Hazánkba is megérkeztek a Dell új gamer monitorai

forrás: Prím Online, 2022. március 29. 21:33

A Dell Technologies bemutatta legújabb gamer monitorait, amelyek már itthon is elérhetők a felhasználók számára. Emellett a CES-en bejelentett termékek széles választéka már kapható Magyarországon is.

 

Új monitorok a tökéletes játékélményért

A Dell Technologies két új Dell játékmonitort mutatott be, amelyek célja, hogy növeljék a játékélményt. 

•  Dell 32 4K UHD 4K játékra tervezett monitor (G3223Q) 

A modell kristálytiszta képminőséget és a legmodernebb csatlakoztatási lehetőségeket kínálja a játékosoknak PC-n és konzolon egyaránt. Az új kijelző 4K UHD felbontással, Fast IPS és VESA DisplayHDR 600 tanúsítvánnyal várja a felhasználókat. A gördülékeny játékélményhez a HDMI 2.1 csatlakozónak köszönhetően 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát biztosít a számítógépes játékokhoz, és az akár 120 Hz-et a konzolos verziókhoz. A monitoron elérhető új Creator mód ideális a tartalomkészítők és játékfejlesztők számára, akiknek szükségük van a tökéletes színpontosságra. A termék támogatja az AMD FreeSync Premium Pro technológiát is.

•  Dell 32 USB-C gamer monitor (G3223D)

A kijelző magával ragadó képeket, gazdag színeket és USB-C csatlakozást kínál, hogy zökkenőmentes élményt nyújtson a sport-, szerepjátékok és szimulációs játékok során. A QHD felbontásnak és a VESA DisplayHDR 400 tanúsítványnak köszönhetően játék közben élethű képi megjelenítésben gyönyörködhetnek a felhasználók. A fennakadások elkerülése érdekében a Fast IPS-kijelző támogatja a 165 Hz-es frissítést PC-ken és akár 120 Hz-et a konzolos játékok során, az 1 ms-os válaszidőt (GtG), valamint az AMD FreeSync Premium Pro és az NVIDIA G-Sync kompatibilitást. A kábelezés is egyszerű az USB-C csatlakozónak köszönhetően, amely 15 W-os tápellátást biztosít.

Mindkét monitor TUV tanúsítvánnyal rendelkező ComfortView Plus-t kínál, amely csökkenti a kékfény-kibocsátást, miközben megőrzi az élethű színeket.

 

Végre itthon is kaphatók az új Alienware termékek

A felhasználók most már hazánkban is hozzájuthatnak az új Alienware x14-hez, az eddigi legvékonyabb gamerlaptophoz, amelyben a szabadalom alatt álló zsanérkialakításnak köszönhetően elfér a hőszabályozási teljesítményt optimalizáló Alienware Cryo-Tech hűtési technológia és a 14 colos gamerlaptopok legnagyobb wattóra kapacitású akkumulátora is. Ez utóbbi több mint 11 órányi HD videó lejátszására képes.*

 

 

Az Alienware x14 az első 14 colos laptop, amely támogatja az NVIDIA Advanced Optimus és a G-SYNC technológiát, így az akkumulátor üzemideje még a lenyűgöző játékmenetek során is optimalizált marad. Az Alienware x14 egyben az első Alienware laptop, amely kizárólag C típusú USB-portokat használ töltéshez. A laptopban megtalálhatók a legújabb, 12. generációs Intel Core H sorozatú processzorok és az exkluzív termikus illesztőanyag, az Element 31, valamint az Intel Arc Graphics vagy az NVIDIA GeForce RTX 3060 laptop-GPU 7 fázisú feszültségszabályozással. 

 

Azok számára, akik nagyobb kijelzőre, de ugyanolyan hordozhatóságra vágynak, ideális választás a továbbfejlesztett Alienware x15 R2 és az Alienware x17 R2.

 

 

Kitűnő kiegészítője a laptopnak az Alienware Tri-Mode vezeték nélküli gameregér (AW720M). 89 grammra optimalizálták a tömegét, valamint új, karcsúbb formával, 3D-s formájú, kétkezes hüvelykujjtámasszal és ikonikus AlienFX RGB világítással látták el. Új generációs, 26 000 DPI-s optikai érzékelője és mágneses nyomógombjai biztosítják a magas szintű teljesítményt. 

 

A CES-en kiemelt téma volt a Quantum Dot technológia, ahol a Dell bemutatta az Alienware 34 ívelt QD-OLED gamer monitort (AW3423DW). A kijelző a CES innovációs díj nyertese. Az új modell tökéletes választás a verseny-, a szimulációs vagy az akció-kalandjátékokat kedvelő játékosok, illetve a Twitch-streamerek és a tartalomgyártók számára. Ez a kijelző a magával ragadó játékélmény érdekében lenyűgöző színteljesítményt és nagy fénysűrűséget kínál kristálytiszta képpel. A monitort akadozásmentes játékra tervezték, gördülékeny grafikáját a gyors, 0,1 ms-os szürke-szürke válaszidő, a 175 Hz-es (natív) frissítési gyakoriság és az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE tanúsítvány teszi lehetővé. 

 

_________________ 

* Helyi videólejátszás akkumulátor benchmark: Gen Intel Core i7-12700H, 32 GB RAM, 1 TB SSD és NVIDIA GeForce RTX 3060 grafikával. A tesztelést a Dell laboratóriumai végezték 2021 decemberében a Microsoft Movies & TV alkalmazással. A tényleges akkumulátor-üzemidő jelentősen elmaradhat a teszteredményektől, és függ a termék konfigurációjától és használatától, a szoftvertől, a használattól, az üzemeltetési körülményektől, az energiagazdálkodási beállításoktól és egyéb tényezőktől. Az akkumulátor maximális élettartama idővel csökken. A megadott Wattóra (WHr) nem az akkumulátor élettartamára utal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05