InvisibleShield kijelzővédelem a legújabb Apple Watch modellekre is

forrás: Prím Online, 2018. május 23. 09:57

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett. A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

Az InvisibleShield (ZAGG Inc.) vezető világmárka termékei a legnépszerűbb mobileszközök, okostelefonok, táblagépek és okosórák kijelzőjére kínálnak prémium minőségű, teljes élettartamra szóló törés- és karcolásvédelmet. A Glass Curve Elite ívelt kijelzőket védő termékcsalád új tagjának bevezetésével az Apple Watch tulajdonosoknak is rendelkezésre áll a védelem, ami már több mint 165 millió vásárló számára kínál megnyugvást világszerte.

 

Az új Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 a hajlított óralap teljes felületére precízen illeszkedő, edzett üvegből készült, prémium minőségű kijelzővédő. Ütésállóságát speciális rázkódáselnyelő ragasztó zselé réteg növeli, külső bevonata pedig meggátolja az ujjlenyomatok felhalmozódását. Az anyagösszetétel százszázalékos képélességet biztosít, használata a készülék egyéb részeit megvédő tok felhelyezését sem akadályozza. A Glass Curve Elite könnyen és pontosan felhelyezhető a termékhez járó EZ Apply tálca segítségével.

 

A Glass Curve Elite termékjellemzői: 

  • Kiváló érintésérzékenység –  A Glass Curve Elite a kijelző teljes felületét lefedi a tökéletes érintésérzékenység érdekében.
  • Ütéselnyelő réteg – További védelem az érintésérzékenység csökkenése nélkül.
  • Egyedi, hajlított illesztés – A finoman hajlított élek pontos illeszkedést biztosítanak.
  • Ütés és karcolásvédelem – A legerősebb hajlított üveg megoldásunk a kijelző minden képpontját megvédi.
  • Sima felületű edzett üveg – A finom felületű edzett üveg érintése ugyanazt a hatást kelti, mint a kijelző eredeti felülete.
  • Szennyeződésálló felület – Az olajálló bevonat meggátolja az ujjlenyomatok képződését.
  • Nagyfelbontású képtisztaság – A 100%-os képtisztaság maximális felbontású képet biztosít.
  • Egyszerű alkalmazás – A snap-on tálca egyszerűbbé és pontosabbá teszi a felhelyezést.

 

 

 

Ahogy ezt az InvisibleShield-től megszokhattuk, a kijelzővédő termékeihez az ágazatban egyedülálló élettartam garanciát ad, tehát sérülés esetén térítésmentesen kicseréli a termékeket. További információkért látogasson el a ZAGG.com oldalára. Az Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 megvásárolható a ZAGG.com oldalon.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elképesztő sebességet nyújt a Zyxel új jelerősítője

A tajvani Zyxel bevezette új, WRE6602 névre keresztelt jelerősítőjét a vezeték nélküli hálózatok teljes lefedésére. Az eszköz telepítéséhez és beállításához ajánlott applikációval perceken belül eltüntethetők a hálózati vakfoltok.

2018. június 14. 12:39

A WIWE promóciós kampánnyal csatlakozik a globális „Szívritmus Hete” kezdeményezéshez

A világméretű kampánysorozat a szívritmuszavarok korai felismerésére helyezi a hangsúlyt. Minden harmadik ember szív- és érrendszeri beteg - ám az egyre inkább elérhető közelségbe kerülő korai felismeréssel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne.

2018. június 7. 16:17

Az LG wifis robotporszívója biztonsági őrnek is kiváló

Az otthonok biztonsága világszerte egyre nagyobb jelentőséggel bír a vásárlók számára. Egyre többen fektetnek be olyan rendszerekbe, amelyekkel biztonságban tudhatják lakásaikat még akkor is, amikor nem tartózkodnak otthon. Az LG egyik készüléke már ezen a területen is hasznos megoldásokat kínál: a wifis HOM-BOT robotporszívó nemrégiben sikeresen elijesztett egy betörőt az izraeli Holon városában, miközben értesítette a lakás tulajdonosát a rablási kísérletről.

2018. június 6. 08:34

Vezetésbiztonsági funkciókkal a hibátlan nyaralásért

Lehet akár 80˚C is az autóban, a Mio fedélzeti kamerák kibírják. A MiVue sorozat strapabíró eszközei kiváló minőségben, részletgazdagon rögzítik a kritikus pillanatokat, vezetéstámogató funkcióik pedig akkor jönnek jól, ha a hőségben lankad a figyelem. Hátsó kamerával kombinálva már csaknem 360˚-ot kontrollálnak, WiFi és Bluetooth kapcsolatuk pedig azonnali élménymegosztást és kényelmes telefonálást tesz lehetővé. Egy készülékben minden, amit egy igazi utazókamerától elvárhatunk.

2018. június 4. 11:59

InvisibleShield kijelzővédelem a legújabb Apple Watch modellekre is

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett. A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

2018. május 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23
cloudappsportal.com