Hordozható Dell monitorok érkeznek

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 4. 17:13

A Dell Technologies bemutatta legújabb monitorait, a 14 colos hordozható változatot (C1422H-t), a legújabb videókonferenciára tervezett megoldásokat (a 24 colos S2422HZ-t és a 27 colos S2722DZ-t), illetve a két 27 colos USB-C-s verziót (az S2722Qc-t és az S2722DC-t).

A tavalyi év világszintű problémái megváltoztatták a munkához és a játékhoz való hozzáállásunkat. A vállalatok elkezdték bevezetni a hibrid munkavégzést, így az alkalmazottak a munkahét egy részét otthon, másik részét az irodában töltik. A hordozható kijelzők és a videókonferenciák fontosabb szerepet töltenek be, mint valaha, és ez minden bizonnyal a jövőben is így marad – legyen szó akár munkáról, akár a családtagokkal és a barátokkal való kapcsolattartásról. Ezekhez a tevékenységekhez a Dell olyan kijelzőtechnológiákat biztosít, amelyek tartózkodási helytől függetlenül mindenki számára lehetővé teszik a munkát és a kommunikációt.  

 

Dell 14 hordozható monitor (C1422H)

A Dell első 14 colos hordozható monitora* a laptopok tökéletes kiegészítője, amely lehetővé teszi a két képernyőn végzett, hatékony munkát, prezentációk előadását és az együttműködést a kollégákkal, bárhol is tartózkodik a felhasználó. A pehelykönnyű kialakítású monitor tömege alig haladja meg a fél kilogrammot, vastagsága a legvékonyabb részén mindössze 6 mm. A FHD felbontást, 16:9-es képarányt és IPS technológiát kínáló monitor az USB-C-csatlakozásnak köszönhetően egyszerűen üzembe helyezhető. A fényerő (akár 300 nit) beállítása és a káros kékfény-kibocsátást csökkentő ComfortView funkció módosítása a gyorsbillentyűk segítségével könnyedén elvégezhető. 

 

 

A vékony és praktikus kialakítású monitor bármilyen munkastílushoz alkalmazkodik kis méretű, 10–90 fokban dönthető állványának köszönhetően. Emellett Energy Star és EPEAT GOLD minősítéssel is rendelkezik.

 

Dell 24 és 27 videókonferencia-monitor (S2422HZ és S2722DZ)

Az online találkozók a barátokkal, a családtagokkal és a munkatársakkal soha nem volt még olyan egyszerű, mint a videóhívásokhoz tervezett új, 27 colos QHD és 23,8 colos FHD monitorral. A beépített 5 MP-es előugró kamerával, zajcsökkentő mikrofonokkal és 2x5 W-os sztereó hangszóróval rendelkező monitorok már használatra készen érkeznek. Az előugró kamera lenyűgözően éles képet biztosít, a hangzás kristálytiszta, A kamera ráadásul egészen addig rejtve maradhat, amíg a felhasználó fel nem készült a videóhívásra.

Ezek az elegáns kialakítású monitorok a Dell TÜV tanúsítvánnyal rendelkező ComfortView Plus megoldással vannak ellátva, vagyis egy olyan folyamatosan működő technológiával bírnak, amely alacsony kékfény-kibocsátással kíméli a szemet, miközben a színhűséget nem áldozza fel. A további funkciók között megtalálható a kényelmes USB-C-csatlakozás, az AMD FreeSync technológia és a kikapcsolódást szolgáló játékhoz ideális 75 Hz-es frissítési gyakoriság.

 

Dell 27 4K UHD USB-C monitor (S2722QC) és Dell 27 USB-C monitor (S2722DC)

Az új Dell 27 4K UHD és Dell 27 USB-C monitorok az egykábeles kialakítás előnyeit kínálják és az USB-C-csatlakozáson keresztül videók, hangfájlok és adatok is továbbíthatók a laptop (akár 65 wattos) töltése közben. Mindkét monitor hozzájárul az otthoni íróasztal rendezettségének megőrzéséhez és bármilyen otthoni, szórakoztatási célú vagy irodai rendszerbe integrálható.

 

Elérhetőség:

•  A hordozható C1422H 2021. augusztus 31-től lesz elérhető világszerte.

•  Az S2422HZ és az S2722DZ 2021. október 12-től lesz elérhető.

•  Az S2722QC és az S2722DC 2021. augusztus 19-től elérhető világszerte.

 

______________

* A Dell 2021 júniusában készített belső elemzése alapján.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Xboxhoz tervezett Philips Momentum monitorok

A gaming világ drámaian megváltozott tavaly a HDMI 2.1 bevezetésével, amely továbbfejleszti a csatlakoztathatóságot azáltal, hogy támogatja a magasabb videofelbontást és frissítési rátát, beleértve a 4K felbontást 120 Hz-en, új szintre emelve ezzel a konzolokon történő játékot. Néhány hónappal ezelőtt a konzoljátékosok megismerhették az első Xboxhoz tervezett (Designed for Xbox) Philips Momentum monitort, az 559M1RYV (55 hüvelyk/139,7 cm) modellt.

2021. október 27. 11:17

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20