InvisibleShield kijelzővédelem a legújabb Apple Watch modellekre is

forrás: Prím Online, 2018. május 23. 09:57

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett. A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

Az InvisibleShield (ZAGG Inc.) vezető világmárka termékei a legnépszerűbb mobileszközök, okostelefonok, táblagépek és okosórák kijelzőjére kínálnak prémium minőségű, teljes élettartamra szóló törés- és karcolásvédelmet. A Glass Curve Elite ívelt kijelzőket védő termékcsalád új tagjának bevezetésével az Apple Watch tulajdonosoknak is rendelkezésre áll a védelem, ami már több mint 165 millió vásárló számára kínál megnyugvást világszerte.

 

Az új Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 a hajlított óralap teljes felületére precízen illeszkedő, edzett üvegből készült, prémium minőségű kijelzővédő. Ütésállóságát speciális rázkódáselnyelő ragasztó zselé réteg növeli, külső bevonata pedig meggátolja az ujjlenyomatok felhalmozódását. Az anyagösszetétel százszázalékos képélességet biztosít, használata a készülék egyéb részeit megvédő tok felhelyezését sem akadályozza. A Glass Curve Elite könnyen és pontosan felhelyezhető a termékhez járó EZ Apply tálca segítségével.

 

A Glass Curve Elite termékjellemzői: 

  • Kiváló érintésérzékenység –  A Glass Curve Elite a kijelző teljes felületét lefedi a tökéletes érintésérzékenység érdekében.
  • Ütéselnyelő réteg – További védelem az érintésérzékenység csökkenése nélkül.
  • Egyedi, hajlított illesztés – A finoman hajlított élek pontos illeszkedést biztosítanak.
  • Ütés és karcolásvédelem – A legerősebb hajlított üveg megoldásunk a kijelző minden képpontját megvédi.
  • Sima felületű edzett üveg – A finom felületű edzett üveg érintése ugyanazt a hatást kelti, mint a kijelző eredeti felülete.
  • Szennyeződésálló felület – Az olajálló bevonat meggátolja az ujjlenyomatok képződését.
  • Nagyfelbontású képtisztaság – A 100%-os képtisztaság maximális felbontású képet biztosít.
  • Egyszerű alkalmazás – A snap-on tálca egyszerűbbé és pontosabbá teszi a felhelyezést.

 

 

 

Ahogy ezt az InvisibleShield-től megszokhattuk, a kijelzővédő termékeihez az ágazatban egyedülálló élettartam garanciát ad, tehát sérülés esetén térítésmentesen kicseréli a termékeket. További információkért látogasson el a ZAGG.com oldalára. Az Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 megvásárolható a ZAGG.com oldalon.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HP innovatív zsebnyomtatója új funkciókkal érkezik

A megújult, immár több színben is elérhető HP Sprocket hordozható zsebnyomtatóval egyszerre akár több felhasználó nyomtathatja ki a mobiltelefonjával készített képeket akár azonnal.

2018. október 15. 08:38

Drónokat is használ az E.ON a hálózati hibák felderítésére

Az E.ON öt üzemében kezdték meg a dróntechnológia alkalmazását a szakemberek. A dupla kamerával felszerelt ipari drónok emberi szemmel nem érzékelhető eltéréseket is kiszűrnek, így a villamos hálózaton keletkező hibák korai beazonosítására az eddigieknél jelentősen hatékonyabb lehetőséget adnak. 

2018. szeptember 19. 14:49

Meghosszabbított garanciával kampányol a Mio

 A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

2018. szeptember 16. 14:36

A változatos portfólió megmutat be az LG

Az LG Electronics (LG) ThinQ márkájára koncentrál a 2018-as IFA-n: a rangos berlini szakkiállításon augusztus 31. és szeptember 5. között a vállalat innovációi és víziója kapja a főszerepet. Az LG célja bemutatni, hogy fejlett ThinQ technológiai megoldásai hogyan képesek jelentősen átformálni a vásárlók mindennapi életét szerte a világon.

2018. augusztus 31. 16:51

A Sony a következő fő termékeit mutatta be az idei évben

A Sony az idei évben is bemutatta legújabb termékeit és élvonalbeli fejlesztéseit az augusztus 31-én kezdődő berlini IFA szórakoztató elektronika kiállításon.

2018. augusztus 31. 15:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com