Innovatív közösségi zenealkalmazást fejlesztettek ki magyar fiatalok

forrás: Prím Online, 2020. január 8. 13:47

Elérhetővé vált egy új zenés telefonos applikáció, amit a Metropolitan Egyetem volt hallgatói fejlesztettek ki. A Playsic nevet viselő app gyökeresen megváltoztathatja a budapesti bulizás világát. Alkotói a legjobb helyszínek és a különböző zenei ízlések feltérképezésével egy olyan modern zenegépet készítettek, amelynek használatához nem kell más, csak egy okostelefon. 

Az alkalmazás már számos budapesti szórakozóhellyel kapcsolatban áll, ahol mindenki kedvére alakíthatja a lejátszási listákat a Playsic-en keresztül. A dalberakás funkción kívül közösségépítő szerepet is betölt, hiszen azáltal, hogy könnyen nyomon követhető, hogy az egyes helyszíneken milyen zenék szólnak, a hasonló zenei ízléssel rendelkező felhasználók könnyedén felvehetik egymással a kapcsolatot. Az aktuális lejátszási listák nyilvánosan elérhetőek a felhasználók számára, így az egyes helyszínek kialakíthatják saját zenei arculatukat is.

 

 

„Azáltal, hogy a közönség kezébe kerül az irányítás, a pub-tulajdonosoknak nem kell többé azért aggódniuk, hogy milyen zenékkel invitálják be és tartsák meg vendégeiket. Azon felül, hogy megoldást találtunk a korábbi zenegépek elavulásának helyzetére, egy olyan ingyenes és könnyen használható alkalmazást álmodtunk meg, ami közelebb tudja hozni az embereket egymáshoz a zene iránti közös szeretet erejével, és kellemesebbé tudja tenni a szórakozást.” – mondta el Vedres Tamás, a Playsic ügyvezetője.

 

Egyes helyszínek aktuális akciói is elérhetőek lesznek az alkalmazáson belül, ezzel is segítve a felhasználókat a könnyebb döntéshozásban. Akik már éltek a zenegépek korszakában, azoknak nosztalgikus élményt kínál, akik pedig még nem, azok megtapasztalhatják, hogy milyen érzés kézbe venni a zenei irányítást. 

 

A projekt az ÖKO_16 pályázat keretében, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósult meg.

 

A Playsic elérhető Androidra és iOS-re is.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme 4 tipp, hogy hogyan keress pénzt vásárlásaiddal

Kevés olyan ember van, aki nem vágyik arra, hogy növelje a megtakarításait, ez azonban nem mindenkinek megy egyszerűen. Számos apró módszer létezik arra, hogy hogyan osszuk be a pénzünket, hogyan csökkentsük kiadásainkat, azonban az sem ördögtől való, ha valaki költve spórol, vagyis azáltal képez tartalékot, hogy közben vásárol. Ráadásul ki az, aki nem szereti, ha megjutalmazzák azért, hogy költi a pénzét? Az alábbiakban bemutatjuk a költve spórolás legjobb módszereit a legrégebbi megoldástól a legújabb innovációig.

2020. február 28. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás