Intelligens mosóporhoz intelligens mosógép

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 9. 17:55

Miért nekünk kelljen eldönteni, hogy hány fokon, mennyi ideig mosson a mosógép? Az LG mesterséges intelligenciával együttműködő Direct Drive rendszer révén az új mosógépek a behelyezett ruhák súlyának és anyagának meghatározásával végeznek alapos, mégis gyengéd tisztítást, így a mosás gyorsabb és jobb hatásfokú lesz.

Az LG AI DD technológiája a mosási szokásokból összegyűjtött mintegy húszezer adatot elemezve állítja be a mennyiségnek és a ruhák típusának megfelelő legkedvezőbb mosási ciklust. Ezáltal minden alkalommal garantált a tiszta ruhanemű, amellett, hogy 18 százalékkal még jobban óvja a textíliát, így ruháink tovább képesek megőrizni eredeti minőségüket. 

Az LG TurboWash 360 funkcióval a mosás mindössze 39 perc alatt elvégezhető, és a rövid idő ellenére a ruhák ugyanolyan tisztán vehetők ki a gépből: A 3D Multi Spray egyidejűleg négy különböző irányból érkező vízsugárral segíti a szennyes kitisztítását kevesebb idő alatt. A felhasználók még több időt takaríthatnak meg azáltal, ha az LG MiniWash mosógépét az AI DD alá helyezik, és az így kapott TWINWash rendszerrel két különböző mosást is végezhetnek egyszerre.
 
Az LG inverter technológiájának köszönhetően a mosógépek az A+++ energiaosztályba tartoznak, motorjukra pedig 10 év garancia jár, így teljesítik az európai fogyasztók tartóssággal és a hatékonysággal kapcsolatos magas elvárásait. A nagyobb kényelem érdekében az LG AI DD mosógép okoshangszóróra csatlakozva hangparanccsal is kezelhető, és működése a ThinQ applikáción keresztül irányítható és monitorozható.
 
„A ThinQ mesterségesintelligencia-platform és az LG már bevált Direct Drive technológiájának kombinációja olyan fejlődést jelent az ügyfeleknek kínált előnyök területén, amelyhez hasonlóra a mosógépek múlt századi fejlődése óta nem volt példa az iparágban” — mondta Song Dae-hyun, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Pontosan ilyen típusú innovációra van szükség ahhoz, hogy a háztartási eszközökkel szemben a legmagasabb igényeket támasztó európaiak bizalmát elnyerjük.”
 
Az LG a 2019-es IFA kiállításon a Messe Berlin 18-as csarnokában kialakított standján interaktív, szórakoztató játékkal demonstrálja az AI DD mosógépek erejét, illetve optimális mosási teljesítményét, és itt jelentették be, hogy ezeknek a mosógépeknek Európában is megkezdődik a forgalmazása. 
Kulcsszavak: IFA 2019 IFA mosógép AI LG

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Intelligens mosóporhoz intelligens mosógép

Miért nekünk kelljen eldönteni, hogy hány fokon, mennyi ideig mosson a mosógép? Az LG mesterséges intelligenciával együttműködő Direct Drive rendszer révén az új mosógépek a behelyezett ruhák súlyának és anyagának meghatározásával végeznek alapos, mégis gyengéd tisztítást, így a mosás gyorsabb és jobb hatásfokú lesz.

2019. szeptember 9. 17:55

Az új családtag a mesterséges intelligencia

Dr. I.P. Park, az LG Electronics elnöke és technológiai vezetője a 2019-es, berlini IFA szakkiállítást megnyitó Future Talk című kerekasztal-beszélgetésen osztotta meg a vállalat vízióját arról, hogy a mesterséges intelligencia hogyan fogja kiterjeszteni az otthon fogalmát.

2019. szeptember 8. 16:48

Továbbgondolt IoT okosotthon-stratégia és szoftverfrissítés a Honortól

A Honor nemzetközi okostelefon-gyártó a 2019-es IFA rendezvényen bejelentette IoT (Internet of Things) stratégiáját, valamint legújabb, Honor 20 Pro felsőkategóriás okostelefonjával kapcsolatos fejlesztéseit is.

2019. szeptember 8. 11:49

Okos eszközökkel, vidám kampánnyal indul a fűtési szerzon

"Heat smart #LikeABosch". Ezzel a csatakiáltással tér vissza Shawn, a Bosch kiemelkedően sikeres nemzetközi imidzskampányának bajuszos IoT sztárja. A technológiák és szolgáltatások vezető szállítója az induló fűtési szezonhoz igazítva indítja útjára Shawn legújabb videóremekét. A videóban a rappelő IoT sztár épp egy utazásról érkezik meg otthonába, amely a Bosch hálózatba kapcsolt megoldásainak köszönhetően előre befűtve várja.

2019. szeptember 8. 06:43

Kütyüs kikapcsolódások Budapesten

Budapest látnivalóit nem csak turistaként érdemes felfedezni, de a legújabb technológiai újításoknak hála, akár még helyiként is megérheti újra felkeresni a főváros ikonikus helyszíneit. Összegyűjtöttünk öt szuper programot, amit geekként is érdemes végigjárni, ha egy kis „kütyübolond” kikapcsolódásra vágyunk, vagy az ide látogató külföldi ismerőseinket szeretnénk lenyűgözni.
 

2019. szeptember 7. 15:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás