Ingyenes adventi mesekalendáriummal hangolódik a BOOKR Kids a karácsonyra

forrás: Prím Online, 2020. december 8. 14:39

December 24-ig minden nap egy meglepetés mesekönyv lesz ingyenesen elérhető a Mesetár adventi naptár polcán egészen január végéig. 

A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

 

A könyvtár-alkalmazás jelenleg több mint 400, interaktív formában elkészített, hangos felolvasással és készségfejlesztő játékokkal kiegészült klasszikus és modern mesekönyveket tartalmaz 2-12 éves gyerekek számára. A rendszer sajátossága, hogy akár szülői felügyelet nélkül is biztonságosan és egyszerűen használható, hiszen a zárt felületben nem jelennek meg reklámok és egyéb zavaró tartalmak. 

 

 

A Mesetár tartalma folyamatosan új verssel, mondókával, regénnyel és ismeretterjesztő történettel bővül, amiknek egy része a hazai könyvkiadók által forgalmazott könyvek digitális változatai, másrészt a Mesegyár, vagyis a BOOKR Kids kreatív csapata által készített saját tartalmak. 

 

Idén tavasszal a könyvtár-alkalmazás 400+ könyve a koronavírus okozta karantén idején ingyenesen volt bárki számára elérhető, ezzel nyújtva segítséget a négy fal közé zárt gyerekeknek és szüleiknek az izgalmas és hasznos időtöltésben. A karácsony közeledtével december 24-ig naponta egy, az előfizetők körében legnépszerűbb tartalmak fognak az adventi naptár polcon megjelenni. Ezek a mesék egészen január végéig ingyenesen olvashatóak lesznek mindenki számára.

 

A kiemelt olvasmányok listája meglepetés, de többek között olyan kedvelt történeteket olvashatnak a gyerekek az ünnepek alatt, mint: Vuk, a kisróka (Fekete István), Holle anyó (Grimm testvérek), A cinege cipője (Móra Ferenc), A rút kiskacsa (Hans Christian Andersen), Diótörő (E. T. A. Hoffmann alapján). A többi tényleg meglepetés! 

 

A Mesetár ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházakból.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05