Itt a Samsung eddigi legerősebb vezeték nélküli fülhallgatója

forrás: Prím Online, 2021. január 15. 18:11

A Samsung bemutatja újgenerációs fülhallgatóját, a Galaxy Buds Prót. Az új okoseszköz kiemelkedő hangzást, hívásminőséget, intelligens aktív zajszűrést és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít, mindezt modern és letisztult formában. A Galaxy Buds Pro a vállalat eddigi legfejlettebb vezeték nélküli fülhallgatója, amellyel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a munkából és a szórakozásból is. 

„A felhasználók olyan technológiákat keresnek, amelyek az új életstílusuk mellett is használhatók. A vezeték nélküli fülhallgatók pedig megfelelnek az újfajta körülményeknek, éppen ezért magasabb elvárásokat támaszthatnak feléjük – mondta el TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Buds Pro egy fontos mérföldkő ebben a kategóriában, hiszen kiemelkedő hangzásával a leghétköznapibb feladatok is emlékezetesek lehetnek.” 

 

 

Lenyűgöző hang- és hívásminőség

A prémium fülhallgatók egyik legfontosabb jellemzője a hangzás. Legyen szó zenehallgatásról futás közben vagy podcastokról munkába menet, a hangminőség számít igazán. A Galaxy Buds Pro minden korábbinál teljesebb hangzással érkezik. A 11 milliméteres mélynyomóval mélyebb a basszus, a 6,5 milliméteres magashangszóróval pedig tisztábbak a magas hangok és minimális a torzítás. A Galaxy Buds Pro a Samsung eddigi legjobb hangélményét nyújtja. A dinamikus hangzásnak köszönhetően a ritmusos hip-hop és a nagyívű klasszikus dallamok is úgy szólalnak meg, ahogy azt az előadók megálmodták. 

 

A fülhallgatók nem csak szórakozásra használhatók, az elmúlt évben a munkahelyi kommunikáció fontos eszközeivé váltak, a hívások minősége pedig kiemelkedően fontos. A Galaxy Buds Pro három mikrofonnal és a Hangfelvevő egységgel felismeri a felhasználók hangját és gondoskodik arról, hogy mindig érthető és tisztán hallható legyen. Az egyik külső mikrofon magas jel-hang arányának köszönhetően még hatékonyabban szűri ki a háttérzajokat. A Samsung új Szélvédő technológiájával a hívások még tisztábbak maradnak, még ha viharos körülmények között is indítják őket. A Buds Pro formájának köszönhetően kisebb felületen van kitéve a szélnek, a különleges hálós rács pedig kiszűri a szél zúgását. 

 

 

Intelligens aktív zajszűrés, vezeték nélküli kialakítás

A Galaxy Buds Pro segítségével a felhasználók csak azt hallgatják majd, amit valóban szeretnének. Az eszköz a Samsung vezeték nélküli fülhallgatók eddigi legfejlettebb aktív zajszűrésével érkezik. A felhasználók könnyedén fókuszálhatnak a munkára vagy éppen a kikapcsolódásra, anélkül, hogy bármi megzavarná őket. A háttérzaj akár 99 százalékkal csökkenthető, és személyre szabható. A Környezet hangjai funkcióval a környezeti hangok akár 20 decibellel is felhangosíthatók, így a felhasználók beállíthatják azt a számukra megfelelő szintre. Ennek köszönhetően a felhasználók még a legsűrűbb időszakban is több feladatra koncentrálhatnak egyszerre, a megfelelő hangerő mellett.

 

Az aktív zajszűrés és a Környezet hangjai automatikusan működik együtt, így a környezethez alkalmazkodva a lehető legjobb hangélményt érik el. A Galaxy Buds Pro felismeri a beszédet, és automatikusan képes váltani a közeli hangok felerősítése és kiiktatása között. Az eszköz érzékeli, amikor a felhasználó beszél, ilyenkor a zene kikapcsol, még akkor is, ha a Környezet hangjai használatban van, a zajszűrés pedig ki van kapcsolva. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók még hatékonyabban kommunikálhassanak és ez teszi a Galaxy Buds Pro-t a mindennapok ideális eszközévé.

 

 

Zökkenőmentes Galaxy élmény

A felhasználóbarát Galaxy Buds Pro fülhallgató a Galaxy ökoszisztéma fontos része. A használat alapján a fülhallgató kapcsolata automatikusan átvált a Galaxy okostelefonok és táblagépek között, így nincs szükség manuális beállításokra. Így, ha a felhasználók éppen egy videót néznek a Galaxy Tab S7 táblagépen, miközben a Galaxy S21 készülékre egy bejövő hívás érkezik, az Auto Switch szünetelteti a videó lejátszását és a Galaxy Buds Pro segítségével válaszol a bejövő hívásra. A hívás befejezése után a fülhallgató azonnal visszakapcsol a tabletre és a videó folytatódik. 

 

A későbbiekben a Galaxy Buds Pro-t más Galaxy eszközökhöz, például a Galaxy S21 okostelefonhoz csatlakoztatva, tovább bővíthető a hangélmény. A Galaxy Buds Pro készüléken a Dolby Head Tracking technológiával érkező 360 Audionak köszönhetően valósághű, magával ragadó hangélményben lehet része a felhasználóknak, bárhol is legyenek. A vloggerek könnyedén rögzíthetik a hangjukat és a környezeti hangokat a Galaxy Buds Pro és a Galaxy S21 mikrofonjainak szinkronizálásával. A Galaxy Buds Pro Játék módban minimálisra csökkenti a hang késleltetését, ez pedig a Galaxy S21 teljesítményével és a lenyűgöző kijelzőjével együtt új szintre emeli a játékélményt. 

 

Nem számít, hogyan használják a Galaxy Buds Pro fülhallgatót, az akkumulátor élettartama miatt nincs szükség aggodalomra. Teljes feltöltés után akár nyolcórányi zenehallgatás is elérhető, amely további 20 órával növelhető a vezeték nélküli töltőtokkal. Az aktív zajszűrés használata esetén is ötórányi használati idő érhető el, további 13 órányi tartalékkal a tokban. Ha mégis lemerülne a készülék, mindössze ötperces töltési idővel újabb egyórányi lejátszási idő nyerhető. 

 

Stílusos és átgondolt kialakítás

A Galaxy Buds Pro készüléket nem csak használni kényelmes, de a kialakítása is szemet gyönyörködtető. A fülhallgató a Galaxy Buds Live ikonikus formavilágát viszi tovább az új, még inkább ergonomikus tervezéssel és kivitelezéssel. A vezeték nélküli fülhallgató magasabb szintre emeli a hangzás minőségét, miközben természetesebben simul a fülkagylóba. Az új kialakításnak köszönhetően az eszköz kisebb felületen érintkezik a bőrrel, így komfortosabb és a felhasználók kevésbé érezhetik a fülhallgatót a fülükben.

 

A Galaxy Buds Pro tervezői figyeltek a felhasználók nyugalmára is. A készülék a Galaxy Buds sorozat történetének eddigi legmagasabb, IPX7 vízállóságával érkezik, és amiatt sem érdemes aggódni, hogy a készülék esetleg eltűnik. A SmartThings Find alkalmazással a fülhallgatók a Bluetooth hatótávolságán és látótávolságon kívül, vagy annál messzebb is akár megtalálhatók. A Galaxy Buds Pro gyártása során az eddigieknél kevesebb hulladék keletkezik, a szükséges anyagok 20 százaléka a fogyasztóktól származó környezettudatos, újrahasznosított anyag (PCM). 

 

 

Elérhetőség

A Galaxy Buds Pro három lenyűgöző, Fantomfekete, Fantomezüst és Fantomlila színben érkezik, amelyek kiválóan illenek a Galaxy S21 sorozathoz. A Galaxy Buds Pro Magyarországon január 29-től elérhető 89.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. A készüléket január 14., 17:00 és 28., 23:59 között előrendelők Vezeték nélküli töltőt kapnak ajándékba, amelyet a fülhallgatóval együtt vehetnek át a promócióban résztvevő viszonteladóknál.

 

Galaxy Buds Pro termékjellemzők

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Frissítést érkezik három Panasonic fülhallgatóhoz

A Panasonic firmware-frissítést és egy funkciókat és felhasználói élményt növelő alkalmazást ad ki az EAH-AZ70W, az RZ-S500W JMS1ZY 02.50 és az RZ-S300W JMS1ZX 02.00 valódi vezeték nélküli fülhallgatókhoz. A szoftverek már elérhetők. 

2021. február 27. 14:58

Ezek voltak a legnépszerűbb karórák 2020-ban

Bár a koronavírus járvány első hulláma miatti kijárási korlátozások nem kímélték a hazai órapiacot, az év második felében valamelyest magára talált a szegmens. „Bár Casio hazájában, Japánban is korlátozásokra volt szükség a koronavírus elleni küzdelem miatt, ennek ellenére kis késéssel sikerült bevezetni a legtöbb újdonságot” – hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere, Nagy Sándor. 

2021. február 15. 10:24

Ultrarövid vetítési távolságú 4K lézerprojektor a Samsungtól

A vállalat az őszi „Life Unstoppable” virtuális konferencián mutatta be legújabb, ultrarövid vetítési távolságú, 4K lézerprojektorát, a Premiere-t, amely most Magyarországra is megérkezik. Az új projektor az otthon kényelmében biztosít szélesvásznú moziélményt. A Premiere a díjnyertes Lifestyle termékportfólió legújabb csúcskészüléke. 

2021. február 12. 11:18

Éjszakai vezetési tippek a Mio-tól

„Induljunk időben, nem szeretek sötétben vezetni!” Ugye, Te is hallottad már ezt a mondatot? Esetleg pont Tőled idéztünk? A sötétedés utáni vezetés sokaknak okoz problémát, ami nem is csoda, hiszen a csökkent látási viszonyok még a legtapasztaltabb sofőröktől is extra figyelmet követelnek. Mivel egy ideig még igen korán sötétedik, a Mio hasznos tippekkel és éjszakai üzemmóddal ellátott autós kamerákkal segít, hogy akkor is biztonságban érezd magad a volán mögött, ha már lement a nap.

2021. február 8. 10:56

Magyarországon is megvásárolható a Galaxy S21 5G sorozat és kiegészítői

Szorít az idő a reggeli készülődésben? A legtöbben minden nap hosszú perceket töltenek olyan tárgyak keresésével, amelyek az esetek zömében ott vannak az orruk előtt. A technológia segíthet elkerülni a késést és kényelmesebbé tenni az életet, ez pedig egyre fontosabb a felhasználók számára. Az emberek nagy része már az okostelefonjával fejezi ki magát, kutatások szerint pedig közel 40 százalék legszívesebben okoseszközökre költené félretett pénzét*. A Samsung Galaxy S21 5G készülékek és kiegészítőik olyan okos megoldásokkal érkeznek, amelyek megkönnyítik a felhasználók mindennapjait. 

2021. február 1. 19:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55