatások mellett már korlátlan adatforgalmú vezetékes internet-hozzáférés is elérhető a Telenornál a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára. A bérelt vonali megoldások nagysebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sebesség mellett magas rendelkezésreállást biztosítanak. A Hipernetre épülő széleskörű mobilszolgáltatások mellett a szolgáltató ezzel kilép a „mobile-only” szerepből.

A Telenor mobilszolgáltatóként üzleti ügyfeleinek ezidáig mobilinternet alapú, kis- és nagyképernyős mobilinternet-szolgáltatást biztosított, amelyek mellett egy szűkebb réteget M2M/IoT, tömeges SMS és mobilhíd megoldásokkal szolgált ki. A Telenor Hiperline vezetékes internet-szolgáltatás család bevezetésével mostantól azonban az ismert mobilszolgáltatások mellett három típusú vezetékes adat-hozzáférés közül is választhatnak az üzleti ügyfelek, akár kiegészítő, akár önálló szolgáltatásként. 

 

A három vezetékes szolgáltatás közös jellemzője a garantált, nagy sebességű, szimmetrikus le- és feltöltési sávszélesség választhatóan 2 és 1000 Mbps között, a 99,5%-os rendelkezésre állás, a 24/7-es ügyféltámogatás, a rövid telepítési idő és a rugalmas választási lehetőség a végpont kialakításának tekintetében: réz vagy optikai alapú kábeles, vagy dedikált vezetéknélküli összeköttetéssel. Ez utóbbi esetben a szolgáltatáshoz kapcsolt ügyfél irodájáig vagy telephelyéig az időigényes és sokszor problémás vezetékes kiépítés helyett dedikált, zárt frekvenciás vezetéknélküli kapcsolattal kerül kiépítésre, amellyel elkerülhetőek a telephelyen vagy épületek közötti fizikai hálózat kiépítése. A Telenor Hiperline szolgáltatás igény szerint a hagyományos alközpontot kiváltó MobilAlközpont szolgáltatással, mobil mellékekkel vagy akár asztali GSM készülékekkel is kombinálható.

 

 

Háromféle vezetékes internet-szolgáltatás az eltérő igények kiszolgálására

  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali szolgáltatás: A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás fix telepítésű végpontokat (telephelyeket, irodákat) összekötő szolgáltatás. Lehetővé teszi akár távol lévő helyi vállalati hálózatok vagy szerverek hatékony és megbízható összekapcsolását
  • Telenor Hiperline Bérelt Vonali Internet szolgáltatás: bérelt vonali összeköttetésen keresztül nyújt nagysebességű internet-hozzáférési szolgáltatást, azaz kijáratot az internet hálózat felé, fix IP tartománnyal.
  • Telenor Hiperline IP VPN szolgáltatás: olyan magánhálózati szolgáltatás, amely több, fix telepítésű végpontot (telephelyeket) garantált, nagy sebességű, szimmetrikus kapcsolattal képes összekötni, és biztonságos privát hálózatot biztosít az előfizetők számára.

 

„Folyamatosan követjük ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit, egyes új szolgáltatásokkal mi inspiráljuk őket a digitális átalakulásban, mert hiszünk abban, hogy ez jelenti a versenyképesség kulcsát a jövőben. A bérelt vonali internetszolgáltatásokkal azoknak szeretnénk megoldást kínálni, akik irodáik, telephelyeik között gyors és megbízható, fix sávszélességű adatátviteli megoldást szeretnének kialakítani, vagy irodájukat vezetékes neten keresztül csatlakoztatnák szélessávon az internetre. Az új szolgáltatásokkal a Telenor is belép a vezetékes világba.” – mondta el Fülöp Gábor, a Telenor üzleti értékesítési és marketing igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59